- 14 Mart 2020
- 12
- 15
- 3
- 36
- Konu Sahibi Cakkidicakkidioynyalimkiz
-
Paylasirim tabii kizim 13 yasinda %90zihinsel e. Cok sükür yürüyor kosuyor yemegini yiyiyor ama tamamen bana bagimli dunya çok kötü insanlarla dolu biri ona zarar vericek diye ödüm kopuyorNesi var, paylasmak ister misiniz.
İstemezseniz sorun degıl.
Olabilir. Basıtten mada, bazen ciddi anlamda buyuk derdin oluyor ( sızın var mesela) gelip bırı kırılan tırnagına aglayınca insan sinir oluyor.Paylasirim tabii kizim 13 yasinda %90zihinsel e. Cok sükür yürüyor kosuyor yemegini yiyiyor ama tamamen bana bagimli dunya çok kötü insanlarla dolu biri ona zarar vericek diye ödüm kopuyor..cok erken olgunlasmak zorunda kaldim hayati hastanelerde ogrendim bu yuzden belki komsularimin anlattiklari bana basit geliyor bazen
Hem cocugu hastaneye gönderdim diyorsunuz. Hem aldım ben bakarım dedim diyorsunuz. Iki farklı bebek mi bunlarAslinda iki aradonemden sonra okul basladiginda biraz cocuklarin okullari zorlu dersleri bahne ederek tolantilara katilmadim ama gecen gun bir hisimla kapim caldi komsumun cocugunun bogazina birsey kacmis kucagima verdi mudahale ettim ambulans aradim gonderdim hastaneye aldim kucuk bebegini ben bakarim dedim hastaneden donduler evime ne yemek yaptiysam onlarada gotürdüm simdi kadin habire sana can borcumuz var diyor beni cagiriyo yada kendi gelmek istiyor
Komsularınızdan eşleriyle övünüyorlar diye şikayet ederken, arabanızdan, parmağınızda ki pırlantadan bahsetmeniz çelişkisiuyumlu gördüm ben sizi komsularınızla.
Araba ve pırlantadan bahsettiği yer silinmiş, ilk sayfada alıntılayarak cevap verenler var, görebilirsiniz onlardan.Hani nerde bahsetmiş
Araba ve pırlantadan bahsettiği yer silinmiş, ilk sayfada alıntılayarak cevap verenler var, görebilirsiniz onlardan.
Merhaba arkadaslar ben yasadigim muhite yeni tasindim yeni derken 2 yil oldu pek arkadasim yok fazlada kuramiyorum zaten vaktin olmuyor cocuklar okul evin isleri benim sosyal hobilerim filan kendi basima takilmayi seviyorum.neyse oturdugum apartmanda iki üc komsuyla tanistik gidip gelmeye basladik iyide insanlar allahi var yalan olmasin hepimizin belli standartlarda insanlariz .yanliz oturup konustugumuzda mevzu hep kendileri kocalari cocuklarinin okul basarisi oluyor .iste biri benim kocam soyle supriz sever obürü benimki hediye alir biri marka cantalarindan kiyafetlerinden konusurlar bende bunlari dinlemekten sikiliyorum konuyu degistiriyorum tekrar ..bulundugum ortamda geliri en yuksek aile biziz sahsima ait güzel bir araba parmagimda hatiri sayilir bir pirlanta yuzugum herkes gibi de kalitelii giyinirim hatta terziyim istedigimi diker giyerim ama bir gun agzima alip lafini etmem utanirim onlar bu sartlarda olmadigi icin özenilsin istemem ama bunlar her firsatta ufak bir olayi abartip abrtip anlatyorlar ilgimi cekmiyor o ortam uzaklasmak iatiyorum ama yapamiyorumda sonusta herkes ev sahibi yillarca burada oturacagiz nasil davranmaliyim nasil ogretmeliyim hepsi benden yascada buyukler seviyemi nasil belirlemeliyim onlara karsi artik sikildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?