• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devamli eşleriyle övünen komsular

Nesi var, paylasmak ister misiniz.
İstemezseniz sorun degıl. 💜
Paylasirim tabii kizim 13 yasinda %90zihinsel e. Cok sükür yürüyor kosuyor yemegini yiyiyor ama tamamen bana bagimli dunya çok kötü insanlarla dolu biri ona zarar vericek diye ödüm kopuyor😞..cok erken olgunlasmak zorunda kaldim hayati hastanelerde ogrendim bu yuzden belki komsularimin anlattiklari bana basit geliyor bazen

Belli standartta insanlar mısınız?İnsan olmanın bir standartın mı var?Şu katagoridekiler şu standartlardadır,bu katagoridekiler bu standartlardadır gibi.İnsan insandır parası yada kocası onu diğerinden üstün yapamaz.

Paylasirim tabii kizim 13 yasinda %90zihinsel e. Cok sükür yürüyor kosuyor yemegini yiyiyor ama tamamen bana bagimli dunya çok kötü insanlarla dolu biri ona zarar vericek diye ödüm kopuyor😞..cok erken olgunlasmak zorunda kaldim hayati hastanelerde ogrendim bu yuzden belki komsularimin anlattiklari bana basit geliyor bazen
Olabilir. Basıtten mada, bazen ciddi anlamda buyuk derdin oluyor ( sızın var mesela) gelip bırı kırılan tırnagına aglayınca insan sinir oluyor.

Allah yardımcınız olsun, herkes kendi yasadıgını biliyor. Belki o malıyla ovunen de kocasıyla mutsuzdur, oyle tatmin ediyordur kendını. Aslında insanları ve ıc dünyalarını da bilmiyoruz kı. E habıre empatide yapamayız.
Hosunuza gitmeyen muhabbetler oldugunda, kalkın gidin yanlarından.

Oo cok ovunenlrrin nelerine şahit oldum bigun yine övüyor kocası kadının biti aramaz mi kocandan hamileyim biri ayy benim çocuğum küfür ayy benim çocuğum şöyle böyle dedi sonuç ana avrat küfür etti insan olmayanı çok konuşur doğrusunu siz yapıyorsunuz

Burda kocasından dayak yiyip hakaret işiten kadınlar: 'kocam aslında çok iyi , çok romantik- yardim da eder işte tek sorunu arada dövüyor, sövüyor .'diye açtıkları konularda mağara kaçkını kocalarını övüyorlar. Bırakın onlar da övsünler, biliyorsunuz bizim ülkede kocisko sahibi olmak başlı başına övünülecek bir meziyet 🤣

Aslinda iki aradonemden sonra okul basladiginda biraz cocuklarin okullari zorlu dersleri bahne ederek tolantilara katilmadim ama gecen gun bir hisimla kapim caldi komsumun cocugunun bogazina birsey kacmis kucagima verdi mudahale ettim ambulans aradim gonderdim hastaneye aldim kucuk bebegini ben bakarim dedim hastaneden donduler evime ne yemek yaptiysam onlarada gotürdüm simdi kadin habire sana can borcumuz var diyor beni cagiriyo yada kendi gelmek istiyor😔
Hem cocugu hastaneye gönderdim diyorsunuz. Hem aldım ben bakarım dedim diyorsunuz. Iki farklı bebek mi bunlar

Benim de çevremde var böyle arkadaşlarım ama rahatsızlık duymuyorum. Çünkü onlar da öyle napayım, öyle kabul ettim. Dinlerim yani. Geçen de böyle bir başka konu daha vardı, neden rahatsız olunuyor anlamıyorum. Bu da böyle deyip geçin.

Buna benzer bir kaç konu daha okudum.
Komşumdan rahatsızım,
nasıl mesafe koyabilirim?
Arkadaşlarımın tavrı hoşuma gitmiyor,
ne yapabilirim?

Ben de bir insan hoşlanmadığı,
rahatsız olduğu insanlara, durumlara,
nasıl mesafe koyamaz, nasıl uzak duramaz bunu bir türlü anlayamıyorum.
Komşular iyisiniz, hoşsunuz ama muhabbetiniz beni pek açmadı, hoşçakalın der kalkarım.
Kocaman kadınlara nerde, ne konuşacaklarını öğretecek, görgü-görenek dersi verecek halimiz yok.
Aynı frekansta olmadığım insanlarla merhabalaşır,
hal-hatır sorarım ama samimi olmam, bitti, gitti.

Eşini, çocuğunu sürekli öven derdini över derler, ben buna inanırım, huzurlu insanlar birşeyleri durduk yere dillendirmeye ve ispatlamaya gerek duymaz bence (duyan da olabilir?) ben bu tür insanlarla karşılaştığımda, kendini böyle iyi hissediyor demek ki diyip geçiştiriyorum, rahatsız olmaya bile gerek yok aslında..
Bu arada emin olun varlık durumunuzla alakalı detay vermeseniz o kadınları kıskandığınız ima edilecekti, asıl meseleden uzaklaşıp dedektör gibi sadece maddiyat duyarı kasmaya gerek yok diye düşünüyorum.Burda kimse kimseyi tanımıyor, ne farkeder diyelim ki aynı şeyi yapıyorsanız bile?İsteseydiniz o kişilere söylerdiniz zaten bunları, bunu ayıramıyor mu insanlar acaba..

Sırf bu muhabbetleri dinlememek için komşuluk ilişkilerini sevmiyorum..iki günde bir kısır eşliğinde kendi egolarını , birilerine anlatarak tatmin etmeye çalışan kadınlar topluluğu gibi geliyorlar bana ...sizde gorusmeseniz çok mu zorlanırsınız 🙄

Merhaba arkadaslar ben yasadigim muhite yeni tasindim yeni derken 2 yil oldu pek arkadasim yok fazlada kuramiyorum zaten vaktin olmuyor cocuklar okul evin isleri benim sosyal hobilerim filan kendi basima takilmayi seviyorum.neyse oturdugum apartmanda iki üc komsuyla tanistik gidip gelmeye basladik iyide insanlar allahi var yalan olmasin hepimizin belli standartlarda insanlariz .yanliz oturup konustugumuzda mevzu hep kendileri kocalari cocuklarinin okul basarisi oluyor .iste biri benim kocam soyle supriz sever obürü benimki hediye alir biri marka cantalarindan kiyafetlerinden konusurlar bende bunlari dinlemekten sikiliyorum konuyu degistiriyorum tekrar ..bulundugum ortamda geliri en yuksek aile biziz sahsima ait güzel bir araba parmagimda hatiri sayilir bir pirlanta yuzugum herkes gibi de kalitelii giyinirim hatta terziyim istedigimi diker giyerim ama bir gun agzima alip lafini etmem utanirim onlar bu sartlarda olmadigi icin özenilsin istemem ama bunlar her firsatta ufak bir olayi abartip abrtip anlatyorlar ilgimi cekmiyor o ortam uzaklasmak iatiyorum ama yapamiyorumda sonusta herkes ev sahibi yillarca burada oturacagiz nasil davranmaliyim nasil ogretmeliyim hepsi benden yascada buyukler seviyemi nasil belirlemeliyim onlara karsi artik sikildim

Aynı durumdayım kendimi okudum yanımda sürekli dayak yiyen üç kez boşanma.davasi açıp mahkemede kocamdir yapar diyen aldatılan bir kadın .. Bunun yanında sürekli kocasını yalan yanlis över her gün sopa yiyor ama kendini bana farklı tanıtmaya kulagimla.duydugumu inkr etme peşinde bir kadin..altımda aynı şekilde şiddete uğrayan bir kadın..nsurekli polisler götürüyor adamı .. ama sorsan canım kocam bana toz kondurmaz der. . İlk baş gttim geldim samimi olayım dedim baktım baş edemiyorum sinirlerim.bozuluyor.. tamam kimse dört dörtlük değil bizim de sorun var ama bir kez.bile.sesini yukseltmez yapısı çok sakin bir kocam var .. başka sorunlarımız var asla vurmaz kırmaz öyle adamlara kufreder .. son benim.sozum geçer .. tip olarak hepsi bu sollarim hatri sayılır iyi bir eğitim aldım bir kez kendimi ovmedim.. ailemi ovmedim..

Back