Devam Zorunluluğu Olmayan Psikoloji?

edwina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2011
252
0
Merhaba kızlar,
2.üniversite olarak psikoloji okumayı düşünüyorum.
Ancak devam zorunluluğu olduğu takdirde gidemeyeceğim. Bu yüzden de psikoloji bölümünde devam zorunluluğu olmayan üniversiteleri araştırmaya çalıştım; ancak doğru düzgün bir sonuç elde edemedim.
Sizin bildiğiniz üniversiteler var mı?

Devam zorunluluğu var diye biliyorum %80 diye söz ediyorlardı derse girmek için,tabi bilen arkadaşlar daha iyi yanıtlar,ama devam zorunluluğu istemiyorsanız eğer var ise psikoloji bölümünün uzaktan eğitimi var ise düşünebilirsiniz.Uzaktan eğitim için tabi yine ygs +Lys giriliyor,uzaktan eğitimde vize sınavları internet üzerinden yapılıyor final sınavları ise bağlı bulunulan üniversitenin kampüsünde yapılıyor?Elektronik kitap yüklüyorlar,biraz harçları tuzlu sadece bölümüne göre değişiyor bir dönemi 600 olanda var 800 olanda var.

Öncelikle cevap için teşekkür ederim :)
Birkaç arkadaşım okullarında hocaya göre değiştiğini söylemişti. Hatta devlet üniversitelerinin çoğunda olmadığını düşündüğünü söyleyen psikoloji öğrencisi bir arkadaşım da var. Yani çoğu bölüm gibi sabit bir sistem yok sanıyorum.
Uzaktan eğitimde psikoloji yok diye hatırlıyorum. Eğer durum değiştiyse de bana çok cazip gelen bir şey değil maalesef :)

Net olarak psikolojide devam zorunluluğu olmayan bir üniversite olduğunu öğrenirsem ona göre sınava başvuracağım için burada bilen/okuyan biri çıkmasını umuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…