• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi devam sütü ne zamana kadar???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Normal süt içeceğine devam sütü içsin bence daha faydalı.Benim oğlum 15 aylık hiç normal süt vermedim.Devam sütleri bebeklere özel hazırlanmış formül içinde bağışıklığı destekleyici maddeler var onun için normal süt vermeyi düşünmüyorum.Ayrıca devam sütleri de inek sütünden golden goat hariç.Yani inek sütü vermemek için devam sütü veriyosanız zaten bir anlamı yok.İnek sütüne alternatif keçi sütü olabilir çok besleyiciymiş.

birkaç gün sonraki bu u dönüşü enteresan demek ki asla asla dememek lazım:1::1::1:

arkadaşların dediği gibi devam sütleri çok tatlı.ilk defa
haftasonu aptamilin küçük kutu sütünden aldım denemek için.
tadına baktım çok tatlı.devam sütünden direk, inek sütüne geçmekte
sıkıntı olabilir belkide yavaş yavaş geçilir.biz marketlerde günlük diye satılan şişe inek sütünden içiyoruz.
keçi sütü faydalı ama oda açıkçası bana göre kokuyor.sütten tiksinir,inek sütünüde içmez diye cesaret edemedim açıkçası.

Back