DETOKS (su-nane-limon-salatalık-zencefil) İLE BİRLİKTE PROTEİN AĞIRLIKLI BESLENEREK KİLO VERELİM

Hoşgeldin canım kıza sürede çok iyi kilo vermişsin sağlıklı en azından.
Benim boyumda kısa mesela neler yedin sen çoğunlukla?
Protein iceren seyler serbest etti tavuktu yumurtaydi filan ekmek olarak gunde iki dilim tam bugday ekmegi yiyorum biri sabah biri aksam . Kahvaltida yumurta peynir sinirsiz ama di domates salatalik sinirli . Oglen ton baligi ekmeksiz doner bunlar istedigin kadar yiyebilirsin boyle geciriyorum ogleni . Aksamda ya bi kase corba ya sebze yemegi ama az olacak tabi cidden gidiyor yani kilo . Karbonhidrat diyetinin puan listesi var nette yormayan bi diyet dukan cok agir bence

Ah o akşamlar zaten sorun.. bende o yüzden veremiyorum
Çok keyfine düşkün biriyim illa kekim pohçam olacak masada
Yemeyi hemde lezzetinde yemeyi severim, tereyağlı böyle tadını getirecek malzemeleri hiç kısmam yemeklerden
Gündüz doğru dürüst yemiyorum. Sabah kahvaltımı yaparım öğlen hafif yerim
Ama akşam eve gidince yemeğim tatlım çayım böreğin anasını ağlatırımmm
Tam tersi olsa ne güzel olur. Akşam yememek bütün iş o zaten
Yoğurt meyve leblebi gibi şeylerle açlık krizlerini geçiştirebiliyorum. Bakalım inş. güzel gider
1.56 boyum. kilomsa 62,500

Valla canim insallah veririz. Benim de boy 163. Kilo 67..

Valla canim insallah veririz. Benim de boy 163. Kilo 67..

Hani hesaplama cetvellerinde çıkıyorya, mesela ben 49 kilo olmalıymışım. Bunu asla istemem olmaz zaten ufak tefeğim iyice çocuk gibi kalıyorum. Denedim 55 in altında olunca çöküyorum sanki. Sen o yüzden mi 20 kilo fazlam var dedin. Ben de 90-100 kilo sandım seni.

Tamam 19-20 yaşlarımdayken 52 kiloydum hep ama o zaman yakışıyodu. Şimdi sanmıyorum
Ne düşünüyorsunuz bunun hakkında

Protein iceren seyler serbest etti tavuktu yumurtaydi filan ekmek olarak gunde iki dilim tam bugday ekmegi yiyorum biri sabah biri aksam . Kahvaltida yumurta peynir sinirsiz ama di domates salatalik sinirli . Oglen ton baligi ekmeksiz doner bunlar istedigin kadar yiyebilirsin boyle geciriyorum ogleni . Aksamda ya bi kase corba ya sebze yemegi ama az olacak tabi cidden gidiyor yani kilo . Karbonhidrat diyetinin puan listesi var nette yormayan bi diyet dukan cok agir bence

Evet benim tarzımda bir diyetmiş bu,
dukan da her gün maşallah markete giriyodum ben. İlk evrede 4 kilo verdim ama yok sonuna kadar gitmeyince olmuyor

Hani hesaplama cetvellerinde çıkıyorya, mesela ben 49 kilo olmalıymışım. Bunu asla istemem olmaz zaten ufak tefeğim iyice çocuk gibi kalıyorum. Denedim 55 in altında olunca çöküyorum sanki. Sen o yüzden mi 20 kilo fazlam var dedin. Ben de 90-100 kilo sandım seni.

Tamam 19-20 yaşlarımdayken 52 kiloydum hep ama o zaman yakışıyodu. Şimdi sanmıyorum
Ne düşünüyorsunuz bunun hakkında

Ben kesinlikle 47 48 kilodayken harikaydim. Benim yuzum sukur hic cokmez o yuzden sansliyim. Resmen oyle hafiftim ki o zamanlar ahh ahh. Ne giusem olurdu, herkes bana ozenirdi. Dumduz de olmazdim yani. Kalcam hep var benim zaten..
O yuzden bu kiloyi cok istiyorum. Bi de o kiloda hamile kalirsam en fazla 60la doguma giderim. Yok eger bu kiloda kalirsam vary ki ne vay be arkadasim

zencefil olmasa yerine baska bı şey koyulmuyo mu
ya da zencefilsiz bi işe yaramıyo mu acabaa
Yok canım zencefil olmalı. Ama onuda koymadan içebilirsin. Sonuçta limonlu su oluyor. Yine faydalı
Ama metabolizmayı çalıştırmada zencefil büyük rol oynuyor.

Arkadaşlar bugün benim 4. günüm, çok güzel bir içecek, bana tokluk hissi de veriyor naneden olsa gerek
Zaten wc ile akraba oluyorsun. Şişkinliğim indi sanırım ödem atıyorum.
Size bir uyarı yapayım ben pazar günü saat 12 ye kadar 2 litreyi bitirdim.
O gün annemlere gidip gece orda kalacaktım. Bende dedim bunu içemem yanımda da götürmeyim içip bitiriyim
Aman kızlar öğleden sonra bir tansiyonum düştü anlatamam. Bastığım yeri bilemedim.
Aman diyim gün içinde bitirin bu suyu limon doğal olarak tansiyonu düşürüyor
Bildiğim bir şeydi ama uyanıklık yaptım güya :KK48: bişey olmaz dedim..

Arkadaşlar bugün benim 4. günüm, çok güzel bir içecek, bana tokluk hissi de veriyor naneden olsa gerek
Zaten wc ile akraba oluyorsun. Şişkinliğim indi sanırım ödem atıyorum.
Size bir uyarı yapayım ben pazar günü saat 12 ye kadar 2 litreyi bitirdim.
O gün annemlere gidip gece orda kalacaktım. Bende dedim bunu içemem yanımda da götürmeyim içip bitiriyim
Aman kızlar öğleden sonra bir tansiyonum düştü anlatamam. Bastığım yeri bilemedim.
Aman diyim gün içinde bitirin bu suyu limon doğal olarak tansiyonu düşürüyor
Bildiğim bir şeydi ama uyanıklık yaptım güya :KK48: bişey olmaz dedim..
sadece bu suyla mı kılo verıyorsun canım anlatır mısın bıraz :)

sadece bu suyla mı kılo verıyorsun canım anlatır mısın bıraz :)

Bu suyu her gün içmeye başladım. Zaten bugün 4. günüm
Hafif yiyeceklerle öğünü atlatıyorum. Protein ağırlıklı besleniyorum
Ama tabi evdede ne yemek yaptıysam porsiyonlarımı yarıya azaltıp yiyorum.
Herşeyden yiyorum ama az, (mesela dün akşam 6-7 kaşık tavuklu bulgur pilavı yedim azcıktda yoğurt)
Bugün arkadaşlar zayıflamışsın diyince şaşırdım evde tartı yok bilemiyorum gram olarak
Ama kendim de hafiflik hissediyorum. Bu su inan bana tokluk hisside veriyor.
Tatlı krizim yada aralarda gözüm dönmüyor artık.
Ara öğünlerde ya erik yada bir avuç leblebi yiyorum.
Ben çabuk kilo alıp çabuk verenlerdenim. Ama şu evde yapılan egzersizlere henüz başlayamadım
Çünkü son günlerde akşamları hep dışarıda oluyorum. Eve gelince de yorgunluğum oluyor
Azcıkta sporle desteklesem süper olacak.

Bu suyu her gün içmeye başladım. Zaten bugün 4. günüm
Hafif yiyeceklerle öğünü atlatıyorum. Protein ağırlıklı besleniyorum
Ama tabi evdede ne yemek yaptıysam porsiyonlarımı yarıya azaltıp yiyorum.
Herşeyden yiyorum ama az, (mesela dün akşam 6-7 kaşık tavuklu bulgur pilavı yedim azcıktda yoğurt)
Bugün arkadaşlar zayıflamışsın diyince şaşırdım evde tartı yok bilemiyorum gram olarak
Ama kendim de hafiflik hissediyorum. Bu su inan bana tokluk hisside veriyor.
Tatlı krizim yada aralarda gözüm dönmüyor artık.
Ara öğünlerde ya erik yada bir avuç leblebi yiyorum.
Ben çabuk kilo alıp çabuk verenlerdenim. Ama şu evde yapılan egzersizlere henüz başlayamadım
Çünkü son günlerde akşamları hep dışarıda oluyorum. Eve gelince de yorgunluğum oluyor
Azcıkta sporle desteklesem süper olacak.
hep boyle gıder ınsallah canm :) zencefilin tozu var evde onu katsam olmaz mı :KK70:

hep boyle gıder ınsallah canm :) zencefilin tozu var evde onu katsam olmaz mı :KK70:

Hiç yoktan iyidir. Ama taze zevcefil daha iyi oluyormuş.
Bence başla hiç birşey kaybetmezsin. Sonucta 2 litre su hemde tadı güzel. Mutlaka uyarır kiloları diye düşünüyorum:KK48:

haklısın canım normal su ıcıyorum bı de bnu denıyım
bunun harıcınde normal su da ıcıyor musun

Ben sabah 9 dan akşam 5 e kadar 2 litreyi işyerinde bitiriyorum.
Akşam eve gidince yatana kadar canım isterse 2-3 bardak daha normal su içiyorum.
Yani ister istemez 5 den sonra mutlaka su içiyorum. Buda oluyo sana 2,5 -3 litre su

Burayı unuttum sanmayın :KK48: şu sıra çok yoğunum. Suya devam tabii...
Çok dinç ve enerjik hissettiriyor bu su... tokluk hissi verdiğini söylemiştim.
Yoğunluktan eve gidince spor yapamıyorum. Ama inceldiğimi hissediyorum. suya devam çok lezzetli:KK4:

X