Rin..matik yeşil renkli ve yu...ş konstre beyaz gül ben memnunum
Tabiiki per-sil :) toz olan.. yumusatici da cevrende cagri market varsa o.marketin markasi olan vatan ( komsu catlatan) serisinden mavi olani al kokusu bebek popo mendili bildigin misss asla agir degil yumusacik.He o.market yok dersende carre four a ait mavi yumusatici aynisi dedigimle bu benim camasir sirrim.Bu arada pervol de fiyatina ve konumuna gore iyi gidiiyor camasirlar yumusacik sivi matik ama cok iyiMerhaba bayanlar. En memnun kaldığınız toz deterjan hangisi?
Ve ayrıca havlularımı yıkadığımda hiç yumuşamıyor. (Oturduğum yerin suları çok kireçli.) Sirke ve çamaşır sodası kullandığım halde yumuşamadı. Havlularım için çok ağır kokmayan yumuşatıcı tavsiyelerinizi bekliyorum.
Konuma yorum yapılmadığı için buraya yazdım.
Bir kaç markanın sıvı deterjanını beğenmedim o yüzden toza geçtim peki sıvı deterjanda hangisi iyiBim'in yumuşatıcılarını kullanın. Ben memnunum. Bir de ommmmo dan asla vazgeçmeyin. Ayrıca sıvı deterjan kullanın, toz deterjandam daha iyi olduğunu göreceksiniz.
Malesef çağrı market yok carrefour da çok uzakTabiiki per-sil :) toz olan.. yumusatici da cevrende cagri market varsa o.marketin markasi olan vatan ( komsu catlatan) serisinden mavi olani al kokusu bebek popo mendili bildigin misss asla agir degil yumusacik.He o.market yok dersende carre four a ait mavi yumusatici aynisi dedigimle bu benim camasir sirrim.Bu arada pervol de fiyatina ve konumuna gore iyi gidiiyor camasirlar yumusacik sivi matik ama cok iyi
Evet mavi yumoş çok güzel ve kalıcı ama ona biraz ara verdim çok ağır kokusu.Ben ariel kullanıyorum. Ama yumuşaklık için yumuşatıcı haricinde a101de satılan sirkelim markalı cok amacli ürününü çamaşırları makineye attığımda gelişi-güzel birkaç kez sıkıyorum. Yumuşak ve beyaz çıkarıyor. Tavsiye ederim. Yumuşatıcı markam da yumoş mavi lotus. Kokusu muazzam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?