- 24 Nisan 2015
- 6.895
- 7.094
- 198
persili tek geçerim lekelere birebir colour olanını hem renkli hem beyazda kullanıyorum yarım çay bardağı kadar ölçüde 30-40 derecede yıkama yapıyorum ve tertemiz oluyor hepsi.. yumuşatıcı olarakta yumoş tavsiye ederim.Merhaba bayanlar. En memnun kaldığınız toz deterjan hangisi?
Ve ayrıca havlularımı yıkadığımda hiç yumuşamıyor. (Oturduğum yerin suları çok kireçli.) Sirke ve çamaşır sodası kullandığım halde yumuşamadı. Havlularım için çok ağır kokmayan yumuşatıcı tavsiyelerinizi bekliyorum.
Konuma yorum yapılmadığı için buraya yazdım.
Merhaba bayanlar. En memnun kaldığınız toz deterjan hangisi?
Ve ayrıca havlularımı yıkadığımda hiç yumuşamıyor. (Oturduğum yerin suları çok kireçli.) Sirke ve çamaşır sodası kullandığım halde yumuşamadı. Havlularım için çok ağır kokmayan yumuşatıcı tavsiyelerinizi bekliyorum.
valla benim havlularda kazık gibi bir çok ürün denedim ama yumuşacık olmadılar bir türlü.konunuzu takipteyim
Hiçbir yumuşatıcı işe yaramadı bende bıraktım havluların hepsini atıcamYada endüstriyel yumuşatıcı bakayım bari.
Merhaba bayanlar. En memnun kaldığınız toz deterjan hangisi?
Havlularım hep ya beyaz ya açık renk.Aynı kazık gibi olan havlulardan bende de var... Geçen hafta Öz....k den yeni havlu aldım. Satıcı hanımefendi ‘yüksek derecede yıkamayın ve İLK 3 YIKAMA YUMUŞATICI KULLANMAYIN’ dedi. Sertleşen havlular için bir arkadaşım da ‘makine yumaşıtıcıyı aldığı zaman durdur 30-40 dakika yumaşıtıcıda beklesin sonra tekrar çalıştır’ dedi. Henüz denemedim ama ilk havlu yıkayışımda deneyeceğim.
Omo sıvı kullanıyorum. Beyazlar için de renkliler içinde. Bir de beyazlar da ısıyı 40a çıkarın.Bir kaç markanın sıvı deterjanını beğenmedim o yüzden toza geçtim peki sıvı deterjanda hangisi iyi
Bimdeki borlu hiç leke çıkarmıyor .Ankara Sodasan mı ne varmış yorumlar iyi ama hiç kullanmadım.Çok zararlı tüm bunlar. Detarjan zaten fena, üzerine o doğru düzgün durulanmayan yumuşatıcalar.
Varsın sert kalsın, kimyasala mağruz kalmayın derim ben. Zaten havlu ile yüz kurulanmasa daha iyi, el vücud için de sertlik çok dert değil.
Borlu ürünler kullanan var mı? Hangisi daha iyi?
Sabun granüllerin hiç birinde içerik yazmıyor.
kullandığınız leke çıkarıcının markası nedir?Hacı şakir granül sabun ve baby&me yumuşatıcı. Hem çocukların hem kendimizin çamaşırlarını bunlarla yıkıyorum ve son derece memnunum.
Sadece çocukların giysilerindeki yemek lekelerini çok iyi çıkarmıyor deterjan ama ona da organik bir leke çıkarıcı kullanıyorum.
yumuşatıcıyı hayatımdan çıkardım çok şükür.
deterjan olarakta artık boron kullanıyorum çok memnunum.
bence çıkarıyor yumuşatıcıya da ihtiyaç kalmıyor çünkü çamaşırı sertleştirmiyorBoron'u ben de merak ediyorum. Aldim ama diğeri daha bitmedigi icin denemedim. Lekeleri guzel cikariyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?