• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba bayanlar. En memnun kaldığınız toz deterjan hangisi?
Ve ayrıca havlularımı yıkadığımda hiç yumuşamıyor. (Oturduğum yerin suları çok kireçli.) Sirke ve çamaşır sodası kullandığım halde yumuşamadı. Havlularım için çok ağır kokmayan yumuşatıcı tavsiyelerinizi bekliyorum.
Konuma yorum yapılmadığı için buraya yazdım.
persili tek geçerim lekelere birebir colour olanını hem renkli hem beyazda kullanıyorum yarım çay bardağı kadar ölçüde 30-40 derecede yıkama yapıyorum ve tertemiz oluyor hepsi.. yumuşatıcı olarakta yumoş tavsiye ederim.

Beyazlar ariel sıvı ,renkliler için persil sıvı kullaniyorum .Havlularin sert olmasi yumuşatıcı kullanmaktan dolayı oluyor .Kurutma makinesi aldım alalı yumuşatıcı kullanmiyorum ve her türlü camasirim yumuşak kalıyor.

Sivi deterjanlarin camasirdan zor arinmasi nedeniyle toz deterjan kullaniyorum. Persil premium kullaniyorum yesil paketli olandan.
Yumusaticiyi her seferinde farkli aldigim icin oneride bulunamayacagim. Suan Perosun sari olanını kullaniyorum. Begendim.

sert havlu, yumuşamayan kıyafet konusunu en iyi ben bilirim.. size tek tavsiyem pembe renk yumoş extra yabani orkide yasemin kokulu. komşular bile sorar ne kullanıyosun diye garanti ederim :) ben bi süredir maddi sıkıntılardan alamıyorum ama eğer alabilirseniz alın. ev bile kokuyor resmen. toz deterjanda da ariel.

Ve ayrıca havlularımı yıkadığımda hiç yumuşamıyor. (Oturduğum yerin suları çok kireçli.) Sirke ve çamaşır sodası kullandığım halde yumuşamadı. Havlularım için çok ağır kokmayan yumuşatıcı tavsiyelerinizi bekliyorum.
valla benim havlularda kazık gibi bir çok ürün denedim ama yumuşacık olmadılar bir türlü.konunuzu takipteyim
Hiçbir yumuşatıcı işe yaramadı bende bıraktım havluların hepsini atıcam 🤦‍♀️Yada endüstriyel yumuşatıcı bakayım bari.

Aynı kazık gibi olan havlulardan bende de var... Geçen hafta Öz....k den yeni havlu aldım. Satıcı hanımefendi ‘yüksek derecede yıkamayın ve İLK 3 YIKAMA YUMUŞATICI KULLANMAYIN’ dedi. Sertleşen havlular için bir arkadaşım da ‘makine yumaşıtıcıyı aldığı zaman durdur 30-40 dakika yumaşıtıcıda beklesin sonra tekrar çalıştır’ dedi. Henüz denemedim ama ilk havlu yıkayışımda deneyeceğim.

Hacı şakir granül sabun ve baby&me yumuşatıcı. Hem çocukların hem kendimizin çamaşırlarını bunlarla yıkıyorum ve son derece memnunum.

Sadece çocukların giysilerindeki yemek lekelerini çok iyi çıkarmıyor deterjan ama ona da organik bir leke çıkarıcı kullanıyorum.

Ahh ah bende ayni durumdayım,benimde yasadigim sehrin suyu acayip kireçli,ceşmeden kireç akiyor😖 makinelerim pert oldu zaten.

Ben çözümü yumusatıcıyi aldigi zaman durduruyorum makineyi,yarim saat yada bir saat bekletiyorum. Yumuşatıcı olarakta Yumoş parfümlü kullanıyorum siyah olandan

Aynı kazık gibi olan havlulardan bende de var... Geçen hafta Öz....k den yeni havlu aldım. Satıcı hanımefendi ‘yüksek derecede yıkamayın ve İLK 3 YIKAMA YUMUŞATICI KULLANMAYIN’ dedi. Sertleşen havlular için bir arkadaşım da ‘makine yumaşıtıcıyı aldığı zaman durdur 30-40 dakika yumaşıtıcıda beklesin sonra tekrar çalıştır’ dedi. Henüz denemedim ama ilk havlu yıkayışımda deneyeceğim.
Havlularım hep ya beyaz ya açık renk.
70 ten aşağısı içim almaz 🤦‍♀️
Beyazları 70 te yıkıyorum
Yenileyeyim havluları.

Bina girişine kireç önleyici taktıracağım .İçmiyoruz zaten sadece kireç önleyiciler 100 tl civarı silifozlu diye birşey buldum içindeki taşlar bittikçe ekleniyormuş.

makinenizde havlular icin dügmesi varsa o derecede yikayin ztn yumusak olurlar ve sonrasinda ütülemeyin

Çok zararlı tüm bunlar. Detarjan zaten fena, üzerine o doğru düzgün durulanmayan yumuşatıcalar.

Varsın sert kalsın, kimyasala mağruz kalmayın derim ben. Zaten havlu ile yüz kurulanmasa daha iyi, el vücud için de sertlik çok dert değil.

Borlu ürünler kullanan var mı? Hangisi daha iyi?

Sabun granüllerin hiç birinde içerik yazmıyor. :duduk:

bana kullanılan deterjanlar çokkk fazla geldi

8 kg lık makinam var hiç bir bardak deterjan koymadım

arkadaşlar bu makinalar bittikten sonra hiç ekstra durulama yaptınız mı

yani hiçbir şey koymayın sadece durulama ayarında çalıştırın ve karşısında oturun

köpük köpük seyredin sonra da

deterjanlar arınmadığı için çamaşırlar sert oluyor zaten

yıllardır yumuşatıcı kullanmıyorum hatta hayatımda bir iki promosyon ürün bitsin diye kullanmam dışında yumuşatıcı almadım

havlular eskidi ise sertleşir de onun dışında zaten yumuşak oluyorlar

bir de kurutma makinalarından daha yumuşak çıkıyor giysiler

kimyasalları hayatımızdan uzaklaştırmak lazım

varsın pamuk gibi olmasın bornozum ama yıkandıktan sonra tekrar kirlenmeyeyim

yumuşatıcıyı hayatımdan çıkardım çok şükür.
deterjan olarakta artık boron kullanıyorum çok memnunum.

Çok zararlı tüm bunlar. Detarjan zaten fena, üzerine o doğru düzgün durulanmayan yumuşatıcalar.

Varsın sert kalsın, kimyasala mağruz kalmayın derim ben. Zaten havlu ile yüz kurulanmasa daha iyi, el vücud için de sertlik çok dert değil.

Borlu ürünler kullanan var mı? Hangisi daha iyi?

Sabun granüllerin hiç birinde içerik yazmıyor. :duduk:
Bimdeki borlu hiç leke çıkarmıyor .Ankara Sodasan mı ne varmış yorumlar iyi ama hiç kullanmadım.

Hacı şakir granül sabun ve baby&me yumuşatıcı. Hem çocukların hem kendimizin çamaşırlarını bunlarla yıkıyorum ve son derece memnunum.

Sadece çocukların giysilerindeki yemek lekelerini çok iyi çıkarmıyor deterjan ama ona da organik bir leke çıkarıcı kullanıyorum.
kullandığınız leke çıkarıcının markası nedir?

Boronmus siviymis derken mahvoldu camasirlarim.. renkleri soldu beyazlar grilesti leke cikarmiyor ustelik yumusatici kullanmayincada camasirlarim iyice yiprandi yirtilmaya basladilar.. yumusaticisiz yapamam ben camasirlari koruyor yumusatiyor sensitive olanlari hipoalerjenik olanlari gayet harika oluyor bingonun bebek yumusaticisi 10 numara.. deterjandada omo kullaniryordum fakat ariel toz aldim en son.. omodan cok daha kaliteli az bisey koyuyorum lekelerden eser kalmiyor kuruyuncada miss gibi bebeksi kokuyor.. havlularim yavas yavas toparlanmaya basladi yemin ederim bi nevresim takimim cop oldu boron yuzunden.. sivilar leke cikarmiyor 2 kapak 3 kapak koyuyorum leke cikarsin diye ozamanda bereketi kalmiyor omo da denedim arielde en iyisi toz deterjan kesinlikle omoyuda seviyorum ama arieli daha cok sevdim az bi miktarla bi dolu makineyi calistirdim tek bi leke dahi yok hemde kisa programda..

Ben de koku istiyorum. Yumusatici kullanmak istemiyorum ama azicik bir deterjan temizligi kokusu niye gelmez. Deterjanlarim da hep kalitelilerden. 🤷🏻‍♀️

Back