Anket Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

• A101

OY: 403 7,4%
  • BİM

OY: 1.182 21,8%
  • Carrefour

OY: 1.236 22,8%
  • Metro

OY: 192 3,5%
  • Migros

OY: 1.338 24,7%
  • Real

OY: 274 5,1%
  • Şok

OY: 329 6,1%
  • Kipa

OY: 454 8,4%
  • Yerel süpermarketler

OY: 1.419 26,2%
  • Sanal Marketler

OY: 101 1,9%

• Ankete Katılan
    5.413
Evime yakin oldugu icin yerel marketimizden aliyorum (umar market)

A101... Orda calistigim ve mağazadan hic cikamadigimdan haliyle başka market dolasamiyorum... İsi bırakınca hepsine gitcem tek tek... Kapısından gecmicem 101in...

Bulunduğum yerde süpermarket yok. Yerel süpermarket de yok. Ya market ya internet.
Hatayda memlekette iken yerel süpermarket olan SİMGE lerden alırım deterjanımı. Nedeni yakın olması ve ihtiyaçlarımı karşılaması

Genelde şok veya şehir merkezlerimize ait süpermarket de TURKA

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde Carrefour ya da Groseri. Hem evime yakın hem de kartları sayesinde indirim alıyorum.

Bu kis komple her seyi Migros Sanal Marketten aldim cunku hava cok soguk ve karliydi. Valla adamlar senin yerine aliyor, kasadan geciriyor, kapiya kadar getiriyor, sen de iki tıkla isini goruyorsun. Ozellikle evde kucuk cocugu olanlar icin birebir yardimci.

happy center, uyum, onur vb marketler.

Bu kis komple her seyi Migros Sanal Marketten aldim cunku hava cok soguk ve karliydi. Valla adamlar senin yerine aliyor, kasadan geciriyor, kapiya kadar getiriyor, sen de iki tıkla isini goruyorsun. Ozellikle evde kucuk cocugu olanlar icin birebir yardimci.
happy center da öyleydi bir ara. şimdi sistemleri çalışmıyor.

Çalıştığım şirket alışveriş çeki olarak migros'un verdiği için deterjanı da migrostan alıyorum.

Back
X