Anket Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

• A101

OY: 403 7,4%
  • BİM

OY: 1.182 21,8%
  • Carrefour

OY: 1.236 22,8%
  • Metro

OY: 192 3,5%
  • Migros

OY: 1.338 24,7%
  • Real

OY: 274 5,1%
  • Şok

OY: 329 6,1%
  • Kipa

OY: 454 8,4%
  • Yerel süpermarketler

OY: 1.419 26,2%
  • Sanal Marketler

OY: 101 1,9%

• Ankete Katılan
    5.413
Migos bim tercih ettiklerim
ama eski oturduğum yerde çağrı market vardı
çok alışmıştım zaman zaman arabayla önünden geçerken orayıda tercih ediyorum

Ben Bimden alıyorum çoğu zaman.
Hem evie yakın hem uygun diye

Karfurdan alışveriş yaparım ,evime yakın iki market daha var orayada giderim makromarket,çağdaş market :)

Son düzenleme:
şehrimde oturduğum muhitte hemen hemen bütün marketler(carrefour ve real hariç,şehrimizde yok.migros bana biraz uzak.uzak dediysem 1km var yok)var.bim,dia yerel marketlerden de söz ve sultanmarketi tercih ediyorum.fiyatlar uygun olduğu için.

Son düzenleme:
evime çok yakın ve indirim olduğu için carrefour

Son düzenleme:
Real Konyada var ama evime yakın değil. Kipa ve Konya ya ait marketlerden alıyorum deterjanı.

Şok ve Kipa!
Evime her ikisi de çok yakın!:16:

şok ve pekdemir marketleri hemen evimin yanında ayrıca bimde çok yakın bu yüzden bu 3 market i tercih ediyorum genelde

Bende yerel marketlerden alıyorum, en çok gittiğim ve toplu alışverişlerimi yaptığım yer ''Meşhur Peynirci Gross Markettir''. Bunun dışında BİM den alırım.

Ben de migrosu tercih ediyorum..Çeşit fazla ve club money e indirim yapıyor..Bu yüzden migros.

ben ankarada yaşıyorum. evime en yakın olan makromarketten alıyorum. kampanyalı günleri ve ürünleri tercih ediyorum. bir de artık sıvı çamaşır deterjanı kullanmaya başladım.

Ben Marmarisde yaşadığım için burda çok fazla seçenek olmamakla birlikte ürün fiyatlarıda kocaeliye göre çok değişken. İzmitteyken carrefour tercih sebebimizde değirmendereden ücretsiz servis olanaklarıda ulaşımı kolaylaştırıyordu. Ancak şimdi burda migrosun fiyatları bir derece daha pahalı olduğundan ve bize uzaklığından ötürü Tansaşı tercih ediyoruz. Bilen bilir burda tansaş tam merkezdedir ve çok popülerdir. İzmitte sadece küçük midi tansaşlar varken burdaki büyüktür her aradığınızı rahat bulabileceğiniz sıkılmadan daralmadan gezebileceğiniz raf aralıkları mevcuttur. Çeşitleme ve fiyat orantısı iyi olduğu için büyük çoğunlukla Tansaşı tercih ediyoruz....:51:

Evime yakın Kipa ve Pehlivanoğlu var.Aldığım deterjan hangisinde daha uygun fiyatlı ise ondan alışveriş yaparım.

Evime iki market yakın ama ben carrefour tercih ediyorum indirimleri gayet güzel

Back
X