Pluviofil Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2022 64 37 35 1 Şubat 2023 Konu Sahibi Pluviofil #41 İnşallah bir sorunu yoktur. İçinizi ferah tutun. Doktora giderseniz buraya da yazarsanız çok sevinirim.
İnşallah bir sorunu yoktur. İçinizi ferah tutun. Doktora giderseniz buraya da yazarsanız çok sevinirim.
Pluviofil Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2022 64 37 35 1 Şubat 2023 Konu Sahibi Pluviofil #42 ManyakMisir .!.: Başta ileriydi ama sonra günü gününeydi 36+2de doğum yaptım Genişletmek için tıkla... İnşallah bir sorunu yoktur. İçinizi ferah tutun. Doktora giderseniz buraya da yazarsanız çok sevinirim.
ManyakMisir .!.: Başta ileriydi ama sonra günü gününeydi 36+2de doğum yaptım Genişletmek için tıkla... İnşallah bir sorunu yoktur. İçinizi ferah tutun. Doktora giderseniz buraya da yazarsanız çok sevinirim.
ManyakMisir CanCanDeyuSöylerlerdi, BenCanNedirŞimdiBildim👼🏼 Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2020 2.792 3.289 1 Şubat 2023 Konu Sahibi Pluviofil #43 Pluviofil .!.: İnşallah bir sorunu yoktur. İçinizi ferah tutun. Doktora giderseniz buraya da yazarsanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ay sonunda beyin cerrahına gideceğiz
Pluviofil .!.: İnşallah bir sorunu yoktur. İçinizi ferah tutun. Doktora giderseniz buraya da yazarsanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ay sonunda beyin cerrahına gideceğiz
Pluviofil Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2022 64 37 35 1 Şubat 2023 Konu Sahibi Pluviofil #44 ManyakMisir .!.: Ay sonunda beyin cerrahına gideceğiz Genişletmek için tıkla... Güzel haberlerinizi bekliyorum. O zamana kadar belki ben de bebeğime kavuşmuş olurum. Hakkımızda hayırlısı olsun.
ManyakMisir .!.: Ay sonunda beyin cerrahına gideceğiz Genişletmek için tıkla... Güzel haberlerinizi bekliyorum. O zamana kadar belki ben de bebeğime kavuşmuş olurum. Hakkımızda hayırlısı olsun.
ManyakMisir CanCanDeyuSöylerlerdi, BenCanNedirŞimdiBildim👼🏼 Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2020 2.792 3.289 1 Şubat 2023 Konu Sahibi Pluviofil #45 Pluviofil .!.: Güzel haberlerinizi bekliyorum. O zamana kadar belki ben de bebeğime kavuşmuş olurum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Genişletmek için tıkla... Size ne dendi
Pluviofil .!.: Güzel haberlerinizi bekliyorum. O zamana kadar belki ben de bebeğime kavuşmuş olurum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Genişletmek için tıkla... Size ne dendi
S Sadye Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2020 125 44 31 6 Temmuz 2023 Konu Sahibi Pluviofil #46 Miradrm .!.: Kardeşim sen kan sonuçların normal ama değil mi. Değerlerin normalse şükret böyle şeylere vakit harcama bebeğin seni anlıyor hissediyor hamileliği yarılamışsında. Rabbim sağlıkla kucağına Genişletmek için tıkla... Kan sonuçları derken hemoklobin falan mı yoksa bu konu için yapılan tahlilleri mi kastediyorsunuz
Miradrm .!.: Kardeşim sen kan sonuçların normal ama değil mi. Değerlerin normalse şükret böyle şeylere vakit harcama bebeğin seni anlıyor hissediyor hamileliği yarılamışsında. Rabbim sağlıkla kucağına Genişletmek için tıkla... Kan sonuçları derken hemoklobin falan mı yoksa bu konu için yapılan tahlilleri mi kastediyorsunuz
Mrs-cicek 🍀 Kayıtlı Üye 25 Haziran 2010 4.843 4.376 28 Şubat 2024 Konu Sahibi Pluviofil #47 Jane Doe .!.: Sonuclarimiz temiz cikti, kizim saglikli olarak dogdu. Genişletmek için tıkla... Amniyosentez yapmış mıydınız ?
Jane Doe .!.: Sonuclarimiz temiz cikti, kizim saglikli olarak dogdu. Genişletmek için tıkla... Amniyosentez yapmış mıydınız ?
Jane Doe Khaleesi Pro Üye Anneler Kulübü 25 Kasım 2014 2.794 21.374 28 Şubat 2024 Konu Sahibi Pluviofil #48 Mrs-cicek .!.: Amniyosentez yapmış mıydınız ? Genişletmek için tıkla... Yaptırmadım