24 te görüldü benim ama ense kalınlığında herhangi bir sıkıntı yoktukalpte parlaklık yaşayanlar haftanızı ve ense kalınlığını yazabilir misiniz?
Benim 22 hafta 3 mm
Kaç mm olduğunu hatırlıyor musunuz24 te görüldü benim ama ense kalınlığında herhangi bir sıkıntı yoktu
Yani tam bir değer vermedi normal dedi ama raporda ne diye geçiyor o değerKaç mm olduğunu hatırlıyor musunuz
Ayrıca ense kalınlığı 11-14. Hafta arasında bakılıyor diye biliyorum ben 2li tarama testindeKaç mm olduğunu hatırlıyor musunuz
İşk çocuksa normaldir. Doktorlarım korkutmaları yüzünden ilk hamileliğim burnumdan geldi. Son 13 haftamı zehir ettiler.İnsan durduramıyor kendini işte düşünmekten geri kalamiyor
İşk çocuksa normaldir. Doktorlarım korkutmaları yüzünden ilk hamileliğim burnumdan geldi. Son 13 haftamı zehir etti
Sizin bebeğinizde de mi sadece parlaklık vardıİşk çocuksa normaldir. Doktorlarım korkutmaları yüzünden ilk hamileliğim burnumdan geldi. Son 13 haftamı zehir ettiler.
Keşke içinizi ferahlatabilsem çok iyi anlıyorum sizi ama kendinizi yıpratmayin bu kadar. Benim komşumun kardeşi hamileydi yaptırdığı bütün testlerde detaylı ultrasonda hepsinde çocuğa kesin down dendi ama çocuk gayet sağlıklı doğdu. Siz sabırla duanızı edin tevekkül Allah'tanarkadaslar benim detayli ultrason görüntüm bu şekilde, doktor kalbinde parlaklık ve bobreklerde azda olsa büyüklük görmüş..ıkili testte sorun çıkmamıştı ama üçlü testte down sendromu ihtimali var diye detayli ultrason cektirdi ve sonuç resimdeki gibi ama bu durumla karşılaşan varmi çocuğum down sendromlumu olacak
Evet, sadece parlaklık, iki tarafta daSizin bebeğinizde de mi sadece parlaklık vardı
Evladınız sağlıklıdır inşallahEvet, sadece parlaklık, iki tarafta da
İnşallah öyledir. Ne gelirse Allah’tan diyerek sağlıklı olması için dua ediyoruzEvladınız sağlıklıdır inşallah
Parlaklık ilk bebeğimde değildi, şimdiki gebeliğimde görüldüEvladınız sağlıklıdır inşallah
Hiç bişey olmaz Allah'ın izniyle içinizi ferah tutunParlaklık ilk bebeğimde değildi, şimdiki gebeliğimde görüldü
İçim ferah elhamdulillah. Ne gelirse AllahtanHiç bişey olmaz Allah'ın izniyle içinizi ferah tutun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?