- 9 Temmuz 2021
- 75
- 27
- 28
İnşallah çok teşekkür ederimBen o zaman 33 yaşındaydım. Şimdi 35 inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah çok teşekkür ederimBen o zaman 33 yaşındaydım. Şimdi 35 inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur
İnşallah çok teşekkürBen o zaman 33 yaşındaydım. Şimdi 35 inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur
Doktorlar çok korkutuyor beni ne yapacağımı bilmiyorum. Fetaldna yaptırmak istiyorum ama maddi olarak gücümüz yetmiyorBenim bebeğimin de bağırsağında vardı hatta burun kemiği de küçüktü. Bize de olabilir dediler ama iki aylık oldu bile bebeğim çok şükür birşey çıkmadı. Hatta başka bir doktor içerde kanama olup onu içtiyse ondan parlaklık olur demişti.
Ne kadar fiyatı ? Benim o zamanlar özel sağlık sigortam vardı ödememiştik o yüzden rakamları hiç bilmiyorumİnşallah çok teşekkür
Doktorlar çok korkutuyor beni ne yapacağımı bilmiyorum. Fetaldna yaptırmak istiyorum ama maddi olarak gücümüz yetmiyor
15 bin kadarNe kadar fiyatı ? Benim o zamanlar özel sağlık sigortam vardı ödememiştik o yüzden rakamları hiç bilmiyorum
Çok evet ama olsun siz yaptırın sağlık herşeyden önemli15 bin kadar
Ben ikili test yaptırmadım. Ama ense kalınlığı burun kemiği normal hem bağırsakta hem kalpte olması beni korkutuyorBizim de kalpte parlaklık vardı ama doktor 8. Ay gibi geçer korkma demişti. Tabi ikili testim, ense kalınlık ve burun kemiğimde sorun yoktu. Şimdi 7. Aydayım çok azaldı parlaklık. Geçebilen bişey. Ama tek başına kalpte olduğunda çok dikkate alınmıyor. Farklı bir bulgu varsa amniyosentez isteriz demişlerdi olmadı şükür
Doktor özellikle bir yönlendirme yapmadıysa stres yapmayın inş sağlıkla kucağınıza alırsınızBen ikili test yaptırmadım. Ama ense kalınlığı burun kemiği normal hem bağırsakta hem kalpte olması beni korkutuyor
Allah hayırlısını nasip etsin sanaMaalesefçok zor bi süreçti benim için amniyosentezde down çıkınca bi karar vermek zorunda kaldık, veda etmek zorunda kaldım. Şimdi tekrar düşünüyorum ama aynısı olursa diye çok korkuyorum.
Amin inşallah çok teşekkür ederimAllah hayırlısını nasip etsin sana
Allah korudun en kötüsü çıksa aldıracak mısın bebeğini? Olunlu düşün ve lütfen güzel bi hamilelin geçirmeye çalış. Ne gelirse Allahtan.İnşallah çok teşekkür
Doktorlar çok korkutuyor beni ne yapacağımı bilmiyorum. Fetaldna yaptırmak istiyorum ama maddi olarak gücümüz yetmiyor
Merhaba öncelikle söyleyeceklerim seni üzmesin bende hamileliğimde detaylıda kalbinde ve bağırsaklarında parlaklık olduğunu ense kalınlığının 3 olduğunu söylemişlerdi ama down sendromlu değildi benim kanımda pıhtılaşma sebebi varmış Buda plastanteye yeterli kan vermediği için 3 hafta geriden geldi ve kaybettim sana diyeceğim tek şey sakinliğini koru korku insana herşey yapar yinede amniyosentez yaptırıp içini ferahlatabilirsin bilmiyorum düşünceniz nedir olsa dahi kabul edip devam mı edeceksiniz sonlandıracak mısınız ona göre test yaptırın veya yaptırmayın Allah yardımcınız olsun.Merhaba arkadaşlar. Bugün detaylı ultrasona gittim. Doktor bebeğin kalbinde ve bağırsağında parlaklık olduğunu bu da down sendromu belirtisi olduğunu söyledi. Bu durumu yaşayan var mı acaba çok korkuyorum
Merhaba. Bebeğinizi kaç haftalıkken kaybettiniz acaba? Benim bebeğimin ense kalınlığı normal gelişimi de normal sadece parlaklık var. Amniyosentezi doktorum önermedi bebek için tehlikeliymişMerhaba öncelikle söyleyeceklerim seni üzmesin bende hamileliğimde detaylıda kalbinde ve bağırsaklarında parlaklık olduğunu ense kalınlığının 3 olduğunu söylemişlerdi ama down sendromlu değildi benim kanımda pıhtılaşma sebebi varmış Buda plastanteye yeterli kan vermediği için 3 hafta geriden geldi ve kaybettim sana diyeceğim tek şey sakinliğini koru korku insana herşey yapar yinede amniyosentez yaptırıp içini ferahlatabilirsin bilmiyorum düşünceniz nedir olsa dahi kabul edip devam mı edeceksiniz sonlandıracak mısınız ona göre test yaptırın veya yaptırmayın Allah yardımcınız olsun.
Ben bebeğimi 23 haftalıkken kaybettim zaten kontrole gittiğimde kan pıhtılaşmasından dolayı gelişim geriliği görüldü demek istediğim doğum yaptım ve bebeğimde down ile alakalı hiç birşey demediler yani görünen parlaklık her zaman hastalık olduğu anlamına gelmez bazen idrardaki enfeksiyondan bile olabilirmişMerhaba. Bebeğinizi kaç haftalıkken kaybettiniz acaba? Benim bebeğimin ense kalınlığı normal gelişimi de normal sadece parlaklık var. Amniyosentezi doktorum önermedi bebek için tehlikeliymiş
Allah sabır versin size umarım bir sıkıntı yoktur çok zor bir durumBen bebeğimi 23 haftalıkken kaybettim zaten kontrole gittiğimde kan pıhtılaşmasından dolayı gelişim geriliği görüldü demek istediğim doğum yaptım ve bebeğimde down ile alakalı hiç birşey demediler yani görünen parlaklık her zaman hastalık olduğu anlamına gelmez bazen idrardaki enfeksiyondan bile olabilirmiş
Bizim de olmuştu. Nipt testi yaptırdık. Parlaklıklar da 29.haftada geçtiMerhaba arkadaşlar. Bugün detaylı ultrasona gittim. Doktor bebeğin kalbinde ve bağırsağında parlaklık olduğunu bu da down sendromu belirtisi olduğunu söyledi. Bu durumu yaşayan var mı acaba çok korkuyorum
Hem bağırsağında hem kalbinde mi vardı acaba? Parlaklığın geçtiğini nasıl anladınız tekrar detaylı ultrasona mı girdinizBizim de olmuştu. Nipt testi yaptırdık. Parlaklıklar da 29.haftada geçti
Evet tekrar girdim. Kalbinde ve beyninde vardı oğlumun. Çok şükür sağlıklı 2 yaşındaHem bağırsağında hem kalbinde mi vardı acaba? Parlaklığın geçtiğini nasıl anladınız tekrar detaylı ultrasona mı girdiniz
Böyle şeyler okudukça umudum artıyor inşallah benim bebeğimin de bir sıkıntısı yokturEvet tekrar girdim. Kalbinde ve beyninde vardı oğlumun. Çok şükür sağlıklı 2 yaşında