Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim bebeğimin de bağırsağında vardı hatta burun kemiği de küçüktü. Bize de olabilir dediler ama iki aylık oldu bile bebeğim çok şükür birşey çıkmadı. Hatta başka bir doktor içerde kanama olup onu içtiyse ondan parlaklık olur demişti.
Bizim de kalpte parlaklık vardı ama doktor 8. Ay gibi geçer korkma demişti. Tabi ikili testim, ense kalınlık ve burun kemiğimde sorun yoktu. Şimdi 7. Aydayım çok azaldı parlaklık. Geçebilen bişey. Ama tek başına kalpte olduğunda çok dikkate alınmıyor. Farklı bir bulgu varsa amniyosentez isteriz demişlerdi olmadı şükür
Bizim de kalpte parlaklık vardı ama doktor 8. Ay gibi geçer korkma demişti. Tabi ikili testim, ense kalınlık ve burun kemiğimde sorun yoktu. Şimdi 7. Aydayım çok azaldı parlaklık. Geçebilen bişey. Ama tek başına kalpte olduğunda çok dikkate alınmıyor. Farklı bir bulgu varsa amniyosentez isteriz demişlerdi olmadı şükür
Maalesefçok zor bi süreçti benim için amniyosentezde down çıkınca bi karar vermek zorunda kaldık, veda etmek zorunda kaldım. Şimdi tekrar düşünüyorum ama aynısı olursa diye çok korkuyorum.