• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DETAYLI ULTRASON- PERİNATOLOG TAVSİYESİ-İZMİR

birnilruyasi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2023
156
169
23
Merhaba İzmirde yakın zamanda gittiğiniz perinatolog var mı? varsa ne zaman gittiniz, memnun kaldınız mı, ne kadar ücret ödediniz bilgilendirebilir misiniz? Detaylı ultrason yaptıracağım yardımlarınızı bekliyorum 🥰

Bende izmirdeyim kadın doğum doktorunuzdan memnun musunuz nereye gidiyorsunuz acaba

Merhaba İzmirde yakın zamanda gittiğiniz perinatolog var mı? varsa ne zaman gittiniz, memnun kaldınız mı, ne kadar ücret ödediniz bilgilendirebilir misiniz? Detaylı ultrason yaptıracağım yardımlarınızı bekliyorum 🥰
Ben 2 hafta sonra randevu aldım Çınarlı hastanesine en uygun olan oydu ve genel olarak memnun çevremdekiler

Ben de 2 hafta sonra gideceğim özel bir doktora. İsmini burada vermiyim 8000 TL. Birkaç yer aradım fiyatlar ortalama bu şekilde çok şaşkınım

Ben de 2 hafta sonra gideceğim özel bir doktora. İsmini burada vermiyim 8000 TL. Birkaç yer aradım fiyatlar ortalama bu şekilde çok şaşkınım
Benimde özel doktor pazartesi gideceğim mavişehir'de 7500tl daha öncede 14 haftalıkken gitmiştim 1 saat incelemisti gittiğinde 23 haftalık olacağım bayabi uzun bakıyor

Selam İzmir'deyim ben de detaylı ultrason için doktor arıyorum. Devlette yok sanırım hiçbir şekilde bilgi alamadım hiçbir yerden. Şehir hastanesini aradım defalarca yok.

Ama sanırım çınarlı iyiymiş hangi doktora gitti iz fiyatı da ozellere oranla daha uygun gibi Durudurusen Durudurusen

Selam İzmir'deyim ben de detaylı ultrason için doktor arıyorum. Devlette yok sanırım hiçbir şekilde bilgi alamadım hiçbir yerden. Şehir hastanesini aradım defalarca yok.

Ama sanırım çınarlı iyiymiş hangi doktora gitti iz fiyatı da ozellere oranla daha uygun gibi Durudurusen Durudurusen
Merhaba evet ben Çınarlı da girdim 3500tl fiyatı çok memnun kaldım 25 30 dk sürdü her yerini inceledi tek tek bilgilendirdi

Canım manisa şehir hastanesinde var detaylı ama önce normal doktora randevu alcan sonra o seni perinatolojiye yönlendirck ben uğraşmak istemedim

Back