Detayli temizlik yapamamak

ayyy maşallah size ya her gün süpürge açmak mı ? bu bile çok büyük bir başarı. şahsen ben haftada 1 ancak açıyorum. detaylıda sağ olsun annecim yapıyor.

bana bayagi yararli oldusirkeyle suyu fisfis kutusuna koyup surekli kullanmak hic aklima gelmemisti

ben buharlı temizleyici aldım içine tutuyorum bütün pislik akıyor bukadar

Cam silmeyi sevmiyorsan bi kolaylık söyleyeyim. Ben Tupperware in cam bezini kullanıyorum. Evdeki camları aynaları onunla temizliyorum. ıslatıp sıkıyorum siliyorum ve kurulama derdi deterjan derdi yok. Sadece cercevelerine deterjan ve başka bez kullanıyorum. Yarım saatte bütün evin camları pırıl pırıl.
Bu arada öneride bulundum ama benim camlar da felaket hamile olduğum icin uzanmayayim dile salıverdim gidiyor

ayyy maşallah size ya her gün süpürge açmak mı ? bu bile çok büyük bir başarı. şahsen ben haftada 1 ancak açıyorum. detaylıda sağ olsun annecim yapıyor.

evde kedim ve en az onun kadar tüy döken bir eşim var mecburen açıyorum

evde kedim ve en az onun kadar tüy döken bir eşim var mecburen açıyorum
ay bugün herkes bir komik vallahi. ben bir tek bende kedi gibi eş var sanıyordum
al bendende okadar eşimin tüyleri heryerde birde kedi olsa

Fazlası hastalık canım.
Benim bir arkadaşım var temizlik ve hijyen hastası, mesela buzdolabında tarihsiz hiç bir şey bulamassın, ürünün kendi tarihi değil yalnız, kendisi diyelim süt açtı üzerine hemen açtığı günün tarihini atıyor...

Cam silmiyorum ama muhakkak alıcam bayılırım Alıp kullanmamaya yardımcı abla kullanır en kötü ya da hamaratlığım tutarsa kullanırım.

Ben de senin gibiyim. Yapamadığımı gördükçe iyice hevesim kaçıyor sallıyorum. Lakiiinnn haftasonu taşınacağım ve ulaşamadığım yerlerdeki tüm tozlar foyamı ortaya çıkaracak ne yapayım işle beraber olmuyor işte evi süpürüp sildim mi çok iş yaptım sanıyorum triplexli arkadaşa bayıldım yalnız. Ben de yeni evimde bu kadar savsaklamam artık yani sanırım

Vallahi bugün yardımcı kadın geldi bana da o temizlerken ben şaşkınlıkla bakakaldım. Detaylar beni çok sıkıyor genel spürüp silip toz alırım ben. Kadın avizeleri bile çıkıp sildi. Ben tezgahın rengi öyle derken Bi baktım 3 ton açılmış. Ev eski ev benim de. Ben yeni taşındım ve kadın yıllanmış kirleri söküp atmış.
Ama bir kutu çamaşır suyu bir kutu Cif yarım kutu bulaşık deterjanı ve yağ sökücü bitti

Ama temizlik bezleri bile ilk günkü gibi oldu

Off valla bu aralar bende hiç detaylı temizlik yapamiyorum oğlum kucağa alıştı maalesef
Allah razı olsun annem geldi dunde yaptık baya iş
Banyo tuvalet fayans araları fayansima uygun koyu kahve renginde Allahtan onların temizliğiyle ugrasmiyorum

Anneme temizliğe gelen abla da çılgınlarcasına temizlik yapar ikide bir maşallah derim nazarım değecek yoksa gücüne kuvvetine. 1 gün içinde camları, halıları, koltukları siler. Perdeler yıkanır, asar. Buzdolabını, makineleri çeker, altlarını siler. Tüm odaları tabii ki süpürüp siler. En son da banyoyla tuvaleti yıkayıp çıkar. Ama 1-2 ayda bir geliyor :)

Ay kim o??? Bana da gönder
Ben de senin gibiyim.iş yapmayı da hiiiiiç sevmem

O ablayı bana da yolla maşallah diyeyim de nazar değmesin.

Bana gelsin o bana
Boylesini bulmak zor, benim eski evdeki gelen arkadas yuzunden alistim belki boyle, hicbir is birakmazdi bana, ev her zaman piril pirildi, burda oyle birini bulamadim, benim de aklima bile gelmiyor avizeleri silmek, dolap koselerini temizlemek, masa altlarini, sandalye ayaklarini, elektirik prizlerini, petek arkalarini falan uzun uzun temizlemek, ancak göze batacak kadar kirlenince farkedebiliyorum

Ay kim o??? Bana da gönder
Ben de senin gibiyim.iş yapmayı da hiiiiiç sevmem
Aynen aynen hele bir de biraz arası açılsın gözümde büyüdükçe büyüyor..Daha önce boş evi bile temizledik diye gelen ve leş gibi bulduğum insanlar denk gelmişti hiç yanaşmıyordum yardımcıya o yüzden.. Çok şükür ilk defa her kuruşu fazlasıyla hakeden birini buldum. Saatine falan bakmıyor bile zorla gönderiyorum ikidir geç oldu orası da kalsın diye. Maşallah maşallah

Aynı bana gelen ablayı anlatmışsın. Kadının kendi içi rahat etmiyor yapmayınca. Bazen orası da Kalsın yapma diyorum,sen karışma git içeri diyor

Nerde yaşıyorsun anacım sen
Valla benim de gözümde çook büyür.büyür de büyür.sonra mecburen yaparım tabi tembelim ben tembelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…