Derzleri kalemle beyazlatabilirsiniz, temizlik icin detay gerejtiren pimapen kenarlari gibi yerlere de disfircasi ile temizleyebilirsiniz. Bu kadar takmayin lutfen elinizden geldigince temizlik yapin yeter fazlasi hastalik cunki. Bu arada temizlik hastalari diye bir tv programi var kesinlikle seveceginizi dusunuyorum eger youtube den turkcesini bulamazsaniz su sekilde aratabilirsiniz, "obsessive compulsive" :)) kesinlikle temizligi bakis acinizi degistirecek bir program :))
Detaylı temizlik deyince banada daral geliyor :) ama dolabına eğer su değmiyorsa, yapışkanlı kaplama kağıtları var. çiçek desenli, ahşap desenli falan. onlardan kaplayabilirsin. Ben o şekilde dolap kapladım. hiç belli bile olmuyor
Derz aralarina birebir cozum ceresit sprey var. Biraz sikip bekletip silince kendi rengine donuyor..dolap iclerine ortu sererseniz o kadarda toz olmaz..
Pvc dolap icinde belki bir beze kesinlikle eldiven takip biraz porcoz dokup silebilirsiniz. Aslinda viledanin magic sprey diye bir urunu var ama o daha hafif lekeleri aliyor.
Cokta kendinizi kasmayin yani. Ev isi acayip nankor
bızım oyle degıl
çünkü kadın geliyor bende yetişemem onca seye
de
bir soru soralım o peteklerin hali nice olacak yaw? bizimde öyle dışı filan tertemiz bi yolu olmalı
Eşim dün akşam "camdan hiç baktın mı" dedi. Yoo ne olmuş ki dedim. Hiç baksan da göremezsin ondan dedim diyor. Camlar çok kirliymiş dalga geçiyor
Dün bütün dolabı indirdim yatağın üstüne bir güzel tozunu Alıp tekrar yerleştirdim. Arada geliyor bana ama çok uzun sürmüyor
Ayy bana derz arası petek cam deme, hele derz arası, tüm evi suya dayanıklı laminat yaptırmalı
ben de güneş çok dik vuruyor biraz kessin diye silmiyorum diyorumbi de ev hem yüksek hem de 3 kapalı balkon var komple cam, eve kadın geldiğinde bile nerdeyse bütün günü cam silmekle geçiyor, ben hayatta silemem, iyice rezil ediyorum silmeye kalkınca
kim icat etmiş ki bunları, kadınlara iş çıksın diye yapmışlar sanki
kendi evim olsa bütün ıslak zeminleri suya dayanıklı parke, pencereleri de kahverengi pimapen yaptırırım, beyaz kadar göstermez bari kirini
İnşallah kısmet olur çünkü dediğin gibi sırf deli işi yani, yapmasanda diğer temizlik görünmüyor lanet birsey
elin değmişken kız benimkileridebize daha geçen hafta geldi ama bana gelenler de benim gibi çıkıyor herhalde, banyodaki havluluğu bile temizlememişpeteklere vakti kalmadı o iş bana düştü ama onlar bana bakıyor ben onlara, altına legen koyup yıkasam mı ne yapsam
bende ordaki aylarca eline süpürge almamış evini süpürmemiş insanları görünce, ben böyle pis değilim diye rahatlıyorumTRT hd de temizlik hastaları ile ilgili belgesel var izleyip gaza geliyorum
Ceresit derz arası temizleme spreyinden ben hiç memnun kalmadim.dolapta duruyor öyle..ceresit spreyi not aldım mutlaka deneyeceğim.
evet hele de evin işçiliği kötüyse istediğin kadar temizle mis gibi görünmüyor.