Reklam yapmak yasak cnmMerhaba hanımlar,
Ben ev hanımı ve bir kız annesiyim, Bir süre önce bir blog açtım ancak yeterince geliştirme şansım olmadı binlerce ziyaret olmasına rağmen herhangi bir yorum hiç gelmedi. Bende beğenilip beğenilmediğini merak ediyorum ve motive olmak için bile olsa her girdiğimde bir tanecik yorum almış olmayı diliyorum ama nedense hiç yok. Bu konuda desteğe ihtiyacım var. Çok moralim bozuluyo ve girip birşeyler paylaşmak içimden gelmez oldu. Acaba bana destek olabilirmisiniz. Benim gibi bir şeye girişip hüsrana uğramış arkadaşlar varsa eğer bende seve sevedestek olurum.
ben yeni üyeyim onuda bilmiyordumReklam yapmak yasak cnm
Birazdan üyeliginiz iptal edilir zatenben yeni üyeyim onuda bilmiyordum
ama yazarken link ele diyordu. bende ekledim.ben yeni üyeyim onuda bilmiyordum
çok teşekkür ederim :) önce göreseller vardı aslında sonradan kapattım görselleri. yine açabiliirm yayına.Baktım sitene
Bir fikir vermek istiyorum,yaptığın şeylerin fotosunu,konunun başına koymalısın
Tıklamak gerekiyor görmek için
Başta yalnızca anlatmış gibi görünüyor,resim olmayınca ilgi çekmiyor
Bu da belki bir sebep olabilir
Bence açmalısınçok teşekkür ederim :) önce göreseller vardı aslında sonradan kapattım görselleri. yine açabiliirm yayına.
çok teşekkür ederim tekrar açıyorum sırayla :)Bence açmalısın
Düz yazı gibi görününce ilgi çekmiyor.
Her paylaşımına resmini de koy ki
Tıklansın
Önemli değil
Evet şimdi ilgi çekiyorçok teşekkür ederim tekrar açıyorum sırayla :)
Evet şimdi ilgi çekiyor
merak edilip tıklanır
Yani hiç yorum olmayınca girip bişilerde yazamaz oldum çok teşekkür ederimben de baktim fikirler guzel bence
Evet biri daha söyledi ben yeni uyeyim yazarken link ekle diyordu ekledim aslında amaç teklam değildi.daha ilk kez konu açtımReklam yasak maalesef banlanırsınız
Ama birazdan uyeligin iptal edilebilirEvet biri daha söyledi ben yeni uyeyim yazarken link ekle diyordu ekledim aslında amaç teklam değildi.daha ilk kez konu açtım
İnşallah banlanmadan gelir fikirlerAma birazdan uyeligin iptal edilebilir
Neyse banlanana kadar bir kac fikir daha gelir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?