- 18 Şubat 2018
- 32
- 13
- 38
- 39
Bakıyorum şuanda teşekkür ederimLinki kaldir ki banlanma, asagida düzeltme butonu var oradan duzelt iletini. goren gordu zaten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakıyorum şuanda teşekkür ederimLinki kaldir ki banlanma, asagida düzeltme butonu var oradan duzelt iletini. goren gordu zaten.
Aslında youtube kanalı oluşturmak istedim ama sürekli video çekmek benim için şuanda zor diye girişmedim. Ama eski elbiselerden yeni birşeyler üretme fikri güzel bunu değerlendirebilirim tabikide teşekkür ederim aklıma gelmemişti güzel olduSiten de güzel, bence YouTube videoları da ekle. Kendine kanal oluştur, oradan dikiş videoları , mesela eski elbiseleri dikip yeni seyler yaratan bir site oluşturabılırsın. Türkçe böyle siteler bulmak çok zor.
Bu linki kaldırdım sonunda umarım banlanmamLinki kaldir ki banlanma, asagida düzeltme butonu var oradan duzelt iletini. goren gordu zaten.
Aslında youtube kanalı oluşturmak istedim ama sürekli video çekmek benim için şuanda zor diye girişmedim. Ama eski elbiselerden yeni birşeyler üretme fikri güzel bunu değerlendirebilirim tabikide teşekkür ederim aklıma gelmemişti güzel oldu
yapılışlarını mı resimli anlatmak için. Askında makale başlığı altında bazı yaIlar gruplar halinde yazı türleri. Ama yapılışlarını resimli anlatmak ilgi çeker diyorsanız olabilir tabiki.bebekler icin ek gida fikirleri de ola bilir resimli
Daha önce günlük 586 tıklanmayıda gördü blogum aslında çok tıklanması değilde hiç yorum gelmemesiydi derdim. Yoksa zaten tıklanma günlük belli bir oranda oluyor.10 saniyede 100 kisi tikladi bloga bu guzel:)
benim asamali fotolar hep saha cok ilgimi cekmistiryapılışlarını mı resimli anlatmak için. Askında makale başlığı altında bazı yaIlar gruplar halinde yazı türleri. Ama yapılışlarını resimli anlatmak ilgi çeker diyorsanız olabilir tabiki.
Fikri verdim örneğinide buldum al takip et daha ne yapayım diyorsun o zaman tuttuğun altın olsun inşallah ne diyeyimKanal ingılızce ama kadının Videolarına bak, eskıcıden aldığı kıyafetleri dönüştürdüğü şahanenin de ötesi kıyafetlere bak, sana da ilham olsun :) https://www.youtube.com/user/coolirpa kolay gelsin şimdiden.
Fon pembeli bişilerdi ama çok fazla göz yorduğu için beyaz ile değiştirdim. Onuda denedim inanki ama canlandırabilirmiyim bakalım.fon olarak da renkli bi seyler ola bilirmis
Fikri verdim örneğinide buldum al takip et daha ne yapayım diyorsun o zaman tuttuğun altın olsun inşallah ne diyeyim
Aşamalı bebek katı gıdaları hazırlanışı bir yazı paylaşıcam bunun için tarifler var birkaçtanebenim asamali fotolar hep saha cok ilgimi cekmistir
Açarsan takipçin olurum bir değişik dikiş okulu diye bir kanal var onu takip ediyorum bende sürekli izlemesemde arada izliyorum bir bak istersenAy rica ederim, ama Türkçe böyle kanallar videolar yok, siz ilk olursanız işi götürürsünüz gibi. Siteniz de güzel zaten renkler vs, fotolar büyük olabılır aşamaları gösteren o kadar. Hayır sen açmayacaksan bir kaç seneye ben açacağım hobi dikiş kanalı :)))
Açarsan takipçin olurum bir değişik dikiş okulu diye bir kanal var onu takip ediyorum bende sürekli izlemesemde arada izliyorum bir bak istersen