- 8 Ağustos 2024
- 8
- -4
- 31
-
- Konu Sahibi hanifeUSTNDAGG
Destek olan olur onu bunu bilmem de hani internette zank diye hadi arkadaş olalım biraz değişik geldi neyse bol şansTeşekkür ederim cevabınız için düşüncelerimi paylaşmak istedim
Ev hanımıyim eşim çalışmama izin vermiyor maalesef temizlik fiyatları da malumYardımcı hanımla görüşseniz…
Hem işinizi görür hem de arkadaşlık eder.
Belli bir yaşın üzerindeki insanların yanına her gün biri şart.
Eee kim bedavaya temizlik yapar ki?Ev hanımıyim eşim çalışmama izin vermiyor maalesef temizlik fiyatları da malum
Az da olsa vericm tamamen ücretsiz istemiyorum sadece biraz desteğe ihtiyacım var kafamı toplamam içinEee kim bedavaya temizlik yapar ki?
Sahibinden’e ilan verseniz…Az da olsa vericm tamamen ücretsiz istemiyorum sadece biraz desteğe ihtiyacım var kafamı toplamam için
Bu arada yaşlı değilim yanlış anlaşıldım sanırımEv hanımıyim eşim çalışmama izin vermiyor maalesef temizlik fiyatları da malum
Kusura bakmayın.Bu arada yaşlı değilim yanlış anlaşıldım sanırım
Haklısınız garip olduğunun bende farkındayım bütün garipliklerde bu kovalardan cikiyo heraldeİlk defa böyle bisey duyuyoruminternetten tanıştığı birinin evine gitmek kadar internette tanıştığı birini evine sokmakta oldukça anormal olurdu heralde
EstağfurullahKusura bakmayın.
Hem temizlik hem manevi destek deyince yaşlı sandım sizi.
Gençseniz çalışın arkadaşım. Eşim izin vermiyor ne demek? Veliniz mi kendisi?
Kurtarın kendinizi.
Ayaklarınızın üzerinde durun.