destek olacağınıza köstek olmayın.

mdunal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
47
2
36
Ankara
Arkadaşlar hepimiz bu foruma sorunlarımızı paylaşmak , çaresizliklerimize destek ve tavsiye almak için giriyoruz ama bazı üyeler sanki bilinçli gibi insanın moralini alt üst edecek yorumlarda bulunuyor. sezeryanla doğum yaptım bakıyorum sezeryanla doğan çocukların ömürlerini kısaltmışlar neredeyse. bebeğim kolikti çaresizlikten ve acemilikten bitkisel şurup, çay verdim.Bir bakıyorum aman sakın vermeyin ilerde kalıcı hasarlar oluyor bebeklerde diye yorum yapılmış. Bazıları da ukalaca ben kesinlikle vermem nasıl yapıyorsunuz diye resmen suçluyan yorumlar yapıyorlar. Lütfen daha yapıcı yorumlar yapalım. Olumsuz düşünen varsa yazmasın yorum. En azından gerçekten zarar görmemişseniz yada bilimsel bir gerçeği yoksa yaptıklarımızı acımasızca eleştirmeyelim. Bebeğim her rahatsızlandığında acaba benim yüzümden mi, acaba ilerde hastamı olur diye düşünmekten psikolojim bozuldu. burada tavsiye alıp sorunlarımı yazmaktan korkar oldum. lütfen biraz daha yapıcı olalım .

benim bebeğimdecok gazlı ve bende bitkisel surup papatya cayı veriyorum. bunları dr tavsiyesiyle yapıyorum.hatamı yani ne cok biliyorlar. bence hiç kafana takma her anne bebegini herkesten cok düşünür ve herkesten iyi bakar.

katılıyorum.öyleleri varki bu forumda çok bilmiş yada direk muhalefet.canı birşeye sıkılmış ya da boş vakti çok ne yapacağını şaşırmış derdini burada arıyor sağa sola sataşarak deşarj oluyor.sırf o yüzden soğudum forumdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…