Destek beklemiyorum artık, yeter ki köstek olmayın :(

yazınızı okuduğumda aklıma gelen tek şey ne yazık ki sadece eşler birbiriyle evlenmiyor ailelerde cok önemli faktör bir süre sonra senin ailen benim ailem mevzuları geçiyor bu da evlilikleri olumsuz etkiliyor biraz da duyarlı olmakta fayda var.Bu zor süreçten en az yara alarak kurtulursunuz inş.

çok uzun yazmışsın yaa valla okumadım kusura bakma gözlerim ağrıyor umarım herşey yolunda gider:)

:18: okumadıysanız neden mesaj yazıyorsunuz ki arkadaşım. Bize okumadığınızı gözlerinizin ağrıdığını bildirmek için mi? Konu dışı mesaj yasak...

Konuya gelirsek çok benzer şeyler yaşıyoruz malesef. Kendimle ilgili sizin konunuzda detay vermek gereksiz ancak şunu farkettim ki eşim artık yorgun olmasa da orada olmak istemiyor. Evliliğimizin ilk zamanlarında ki gibi sürekli oraya gitmek istemiyor. Ben kendisine hiç bir şey söylemiyorum konu ile ilgili. Söylediğim zamanlarda ailesini savunuyor,söylediklerimi asla kabul etmiyor ama sonradan anlıyorum ki hak vermiş. Aslında benim gibi düşünüyor. Ne kadar sinir bozucu olduğunu biliyorum,ama siz huzurunuza bakın kulaklarınızı tıkayın derim ben...

olgunluğumuz karşıdaki kişinin bakış açısına, anlayış ve algılayış biçimine bağlı biçimlenir. ilgili yorumumdaki hangi bölüm size böyle birşey yansıttı merak ettim

e be kadım görümcem 30 yaşında eşi 35 yaşında genç insanlar. iyi anlaşıyoruz 2 aile görüşüyoruz napalım 50 yaşındaki insanlarla ne kadar ne muhabbetin olurki
Bu satırlarınız yeterli benim öyle düşünmem için. İlerde çocuklarınız büyüyüp yuvalarını kurunca sizde 50 li yaşlara gelince anlarsınız belki onlarla yapılan muhabbetin değerini..
Niyetim kimseyi yargılamak değil, hayat sizin hayatınız.. Ben sadece kendi görüşümü söyler ve çekilirim kenara, sizde nerede hata yapıyorum diye kendi kendinizi sorgulamaya devam eder durursunuz:)

pardon yarım yazdığım için yanlış anlaşılmış biz iki aile tatile gideriz veya hadi akşam hep beraber olalım iki kadeh bişeyler içielim dvd izleyelim tarzında aktivitelerimiz oluyor kayın validem bunlarda da bulunmak istiyormuş :) yani takdir edersiniz ki tatile eğlenmeye vs gidiyorsunuz ve gençlerle birlikte olmak istersiniz. fakat kayınvalidemin öyle bir anlayışı düşüncesi yok. zaten böyle şeylerde de gelmek istediğinde ne benim ne eşimin bişey demesine fırsat kalmadan görümcem diyeceğini diyo. ay anne gençlerin arasında napıcan rahat edemeyiz babamın yanında filan diyo. kadın buna da alınıyor.
yoksa muhabbetin değerini çok iyi biliyorum. Zaten Keşke sorun muhabbet etmek istemesi olsa benden fazla muhabbet edeni de bulamaz

benim tavırlarım düşüncelerim zaten hep ileriye dönüktür ne yaparsam ilerde çocuklarımdan çıkacağını düşünürüm. ama zaten benim çocuklarımda bana hergün gelmesin. biraz evini düzenini bilsin. benide arasın sorsun haftada 1 gelsin en mutlusu ben olurum.

işte sorun biz bunları yaptığımız halde mutlu olmayan üstüne birde amcasına dayısına sık gitmiyorm olmamızı sorun edip huzursuz etmesi eşimi...

bu ailelerin sorumsuzluğu insanları canından bezdirdi artık.canım umarım eşinle birbirinize hep böyle destek olursunuz...

tabi de arkardaş eşiyle haftada bir mutlaka gidiyor eşi de en az gün aşırı arıyormuş zaten bundan fazlasını beklemek çok mantıklı mı sizce hani herkesin ailesi çalışma hayatı varken ne bileyim ben yaşlansam da daha fazlasını umut etmezdim sanırım çocuklarımdan

hani ayda bir falan gitse anlayacağım tepkinizi de hergün ona buna gidin bize gelin muhabbetini anlamıyorum ben sanırım siz de hemen hiç gitmiyorlar sandınız onu yapan da çok çünkü forumda

yani evet bana çok somut hareketleri olsa nasıl diyim böyle küfürler havada uçuşsa dayak atmaya çalışsa bariz yüzüme karşı sürekli af soksa eşime sürekli beni kötülemeye çalışsa evet o zaman belki bende resti çeker gitmem etmem konuşmam. ama Allah için hiç öyle bir kadın değil sorun yokken kafasında sorun üreten alıngan biri... her sorun ettiğini kalkıp direk bize söyese Eşim bu kadar bile gitmez kendi oğlundan kendini soğutmayı başarırdı. Kızına söyleniyor (ona nazı daha çok geçtiğinden) bir de akrabalarının bile laf söylemesine izin verip bizim o lafları duymamızı sağlanıyor. ama dışardan baktığında kayınvalidenin direk yaptığı birşey yok dolaylı yollardan oluşan birşey ama baş kahraman hep kayınvalide...

bizi üzen tarafı sadece dururmumuzu anlayamaması ve hep fazlasını istemesi...
daha dün görümcemle msnde konuşurken söyledi annesi çağırmış bilgisayar bozuldu gel götürelim bilgisayarcıya demiş. görümcemde bilgisayarcı hemen arka sokağında beni niya çağırıyorsun ki dediğinde annesi ama benim param yok demiş :18:

yani görümcemin durumunu çok iyi biliyo kız iş arıyor 9 yaşında oğlu var kocası para yetiştiremiyo sürekli ek iş yapıyor kaç kez yemek parası bile adamda olmuyorduda ben öğlen gidip yemek ısmarlıyodum akşama kadar yoksa aç çalışacak diye... kızın anneside hiç bunları düşünmüyor hata paranız varmı diye bile sormadan emrivaki tamir parasını ödettirmeye çalışıyor. görümcem orda demese sen götür yardım etse bi anda ne olduğunu anlamadan borç altına girecek
bizim sorunumuz tamamen düşüncesizlik. daha çok ararsak daha daha çok gidersek çok çok daha kötü olur bunuda biliyoruz. haftada bir gitmemizde kadına yetmyor amaaaaan ne bilim dün akşam eşimde biraz konuştuk geçen gün görümcesiyle konuştuğumuzda içii döktüğü için rahatlamış. yapacak birşeyin olmadığını bizi böyle kabul edeceğini etmese bile kafaya takmayacağını ve fazlasını bizden bekleyemeyeceğini bi şekilde öğreneceğii söyledi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…