- 4 Ağustos 2017
- 482
- 74
- 13
- 34
- Konu Sahibi Kaderinbenimlderdine
Merhaba arkadaşlar Derya abla yıldızname bektırıyorum ama sürekli kötü olumsuz şeyler çıkıyor sizce nasıl , geleceği Allah tan başkası da bilemez tabi ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben parasiz kahve fali bakiyorum hep salliyorum hep tutuyor.Yakinda size bir ban gorunuyor.![]()
Senin için kararmış.Bana bak o zaman panpaaaaaaa
İyi eğlenceler öyleyse. Bol bol seratoninli bir gün geçirmen dileğiyle...Yok yahu az sonra gezmeye gidicim![]()
Kardesim, hem gelecegi yalnizca Allah bilir diyorsun hem de bu fal safsatalarindan etkileniyorsun, bu ne yaman çelişkidirMerhaba arkadaşlar Derya abla yıldızname bektırıyorum ama sürekli kötü olumsuz şeyler çıkıyor sizce nasıl , geleceği Allah tan başkası da bilemez tabi ki
Canikim o aynisini bende diorum tobe tobe :)) Allah baska derr vermesin
Canikim o aynisini bende diorum tobe tobe :)) Allah baska derr vermesin
Kiz daha neler neler gorcez :) ben kendi adima konusayim bazen burda oyle konular goruyomki saatlerce o konuyu dusunmekten kendime gelemiyom :)Ya resmen kahkaha attım görünce :))
Kiz daha neler neler gorcez :) ben kendi adima konusayim bazen burda oyle konular goruyomki saatlerce o konuyu dusunmekten kendime gelemiyom :)