DertSizsiniz

Kızım da öyleydi. Kırkı çıkınca geçer dediler yok geçmedi. Üç ay bitince geçer dediler yine geçmedi. Kendi kendine dönmeye başlayınca gazı geçti ama hala kucak ister. Bu arada 17 aylık olacak neredeyse ve ben 17 aydır kesintisiz 2 saat uyuyamadım. Uslu bebek annelerine çok imreniyorum. Size bol sabır diliyorum.
Ben de 40 ını bekledim şimdi 4. Ayını bekliyorum :-( ayy ama yine geçmezse yandım desene :-( çok zor yaşamayan anlamaz. Cidden kesintisiz 2 saatlik uyku bile uyuyunca insana ödül gibi geliyor. Bir de bazıları uslu çocuk olunca anlamıyorlar. Görmeden yaşamadan anlamaz kimse zaten :-)

Evden cikma imkanım yoktu. Eşim sipariş vermişti. Neko baby di galiba markası.
Ben siyah aldım. Ama yazın kullanışlı olmadı sıcağı çektiği için. Gri almanı öneririm. Yaz da kış da kullanırsın. Bağlaması pratiklik istiyor
İnternetten mi sipariş vereyim? E bebek mağazasında yok mudur acaba direk alsam akşam.

Hahahhahah
Vavvv :-) ben geçen şarkı söyledim bebeğe :-) neden ağlıyorsun, sussana, sinirlerim bozuluyor sussana, ee eee eee eeee :-)
annesi şöyle düşün
o da mışıl mışıl uyumak ister. Ama canı acıyor. Yoksa neden ağlasın.
Bizde bile çok yemis olunca ne yapacagimizi sasıyoruz. Bebek bu teselliyi sende arıyor

Hahahhahah

annesi şöyle düşün
o da mışıl mışıl uyumak ister. Ama canı acıyor. Yoksa neden ağlasın.
Bizde bile çok yemis olunca ne yapacagimizi sasıyoruz. Bebek bu teselliyi sende arıyor
Aynen zaten öyle düşündüğümde bebekle birlikte kendim de ağlıyorum hem kendi halime hem ona sonra bir gülme tutuyor :-) pozitiflik geliyo falan :-) ay kafaları yedim

Ben de 40 ını bekledim şimdi 4. Ayını bekliyorum :-( ayy ama yine geçmezse yandım desene :-( çok zor yaşamayan anlamaz. Cidden kesintisiz 2 saatlik uyku bile uyuyunca insana ödül gibi geliyor. Bir de bazıları uslu çocuk olunca anlamıyorlar. Görmeden yaşamadan anlamaz kimse zaten :-)
Kızım 3 aylık gaz sancısı dan uyuyamadık sabah 6 olmuş eşime dedim nolur şunu tut artik gözlerim ayaktayken kapanıyor

Sağolsun kalktı ben bir saat uyumak için geri yattım

Eşim uyandırdı hadi biraz da sen bak dedi neyse kızı uyutttum takrar uyandığımda

Sabah eşime dedim Allah razı olsun senden valla yok sa düşüp çocuğu sakatlardim bı saat uyku bile yetti dedim

Eşim gülmeye başladı noldu dedim

Sen en fazla 10 dk uyudun dayanamadım seni uyandırdım dedi

Bana o 5-10 dk bbile bir saat gelmişti :D

Gaz için masaj senin için bitki çayları gaz çözümü için

Heee insan en çok mutlu olmak istiyor bu zamanda çünkü kusmuk kokusu ara sıra bebeğin tebessümu diski gözlenen bezden başka yakınlık arıyor insan :deli:
Aynen öyle o gün makyaj yaptım, süslendim, püslendim sonra üzerime dışkı fırlattı, kucağıma aldım sen anneye çiş mi yaptın diye sonra kustu ve geğirdi bana bakarak :-)

Canım sıcak su torbası koyuyorum ayaklarının altına. Zeytin yağı ile masaj yapıyorum. Acı elma yağını deneyim valla denemediğim bir bu kalmıştı sanırım teşekkürler inşaALLAH işe yarar.

Goygoyu bırakıp annelik tecrübelerime döneyim..
Biogaia yı düzenli ver.

Kendi yemeklerine kimyon koy.
Rezene ve kimyonu kaynamış suya at, ağzını kapatıp demlenmesini bekle ve dibe çökünce iç. Kimyon süper gaz söktürücüdür.
Ben hatta 2 3 çay kaşığı oğluma da verirdim çaydan..

Kızım 3 aylık gaz sancısı dan uyuyamadık sabah 6 olmuş eşime dedim nolur şunu tut artik gözlerim ayaktayken kapanıyor

Sağolsun kalktı ben bir saat uyumak için geri yattım

Eşim uyandırdı hadi biraz da sen bak dedi neyse kızı uyutttum takrar uyandığımda

Sabah eşime dedim Allah razı olsun senden valla yok sa düşüp çocuğu sakatlardim bı saat uyku bile yetti dedim

Eşim gülmeye başladı noldu dedim

Sen en fazla 10 dk uyudun dayanamadım seni uyandırdım dedi

Bana o 5-10 dk bbile bir saat gelmişti :KK70:
Tahmin etmiştim :-) benimki de uyuyamıyor zaten yardım ediyor bazen çok uykusuz oluyor ben diyorum uyandırıp, valla düşüp bayılacam gözümün önü kararıyor biraz tut diye .

Goygoyu bırakıp annelik tecrübelerime döneyim..
Biogaia yı düzenli ver.

Kendi yemeklerine kimyon koy.
Rezene ve kimyonu kaynamış suya at, ağzını kapatıp demlenmesini bekle ve dibe çökünce iç. Kimyon süper gaz söktürücüdür.
Ben hatta 2 3 çay kaşığı oğluma da verirdim çaydan..
Evet kimyonu doktor da dedi çayını içiyorum. Rahatlatıyor. Rezene sallama aldım ama etkisi yok akşam otunu alcam. Kimyondan halam vermişti rahatlamıştı o gece mışıl mışıl uyudu ama ben cesaret edip veremedim bebişe.

oyy minnacik daha ama ya allah size bagislasin gececek merak etmeyin biliyorum kollariniz kopuyor geceleri birde kol agrisindan uyuyamiyorsunuz ama 4 aycik sabretmen lazim
İnşaALLAH canım bebiş iyi olsun da ben önemli değilim geçer nasılsa. Onun çektiği acı daha zor. Biz bile dayanamıyoruz karın ağrısına.

Aha da dert bulmuş
31-gif.1318277
Çok aradım :-)

Ahah o daha kötü onu temizlemek de zor :-) benimki direk beni nişan alıyor. İdrarı gelmiyor kız olduğu için ama altını açınca gaz çıkarıyor kaka fırlatıyor üstüme :-)

Az koltuk silmedim zaten. Onun o şaşkınlığını görmeye değer ama :KK200:

Benimki de gazla birlikte kaka yaptığı için az kaza atlatmadık :KK45:
Bir defasında yapmaz diye kendi battaniyesinin üstünde açtım. Sünnet olmuştu biraz açık kalsın dedim. Bir anda neye uğradığımı şaşırdım. Ben örtüyü çöpe atıyordum annem müdahale etti :KK48:

Az koltuk silmedim zaten. Onun o şaşkınlığını görmeye değer ama :KK200:

Benimki de gazla birlikte kaka yaptığı için az kaza atlatmadık :KK45:
Bir defasında yapmaz diye kendi battaniyesinin üstünde açtım. Sünnet olmuştu biraz açık kalsın dedim. Bir anda neye uğradığımı şaşırdım. Ben örtüyü çöpe atıyordum annem müdahale etti :KK48:
O derece yani :-) ben de yatak örtümü ve alezi yıkadım sabah. Sonra alt açma bezini koydum altını değişiyordum ki yatağıma da fırlattı, akşam eşime güzel bir sürpriz olacak :-)

Ağzımız sürekli böyle :-)
Maşallah kuzu. Benimkide şapur şupur elini emiyor,omzumdaysa omzumu emiyor ağzı hiç boş kalmayacak.
Benim sıpam neredeyse her açışımda kendi suratına işerdi :KK45:
Haha benimki bana isabet ettiriyor.
İnternetten mi sipariş vereyim? E bebek mağazasında yok mudur acaba direk alsam akşam.
Bende de mei tai sling var 4 aylık olmasını bekliyorum kullanmak için. Senin kuzu da küçük,yenidoğan aparatı olmasına özen göster derim alırken. Benimkinde yok,kızım 6 aylıkken almıştım,yeniden almak istemedim,1 ay sonra başlarım kullanmaya.

Maşallah kuzu. Benimkide şapur şupur elini emiyor,omzumdaysa omzumu emiyor ağzı hiç boş kalmayacak.

Haha benimki bana isabet ettiriyor.

Bende de mei tai sling var 4 aylık olmasını bekliyorum kullanmak için. Senin kuzu da küçük,yenidoğan aparatı olmasına özen göster derim alırken. Benimkinde yok,kızım 6 aylıkken almıştım,yeniden almak istemedim,1 ay sonra başlarım kullanmaya.
Tamam canım akşam bakacağım yenidoğan için. Zaten dikkatli olmak lazım yenidoğan sonuçta. Kemikleri vs yeni şekilleniyor.

Back
X