- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi marilyn monroe
iş yer verip vermemek degil karsı taraftaki kadının tutumu hepimiz bayanız anlarız bi kız nasıl bisey diye üstünde yazmaz ama gülüsünden bakısındna anlarsınŞurdaki bu saçını başını yolan ve "erkeklerini" koruyan kollayan kadınları gördükçe bende korkudan nezaketsiz olacağım yakındır. Böyle saldırganca seven fazla sahiplenen insan erkek olsun kadın olsun bana çok itici geliyor gerçekten kimse kusura bakmasın ama.
Kendine de eşine de güvensizlik gibi geliyor en başta. Bir merhabaya gülen yüze kıymetli eşlerinizin hemen gitmesinden mi korkuyorsunuz? Bu kadar derin olmayan bağlar mı var aranızda eşlerinizle de bu kadar sahipleniyorsunuz cidden anlamıyorum. Beni bu kadar sıkı seven aşırı kıskanan sevgilim yada eşim olsa bana mı güvenmiyorsun derim ve cidden soğurum.
Ayrıca benim sevgilim birine yol vermediğinde ben utanıyorum ya. Bir kadın ayaktaysa ben diyorum sevgilime sen kalk yer ver diye, yada arabasıyla birini bırakacaksa ve bu bir kadınsa düşünceli olması beni gururlandıyor. Kibar ve medeni bir erkek ne güzel diye. Yer verse bir kadına yada yol verse geçmesi için resmen gurur duyuyorum.
Yok yani anlamıyorum ya. İnsanları kadın erkek, bekar evli olarak ayırıp; erkekse selam vermemek evli bir erkekse kaçmak gerekiyor yani. Çok ama çok ayıp bir şey bu ya. Evli bir erkek olarak değil de sadece bir insan olarak görürüm ben çevremdekileri. Kibar kadınlar kibar erkekler vardır. Bir de kaba kadınlar ve kaba erkekler vardır gözümde.
Ayrıca sevgilim yada eşim bir kadına yer verir ve kadın da gülümserse de bu benim hoşuma gider. Centilmen bir adamla beraberim diye
adamın yüzüne bakıp ille gülmek zorunda degilsin yaparsın her türlü davranısı göze almalısın
arabaya binerken yüzün yerde olup tesekkür ederim de bin ille gülümseyip basını sallayıp vs yer verdin manasındna olmak yanlıs
herkezin fikridir
yani kadın var kadın var belliki yüzünde degisik bi ifade gördü senin yoksa kimsede durduk yere catmaz her yol verene gülümsemicen o zaman yada böyle kavgaları göze alıcan arkadas...