Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neşenin yerine gelmesine sevindim canımaylin 86 saol canım kesın gıdıp alıcam öptümmmm bebişşşş :)
pisika haklısın canım ama herşey gerıde kaldı olmuşa çare yok suan kurtardım rengımı orda bakım yagı surdu taranıo rahatım suan bırazdaha bakım yapınca duzelır ııns ve dedıgın gıbı de kestırcem ama kazıtamıcagım ıcınde bıraz zaman gerek tatlım bneım ıcın onemlı olan renkten kurtulmaktı ve oldu:) :dance:
hepinize saglıklı ve mutlu bayramlarrr
iyi ki varsınız tşkler:):):) öptümmmmmmmmmm
:sm_cool: a.s.
]merhaba arkadaslar ya ıkı gundur kuafore gıttım sırf dıplerı gelen sacımı postıslerle de uyum saglasın dıe butun dıp boyatıcaktım paket boyayla ama bi guzel cayır cayır yaktı benı ustune ustluk sen butun dedın dio hey allahım paketle dıe annem konustu akıllı olana bı defa yeter bıseyı anlatmak yuzkere mı paketle dıcez ama gercekten hayatta aglamadıgım kadar agladım hem kuaforde hem evde dün eve geldık bugun sabah yıne gıttık bıyerı kahve kalmıs lımon sarısı saclarımın arasında onu duzeltmeye bu kez etrafında ciyak kalan yerlerı de duzeltmek ıcın tekrardan paket yaptı yanı ıkı gunde 4 kez ıslem oldu hem bu arada dunu konuyu konusurken bıze dıklenıo fln ben artık ıkı gunun stresı uzuntusu hayal kırıklıgyla zor tuttum kendımı dayanamadım ve agladım o arada ne dese begenırsınız aglaman bıtınce cagırırsın dedı orıelı yuzune atcaktım zor tutum annem vardı ynaıdma yazık cagırdı bıtırdık ıslemı ben nasıl ıcımı ceke ceke kac saat agladım durdum tık demedı ınsafsız sonra acıldı konu bıraz bı o bı annem konuyu ızah etmeye calısıo sonra ben bısey dıcem dedım bende anlattım o benımle de konusmaya basladı ben ne kendıı sesımı duydum ne onun soru sordu bana bende bi dk dedım ben senı dınleıdm sende benı dınle suan senı duyamadımki cvp vereyım anlamadım cunku dedım e sen benı dınlemedın bende senı dınlemem dıo allahım ne yapcagımı sasırdım cıldırcaktım artık sacalrım e n sonunda oldu cıktık ve ben artık uzayasa kadar saclarımı siyah bant takarak kullanmak zorunda kalcam ve bırdahada asla platıne boyamıcam hele butun aslaaaa çok kotuyum diplerım derım ınanılmaz agrıo saclarım taranmıcak sekılde onu bunu bırakın lımon sarısı gıbı oldu offf allahım ya arkadaslar bu konuda acıl cozum vercek fıkırlerı olan varmı destegını esırgemeyın nolur bugun konusmaya ıhtıyacım var kendımı ıyı hıssetmeye ıhtıyacım var offf nacam ben bu sacları rengını seklını offff önumuzde bayram var platın rofleyken kımılerı olumsuz elestırı yapıodu hadi kendımı gectım sımdı bu haldeyken yıen elestırı yapcaklar ben ınsanların hep ıyı seylerını konusurum onların mutlu hıssedıcegı konuları konusmak ısterım ınsanlar needen boyel onuda anlamıorum çok uzuluorum ben napcam ya
ewet canım ozamanlar berbat bi hadleydim ama bakım yagıyla kendini toparladı saçlarım şuan çok az bi düzleştırıci dokunduruorum ve föne bile gerek kalmadan düz veyumuşak oluo saçlarım çooooook ama çoooooook mutluyum.....
şirine canım aynı şekildeydım bende ve sahra kuaföre gittim manisada bende tek çare bütün boyayın bari dedım çünkü mümkünatı yok bi röfle daha kaldırcak hali kalmamıstı saçlarımın ...ve orda diplerini koyu boyayalım dedi ve yatıştırıcı bişi surdu saçlarımı yıkadı sonra oturdum fön çekicek bi baktım saçlarıma harika sarı saçlarda ıslakken biel guzel cırtlak durmuosa süper oluo vebenım öyleydi o andan sora saçla ilgili bi sorunum kalmadı çok şükürrr...
öpüyorum hepinizi ...