• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Dertli saçım:( Yine yandı yine yandı:(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
tüm önerileriniz ve desteginiz için tek tek tşk ederim arkdaslar allah razı olsun kimseye üzüntü vermesinnnnn :):):):)

hepinizi seviorm:)

mutlu olmana sevindim canım merak etme düzenli bakım yap 1.5 2 ayda toparlarsın saçını dediğim gibi hükümetin ordaki aktara git saç bakım yağı de fısfıslı şişedi olandan al çok iyi geliyo canım.

inanmıyorum yaaa neden saçlarınıza bu işkenceleri yapıyorsunuz neden oryaller röfleler vs.
ondan sonra da saçlar sizi terketmeye başlayınca dökülüyor diye ağlamanın faydası yok
ben hayatımda bir kere o hatayı yaptım ve yılardır kuaföre sadece kesim için gidiyorum
kuaförler saçınızı bir güzel yakar ondan sonra en can ciğer bir numaralı kanka olan kuaför arkadaşınıza saçımı yaktın diyince düşman kesilir sütten çıkmış ak kaşık gibi birde sizi suçlar
sonra da saçlarınızı her yıkamada pişmaniye gibi kıvrılan saçlarla başbaşa kalırsınız
ve kesinlikle o şekilde yanmış saçın geri dönüşü bakımı kremi yok tek çare kestirip o saçlardan kurtulmak
saçları yanan bütün arkadaşlara geçmiş olsun diyorum
bence bakımla falan boşa vakit harcamayın kestirin kurtulun arkadaşlar

aylin 86 saol canım kesın gıdıp alıcam öptümmmm bebişşşş :)

pisika haklısın canım ama herşey gerıde kaldı olmuşa çare yok suan kurtardım rengımı orda bakım yagı surdu taranıo rahatım suan bırazdaha bakım yapınca duzelır ııns ve dedıgın gıbı de kestırcem ama kazıtamıcagım ıcınde bıraz zaman gerek tatlım bneım ıcın onemlı olan renkten kurtulmaktı ve oldu:) :dance:

hepinize saglıklı ve mutlu bayramlarrr
iyi ki varsınız tşkler:):):) öptümmmmmmmmmm

:sm_cool: a.s. :nazar:

aylin 86 saol canım kesın gıdıp alıcam öptümmmm bebişşşş :)

pisika haklısın canım ama herşey gerıde kaldı olmuşa çare yok suan kurtardım rengımı orda bakım yagı surdu taranıo rahatım suan bırazdaha bakım yapınca duzelır ııns ve dedıgın gıbı de kestırcem ama kazıtamıcagım ıcınde bıraz zaman gerek tatlım bneım ıcın onemlı olan renkten kurtulmaktı ve oldu:) :dance:

hepinize saglıklı ve mutlu bayramlarrr
iyi ki varsınız tşkler:):):) öptümmmmmmmmmm
:sm_cool: a.s. :nazar:
neşenin yerine gelmesine sevindim canım
ömür boyu güzel saçlarımız olur inşallah
kaydirigubbakcemile5

iyi bayramlar hepinize
size kücük bir öneri saclarınıza herhangi bir yag sürdügünüzde arıtması zor olur tavsiyem sacları ıslatmadan sampuanlayın 1-2 dak. bekleyin yıkayın en fazla 3 suda temizlendigini göreceksiniz

liliz ; tşkler canım hepimiz mutlu olalım inş. hihoyyyt :dance:

incir; tşkler canım mutluı bayramlar vallahi çok mutlu girdim bayrama amaaannn bi gzüel süslendım puslendım makyajımı yaptım , saçlarımın onunu de dışarıya dogru havalandırdım spreyledım ayyyyy çok mutluydum valla sureklı aynaya bakıorum bugünlerde sırnaşık şey

filizcan tşkler iyi bayramlar cnım denicem ;)

öptümmm canlarım hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lepi: Şeniz yerimseniben

ah canım yaaa çok çok geçmiş olsunnnn malesef çok iyi diye düşündüğümüz kuaförler kaliteli pahalı dedğimiz yerler bu şekilde canımızı yakmaya yetiyor....benimde aynen başıma geldiii....dip röfle için gittim tümden zaten sarı olan saça röfle attı ama sadece ben dip istemiştim saçlarımı belime kadar olan saçımıda kesti aa şekil vercem harika olcak diyeee fönle felan beni gönderdi akşam saattiydi tabi ışıklarda o kadar yeterli değil....eve bir gittim saçlarımm olmuş baya açık bir sarı hamur gibi tutam tutam elime geliyor...ben çok açık tenli de değilim hiç gitmedi bana ..ertesi gün gittim bu ne hal ya dedimm bu saçımın hali ne sen ne yaptığını sanıyosun...tamam dedi sinirlenme ama bu saç değişmez ya böle kalsın demezmiii oldu dedimmm cila attı saçıma saçım iğrenç oyuncak bebek sarısı olduuu...tekrar boyadık daha iğrenç bir renkk sülalesine küfür ettim ama şahsiyetin .kim var kim yok herkese durumu anlatttım müşterisinden de ettim gittim şikayetde ettim...........oh canıma değsinn

ama son yaşadığım olayıda yazayımmmm ..herkes gittiğinde dikkatli olsunnn böyle uyanık insanlara karşı.....yazdııı saçlarımda çok sık olmayan az bir röfle vardı aradaki renklerde açıla açıla turuncumsu bir renk almıştı röfleli olan sarı saçlarla uyum göstermiyordu....gittim kuaföre düzgün bir röfle yaptırmak istediğimi aradaki renklerden memnun olmadığımı röfle işleminin ardından paketlerin dışında kalan tutamların hoş bir tona boyanmasını rica ettim....tamam yaparım hem de röfle harici 10 ytl alırım dedi mi dedii....röfle paketlerimi Allah için güzel attı ....sonra ya biz araları boyamayalım demeye başladı....bak dedim ablacım sen araları daha koyu bir tona boyayacaksın diye ben sarıların açık olmasında bir mahsur görmedim araları boyamazsan uzamıs dıplerle turuncu renk kalır ıyı madem dedi boyadıı....bütün boyadığı koyu tonu röfleli paketlerime bulaştırdı bu sefer sarı röfleli paketlerim oldu iğrenç bir renk ....alt taban rengını hos bır renge boyarız demıstı boyamıs kopkoyu bır renge arada ıgrenc sarı paketler ee daha bu sac ıslem gormez dedı ....söylendim hiç takmadı döndü arkasını başkasıyla muhabbet ediyor...şimdi geç oldu yarın gelicem iş çıkışı dedim ....eve git ağla ağla .....saçlarım hamur gibi renk iğrenç ya tekrardan tek bir renge boyanıcak ve benım butun paramda çöpe gidicekti ve saçlarımın dipleri artık yanmıştı dokunamıyodum bile....ertesi gün gittim bir hışımla e bu saça tekrar röfle atalım demezmi uyanık benden yıne rofle için para ıstıyor sen 70 versen yeter dedi mi dedi.......ağzıma geleni saydım tamam bı oluruna bakalım dediii...ve saçıma cila değil değil dediği bir şey sürdü saçlarımın dipleri turuncu uçlar koyu kaldı.........artık illahlah ettim bırak kardeşim sen dedim....bana demezmi usta sözü dinlemedin böle oldu ....neymiş ben tekrar rofle atalım dedıgınde dınleseymısım bole olmazmıs benı tekrardan soymasına ızın verıcem yapamadıgı roflesının uzerıne para sayıcammm...........solemedıgımı bırakmadım cıktım ordan...hala sac sorunu yasıyorum bu ıslemlerden sonraa .kımseye guvenemıyorum.......tekrar bır rezaletı kaldıramıcam cunku........uyanık olun kızlar bastan tavrınızı koyun bakın bastan beceremıceksenız hıc gırmeyelım herkes ıyı oldugunu savunur ama sonuc onemlı bana deyınnnn

]merhaba arkadaslar ya ıkı gundur kuafore gıttım sırf dıplerı gelen sacımı postıslerle de uyum saglasın dıe butun dıp boyatıcaktım paket boyayla ama bi guzel cayır cayır yaktı benı ustune ustluk sen butun dedın dio hey allahım paketle dıe annem konustu akıllı olana bı defa yeter bıseyı anlatmak yuzkere mı paketle dıcez ama gercekten hayatta aglamadıgım kadar agladım hem kuaforde hem evde dün eve geldık bugun sabah yıne gıttık bıyerı kahve kalmıs lımon sarısı :( saclarımın arasında onu duzeltmeye bu kez etrafında ciyak kalan yerlerı de duzeltmek ıcın tekrardan paket yaptı yanı ıkı gunde 4 kez ıslem oldu hem bu arada dunu konuyu konusurken bıze dıklenıo fln ben artık ıkı gunun stresı uzuntusu hayal kırıklıgyla zor tuttum kendımı dayanamadım ve agladım o arada ne dese begenırsınız aglaman bıtınce cagırırsın dedı orıelı yuzune atcaktım zor tutum annem vardı ynaıdma yazık cagırdı bıtırdık ıslemı ben nasıl ıcımı ceke ceke kac saat agladım durdum tık demedı ınsafsız sonra acıldı konu bıraz bı o bı annem konuyu ızah etmeye calısıo sonra ben bısey dıcem dedım bende anlattım o benımle de konusmaya basladı ben ne kendıı sesımı duydum ne onun soru sordu bana bende bi dk dedım ben senı dınleıdm sende benı dınle suan senı duyamadımki cvp vereyım anlamadım cunku dedım e sen benı dınlemedın bende senı dınlemem dıo allahım ne yapcagımı sasırdım cıldırcaktım artık sacalrım e n sonunda oldu cıktık ve ben artık uzayasa kadar saclarımı siyah bant takarak kullanmak zorunda kalcam ve bırdahada asla platıne boyamıcam hele butun aslaaaa :( çok kotuyum diplerım derım ınanılmaz agrıo saclarım taranmıcak sekılde onu bunu bırakın lımon sarısı gıbı oldu offf allahım ya arkadaslar bu konuda acıl cozum vercek fıkırlerı olan varmı:( destegını esırgemeyın nolur bugun konusmaya ıhtıyacım var kendımı ıyı hıssetmeye ıhtıyacım var offf nacam ben bu sacları rengını seklını offff :( önumuzde bayram var platın rofleyken kımılerı olumsuz elestırı yapıodu hadi kendımı gectım sımdı bu haldeyken yıen elestırı yapcaklar ben ınsanların hep ıyı seylerını konusurum onların mutlu hıssedıcegı konuları konusmak ısterım ınsanlar needen boyel onuda anlamıorum :( çok uzuluorum ben napcam ya:(

aslında tazminat davası açabilirsin tatlım yaa:( çok üzüldüm şimdi:( pislik herifler. hiç mi adam gibi bi kuaföre denk gelmicez bilmiyorum ki:(

evet bırde alay eder gıbı davranmış sana yaptıgı çok kötu bırsey kendi hatası ama senin hatanmış gbı davranmış canım ınternete sıkayet uzerıne bır sıte var oraya sıkayetını yaz tek tek saçımdan oldugum gibi aşagılandım da de. afişe et yanı açık açık seni saçından eden kalkıpta hangı belgeyle kuaforluk yapabılıyor rahat bır sekilde

ewet canım ozamanlar berbat bi hadleydim ama bakım yagıyla kendini toparladı saçlarım şuan çok az bi düzleştırıci dokunduruorum ve föne bile gerek kalmadan düz veyumuşak oluo saçlarım çooooook ama çoooooook mutluyum.....

şirine canım aynı şekildeydım bende ve sahra kuaföre gittim manisada bende tek çare bütün boyayın bari dedım çünkü mümkünatı yok bi röfle daha kaldırcak hali kalmamıstı saçlarımın ...ve orda diplerini koyu boyayalım dedi ve yatıştırıcı bişi surdu saçlarımı yıkadı sonra oturdum fön çekicek bi baktım saçlarıma harika sarı saçlarda ıslakken biel guzel cırtlak durmuosa süper oluo vebenım öyleydi o andan sora saçla ilgili bi sorunum kalmadı çok şükürrr...

öpüyorum hepinizi ...

ewet canım ozamanlar berbat bi hadleydim ama bakım yagıyla kendini toparladı saçlarım şuan çok az bi düzleştırıci dokunduruorum ve föne bile gerek kalmadan düz veyumuşak oluo saçlarım çooooook ama çoooooook mutluyum.....

şirine canım aynı şekildeydım bende ve sahra kuaföre gittim manisada bende tek çare bütün boyayın bari dedım çünkü mümkünatı yok bi röfle daha kaldırcak hali kalmamıstı saçlarımın ...ve orda diplerini koyu boyayalım dedi ve yatıştırıcı bişi surdu saçlarımı yıkadı sonra oturdum fön çekicek bi baktım saçlarıma harika sarı saçlarda ıslakken biel guzel cırtlak durmuosa süper oluo vebenım öyleydi o andan sora saçla ilgili bi sorunum kalmadı çok şükürrr...

öpüyorum hepinizi ...

burcinnnncim merhaba
yazdiklarini okudum, benimde 2 ay once basima geldi ve bende ne yapacagimi nasil duzeltecegimi bilmez bir durumdayim.. Canim saclarinin suanki durumu nedir? Umraim duzelmistir, benimiler dokulmeye baslayinca oyle cok korkuyorum ki duzelmicek diye, gercekten ne kotu biseymis, sednin durumunu merak ettim eski saclarina kavusabildin mi? ben cok umutsuzumm :((((

Back