ay kıyamam canım ya...
3 yıl önce röfle yaptırdım, ama önceden röfle görmüş sonra koyuya boyanmış saça...Salak kuaför hepsini aynı anda açtı, saçımın arkalarındaki sarılar lastik gibi böyle kül rengine dönmüştü. Ondan itibaren ben sana neler yaptığımı anlatayım...
3 ay sonra saçımı komple kendi rengime boyadım. Ona kadar bakım maskeleri kullandım...Gliss'in onarıcı bakım maskesi var o çok güzel, onarıcı bakım ürünlerini kullandıktan sonra saçlarımı kendi rengime boyadım ve kestirdim...Sonra 1-2 ton açığını kullandım, ama kuaförde değil...Aaa yeter artık, dip boyayla uğraşamam dediğimde, yaklaşık 1.5 yıl önce, kendi rengime boyattım. O gün bugündür kendi rengimleyim.
Diyeceğim şu ki bakım maskeleri kullan, sonra saçlarını kendi rengine boya, ya çok kaliteli boya kullanan kuaförde ya da 2 kutu alıp kendi evinde boya...Bu arada anneme phyto diye bir boya kullanıyoruz, biraz tuzlu ama çok kaliteli boya, sadece eczanelerde var...Sonra kendi haline bırak saçlarını....
Bir yığın bakım ürünü var. Bütçem iyi dersen eczanelerde de çok kaliteli ürünleri bulabilirsin. Saçında ton farklılıkları varsa oraya saç rmaskaralarından kullanabilirsin. Saçına köpük veya güzel bir şekillendiriciyle ıslak görünüm vererek yıpranmış görüntüsünü maskeleyebilirsin...
Göz yaşına değmez canım benim ya....