- 1 Eylül 2016
- 203
- 17
- 98
- 34
- Konu Sahibi Nileylul16
-
Derin derin nasıl oluyor?Merhaba kizlar. Ben daha önce de yazdım sorunum eşimle ilgili. Eşimle öyle büyük sorunlarimiz yok temizliğine dikkat etmiyor demiştim artık daha iyi , ama susup konuşmaması iletişimsizlik beni delirtiyor, suratı asık çoğu zaman . Soruyorum güzelce neyin var hayatım yok bişey kızıyorum gene yok bişey diyo . Ben kocamla iletişim kuramıyorum . Çok yüzeysel konuşmalar. Ben derin derin konuşabilmek istiyorum , mesela kağıda yada buraya yazmak yerine onunla karşılıklı konuşsam. Özel gunleri de es geçiyor hep utamiyomuymus neymis anlamadım .eşim kapalı kutu gibi susması sürekli modunun düşük olması beni delirtmek uzere. Aynı durumu yaşayan çare bulabilen varmı . Beni anlayan kimse yok dışardan bakınca çok güzel herşey iyi baba iyi es, yemek olmasın dert etmez şunu yap dersem yapar çocukla ilgilenir falan . Ben de mi sorun var acaba .
3 yıllık evliyizBazi insanlar böyle olabiliyor. Bazen de insanlari oldugu gibi kabul etmek gerek. Kac yillik evlisiniz ve yaslariniz kac?
Arkadaşlarıyla gayet muhabbet ediyo benle edemiyo sadece sorun bu değil içinden ne geçiyor ne düşünüyor ne hissediyor bilmiyorum , beni mutlu edicek hicbisey yapmiyoBir size mi konuşmuyor? Adam konuşmaktan keyif almıyordur belki.
Merhaba kizlar. Ben daha önce de yazdım sorunum eşimle ilgili. Eşimle öyle büyük sorunlarimiz yok temizliğine dikkat etmiyor demiştim artık daha iyi , ama susup konuşmaması iletişimsizlik beni delirtiyor, suratı asık çoğu zaman . Soruyorum güzelce neyin var hayatım yok bişey kızıyorum gene yok bişey diyo . Ben kocamla iletişim kuramıyorum . Çok yüzeysel konuşmalar. Ben derin derin konuşabilmek istiyorum , mesela kağıda yada buraya yazmak yerine onunla karşılıklı konuşsam. Özel gunleri de es geçiyor hep utamiyomuymus neymis anlamadım .eşim kapalı kutu gibi susması sürekli modunun düşük olması beni delirtmek uzere. Aynı durumu yaşayan çare bulabilen varmı . Beni anlayan kimse yok dışardan bakınca çok güzel herşey iyi baba iyi es, yemek olmasın dert etmez şunu yap dersem yapar çocukla ilgilenir falan . Ben de mi sorun var acaba .
Peki her zaman mı böyle yani akraba eş dost arasında da mı böyle suskunMerhaba kizlar. Ben daha önce de yazdım sorunum eşimle ilgili. Eşimle öyle büyük sorunlarimiz yok temizliğine dikkat etmiyor demiştim artık daha iyi , ama susup konuşmaması iletişimsizlik beni delirtiyor, suratı asık çoğu zaman . Soruyorum güzelce neyin var hayatım yok bişey kızıyorum gene yok bişey diyo . Ben kocamla iletişim kuramıyorum . Çok yüzeysel konuşmalar. Ben derin derin konuşabilmek istiyorum , mesela kağıda yada buraya yazmak yerine onunla karşılıklı konuşsam. Özel gunleri de es geçiyor hep utamiyomuymus neymis anlamadım .eşim kapalı kutu gibi susması sürekli modunun düşük olması beni delirtmek uzere. Aynı durumu yaşayan çare bulabilen varmı . Beni anlayan kimse yok dışardan bakınca çok güzel herşey iyi baba iyi es, yemek olmasın dert etmez şunu yap dersem yapar çocukla ilgilenir falan . Ben de mi sorun var acaba .
Yanlış ifade ettim kendimi . Yani oturursun ara sıra bı kahve yada şarap vs. bişey içersin karşılıklı biseyler anlatırsın muhabbet edersinDerin derin nasıl oluyor?
Bizde öyle ne haber,neyaptın bugun vs konuşmalar yapılır sonra sessizlik .
Elbette bir konu üzerinde konuşur tartışır fikrimizi söyleriz ama çok da derine inmelik hergün bir konumuz yok olamazda.
Bu eşimden 1 eski eşimden 1 çocuğum var bide eşimin çocuğu var lise 3 e gidiyo ama bizle değil anneannesiyle kaliyo geneldeKocanıza dair ne anlatmıştınız ki daha önce diye baktım. İlgisiz özensiz kocam konusunda kendisinin kişisel bakımına gösterdiği özeni (!) anlatmıştınız.
1 çocuğunuz mu var , 2 mi ?
Benim eşimde çok konuşmaz ama yapısı böyle hiç yargılamadım . Gerektiğinde konuşur , genelde ben konuşurum o dinler bir şey sormak söylemek isterse de söyler .Merhaba kizlar. Ben daha önce de yazdım sorunum eşimle ilgili. Eşimle öyle büyük sorunlarimiz yok temizliğine dikkat etmiyor demiştim artık daha iyi , ama susup konuşmaması iletişimsizlik beni delirtiyor, suratı asık çoğu zaman . Soruyorum güzelce neyin var hayatım yok bişey kızıyorum gene yok bişey diyo . Ben kocamla iletişim kuramıyorum . Çok yüzeysel konuşmalar. Ben derin derin konuşabilmek istiyorum , mesela kağıda yada buraya yazmak yerine onunla karşılıklı konuşsam. Özel gunleri de es geçiyor hep utamiyomuymus neymis anlamadım .eşim kapalı kutu gibi susması sürekli modunun düşük olması beni delirtmek uzere. Aynı durumu yaşayan çare bulabilen varmı . Beni anlayan kimse yok dışardan bakınca çok güzel herşey iyi baba iyi es, yemek olmasın dert etmez şunu yap dersem yapar çocukla ilgilenir falan . Ben de mi sorun var acaba .
26 benim. 39 o.
Derinden kastım ilişkimiz hakkında mesela yada başka bir konu . Yok yani muhabbet etmiyo ilk tanıdığımda böyle değildi. Çok pasif . Beni mutlu eden bunlar bunlar diye anlattığım halde hicbisey yapmiyo
Evet benim çevremde genelde öyle kendi çevresinde daha konuskanPeki her zaman mı böyle yani akraba eş dost arasında da mı böyle suskun
O zaman demek ki konuşabilen birisi. Zaman zaman konuşmamasını anlarım. Belki bir problem olur konuşması muhabbeti azalır. Ama sürekli başkalarına normal konuşup size az konuşması can sıkıcı ve insanın modunu düşürür. Nasıl değişir bilmem de eşim böyle yapınca benim de içim daralıyor. Sonra bir gün bi patlıyorum normale dönüyoruz ta ki bi problem çıkana kadar. Bence siz de ciddi ciddi ifade edin aile içinde eş dost içinde neşeli sohbetli iken evde tersi olmasını kabul etmediğinizi.Evet benim çevremde genelde öyle kendi çevresinde daha konuskan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?