Dertleşmeye ihtiyacım var 😔

Kadınlar evlendikten sonra sevip aşık olabiliyorlar da erkekler çocuklarımın anası gözüyle bakıyor genelde bana kalırsa sevgisizlik de bir şiddettir belli ki siz gerçekten seviyorsunuz ve hep sevgi ilgi bekleyeceksiniz umduğunuzu bulamayınca da hep bir huzursuzluk olacak

Kendim ettim kendim buldum denir buna.. hep diyorum: iyi giden evlilikte cocuk yaparsin sonra isler bozulur eyvallah, yarin icin kimin garantisi var? Ama sen bile bile lades demissin..

ayrica ailem gelenekci filan bos bunlar.. o yataga sen mi giriyosun ailen mi? Ilerde cok pisman olacaksin yuzde 1500 buna eminim. Adam seni sevmiyor.. ayrica bana karsi iyi diyorsun ama bu sana karsi iyi haliyse😐 hic bi sekilde senle ilgilenmiyor eminim cinsel hayatinizda berbattir, aksi dusunulemez…
Calisiyorsunda, neden muhtacsin bu adama? Sanki baska erkek yok?
Yerinde olsam dogurup cocugun 1 yasina dogru bosanirdim boyle devam ederse..

Kendim ettim kendim buldum denir buna.. hep diyorum: iyi giden evlilikte cocuk yaparsin sonra isler bozulur eyvallah, yarin icin kimin garantisi var? Ama sen bile bile lades demissin..

ayrica ailem gelenekci filan bos bunlar.. o yataga sen mi giriyosun ailen mi? Ilerde cok pisman olacaksin yuzde 1500 buna eminim. Adam seni sevmiyor.. ayrica bana karsi iyi diyorsun ama bu sana karsi iyi haliyse😐 hic bi sekilde senle ilgilenmiyor eminim cinsel hayatinizda berbattir, aksi dusunulemez…
Calisiyorsunda, neden muhtacsin bu adama? Sanki baska erkek yok?
Yerinde olsam dogurup cocugun 1 yasina dogru bosanirdim boyle devam ederse..
Aksine cinsel hayatımız çok iyi. Her zaman çok istekli çok arzulu. Bana olsun aileme olsun çok saygılı her zaman. Ağzından kötü yada kırıcı tek bir laf çıkmaz. Tek sorun ilgisiz davranması. Bu da doğal olarak sevilmedigimi düşündürüyo bana. Onunla ne zaman bunu konuşmaya çalışsam yapım bu diyo hep. Birkaç gün iyi sonra aynıya dönüyo. İlgi ilgi diye dırdır trip yapmadığım zamanlar iyiyiz. Ama daha yeni evliyiz herşeyin başındayız ben de kadınım sonuçta el üstünde tutulmak sevgiyle şımartılmak istiyorum doğal olarak. Oysa ki biz sanki 20 yıllık evli heyecanı bitmiş çiftler gibiyiz. Öyle çok yüksek beklentileri olan bı insan da olmadım hiç bir zaman. Gönlüm hep alçaktan uçar. Hiç bir zaman pahalı lüks hediyeler bekleyen bunlara özenen bı kadın da olmadım. Evlilikten beklediğim tek şey sevgi dolu olmasıydı. Kocamla birbirimizi sevelim de bişeyimiz olmasa da olur ben onun arkasına dağ olurum çalışırım çabalarım kafasındayim hep. Boşanmak yuva yıkmak kolay bişey değil. Üstelik tek bahanem sevildigimi hissetmemem ve ilgisiz olması. Eşime sen beni sevmiyorsun dediğimde sevmesem 1 dk yanında durmam diyo. Bana açık açık seni sevmiyorum dese tabi ki o gün ayiririm yolumu.

Aksine cinsel hayatımız çok iyi. Her zaman çok istekli çok arzulu. Bana olsun aileme olsun çok saygılı her zaman. Ağzından kötü yada kırıcı tek bir laf çıkmaz. Tek sorun ilgisiz davranması. Bu da doğal olarak sevilmedigimi düşündürüyo bana. Onunla ne zaman bunu konuşmaya çalışsam yapım bu diyo hep. Birkaç gün iyi sonra aynıya dönüyo. İlgi ilgi diye dırdır trip yapmadığım zamanlar iyiyiz. Ama daha yeni evliyiz herşeyin başındayız ben de kadınım sonuçta el üstünde tutulmak sevgiyle şımartılmak istiyorum doğal olarak. Oysa ki biz sanki 20 yıllık evli heyecanı bitmiş çiftler gibiyiz. Öyle çok yüksek beklentileri olan bı insan da olmadım hiç bir zaman. Gönlüm hep alçaktan uçar. Hiç bir zaman pahalı lüks hediyeler bekleyen bunlara özenen bı kadın da olmadım. Evlilikten beklediğim tek şey sevgi dolu olmasıydı. Kocamla birbirimizi sevelim de bişeyimiz olmasa da olur ben onun arkasına dağ olurum çalışırım çabalarım kafasındayim hep. Boşanmak yuva yıkmak kolay bişey değil. Üstelik tek bahanem sevildigimi hissetmemem ve ilgisiz olması. Eşime sen beni sevmiyorsun dediğimde sevmesem 1 dk yanında durmam diyo. Bana açık açık seni sevmiyorum dese tabi ki o gün ayiririm yolumu.
Hem soyluyorsu hemde savunmalarin sahane😐 her guzellik bir arada olmuyor demekki dewamke

hayattan bezmiş bir haliniz var. hamilelik dönemi heyecanlı umutlu hayal dolu geçmesi gerekmiyor mu? bence madem evliliğinizde mutlu değilsiniz bebeğinizle mutlu olun. yıprandığınız için olsa gerek enerjiniz çok düşük geldi bana yazışmalarınızdan(kader filan yazmışsınız). biraz bakış açınızı, kendinizi ve hayatınızı değiştirmeniz gerek bence. biraz zihniyeti değiştirin kocanız da bu yeni insanı sever belki. siz gerçekten kafayı değiştirmeyi başardığınızda kocanız sizi eziklemeye kalkamaz bile. kalksa bile sizin tavrınız duruşunuz farklı olur. siz değişirseniz hatta bu kocayı da değiştirirsiniz ilerde zaten. kocanla sakın sorun konularını açma. bişi elde edemezsin konuşarak edememişsin de zaten. sabahları kalk giyin saç baş özen göster spora git, dernek vs git. senin hayatına gıpta etsin. seninle olmak istesin. peşinden gelsin. senin hayatına girmeye çalışsın. kendi sıkıcı hayatından kaçmak ister böyle tipler çünkü. kısaca adam seni cepte görmesin. bu kadın çok özgüvenli, cıvıl cıvıl, güzel bakımlı kaparlar bunu desin. hoş şu anda hamilesin bu çok dezavantaj. ama yine de yap. sağlıklı kilo al. doğumdan sonra bir de kilo vermekle uğraşma. doğumdan sonra çok çok iyi giyin. doğumdan sonra gögüslerimi yaptırcam demeye başla. adam senin kendini sevdiğini sansın (sansın demişim farkında olmadan. kendine değer vermediğini o kadar hissettirmişsin ki) biraz megaloman ol.

bir de, aile terapistine yalnız git. kocana psikoloğa gidicem de. sonra psikoloğum seni de görmek istedi dersin. o terapinin bir parçası olduğunu anlamaz bile. tabi terapistinle konuş bu planı. iyi terapist bulmazsan daha sarpa sarar. referanslı birine git. önce bunu dene. baktın işe yaramadı gelmedi terapiye. yada terapi bir işe yaramadı. yukarıdaki anlattığım yolu çiz. çünkü çok sıkıcı ve bunaltıcı bir hayat yaşıyorsun. azcık değiştirirsin inşlh
Gerçekten tam olarak ta böyle. Hayattan bezmişim enerjim çekilmiş sanki. Ama eşimin beni ezikledigini söyleyemem doğrusu. Aksine bı ortamda olsun ailesine karşı olsun benden hep övgüyle bahseder. Bu övgüler güzellikle yada dış görünüşle ilgili değil tabi. Mesela çok çalışkan, tutumlu, becerikli olduğumu söyler durur

Hem soyluyorsu hemde savunmalarin sahane😐 her guzellik bir arada olmuyor demekki dewamke
Hayır asla savunmuyorum. Kocasına asla laf söyletmeyen kadınlardan değilim tabi ki zaten öyle olsa buraya yazmam ama Sezarin hakkı sezara derler ya haksızlık edemem yani. Zaten sorun şu ki bana çok kötü davransa boşanırım yada çok iyi davransa mutlu bir insan olurum ama bu arafta bırakan cinsten anlata bildim mı bilmiyorum

Ta basindan hissedip devam etmek hataymis ama simdi onu dillendirmeyecegim. Madem karaketeri boyle sevgi beklentinizi dusurun cunku bile bile kabul edilmis birini degistiremezsiniz. Sevginin kalan kismi dogum sonrasi cocugunuzla tamamlanir ama tipki evdeki herseyi sizin yaptiginiz gibi bebeklede sadece sizin ilgilenmeniz olasi gorunuyor bunada hazirlayin kendinizi .

Ta basindan hissedip devam etmek hataymis ama simdi onu dillendirmeyecegim. Madem karaketeri boyle sevgi beklentinizi dusurun cunku bile bile kabul edilmis birini degistiremezsiniz. Sevginin kalan kismi dogum sonrasi cocugunuzla tamamlanir ama tipki evdeki herseyi sizin yaptiginiz gibi bebeklede sadece sizin ilgilenmeniz olasi gorunuyor bunada hazirlayin kendinizi .
Çocuğuna karşı ilgisiz olmaz diye düşünüyorum. Çocukları çok sever çünkü. Bı ortama girelim orda çocuk olsun herkesten kopar o çocukla oynar öyle bı çocuk sevgisi var

Hayır asla savunmuyorum. Kocasına asla laf söyletmeyen kadınlardan değilim tabi ki zaten öyle olsa buraya yazmam ama Sezarin hakkı sezara derler ya haksızlık edemem yani. Zaten sorun şu ki bana çok kötü davransa boşanırım yada çok iyi davransa mutlu bir insan olurum ama bu arafta bırakan cinsten anlata bildim mı bilmiyorum
O zaman oyle kabul et cAnim.. yani sen karsidakini degistirmeye calisicaksin diger turlu.. iyi biriymis yataktada iyiymis.. sorun yok bize gore o zaman… ama sen bunlara ragmen mutsuzsan demekki birbrnize uygun degilsiniz aslinda

Eklentiler

• FC0E6CAE-69EA-47CA-8CCD-43158511DFD0.jpeg
    FC0E6CAE-69EA-47CA-8CCD-43158511DFD0.jpeg
    139,3 KB · Görüntüleme: 40
Çocuk meselesinin vajinismustan kaynaklı bı özgüven sorunundan dolayı olduğunu belirttim orda!!! Düzelsin diye evliliğim kurtulsun diye yapmadım bu çocuğu.
Hanfendi siz kendi ağzınızla , size neden çocuk ? diye soran arkadaşa , bilmiyorum belki düzeliriz alışırız birbirimize diye kendiniz yazmışsınız , Allah Allah sanki ben iftira atıyorum ya

yukarıda sizi eleştirdiği konular ile ilgili bir mesajınız vardı o yüzden dedim. başkalarının yanında yapmaması güzel. sizin gibi ısınamamış ise anlattığınız fedakarlıklar, onun gözünde büyümenizden çok zavallı gibi gösterebilir bile onun gözünde sizi. siz bu kadar iyiyken neden sevemiyorum diye kendine öfke duyuyor bile olabilir. o size yaptığı eleştirilerde, bazen dayanamamış ve anlık öfke ile sizi suçlamaya gitmiş olabilir. kendince o da hayal kırıklığına uğramış ve suçlu arıyor kafa karışıklığı yaşıyor olabilir. belki de bunlarla alakası yoktur bambaşka sebepler olabilir. karakteri bu olabilir. seviyordur ama sevdiğini gösteremez. yani herşey olabilir. ama siz bunu çözerken yorulacaksınız. bence artık çözümlemeyi fedakarlığı bırakıp kendinizle ilgilenin. o da bu değişimi görsün. sevmiyorsa belki o zaman kıymet anlar sevmeye başlar. seviyorsa da artık dank edip göstermeye başlar. zor valla ne deyim. motivasyonu yüksek tutun yarın yeni bir güne başlayın. motivasyon düştüğünde pes etmeyin ertesi gün yeniden yeni bir güne başlayın. bazen hayal ettiğimiz gibi olmuyor bazı şeyler diye hayatı durduramıyoruz ki. hayat devam ediyor. bebek beklemekte yeterince motive edici bişi, yeni hayaller kurun. inşlh düzelirsiniz hem siz hem eşiniz hem ilişkiniz

Gerçekten tam olarak ta böyle. Hayattan bezmişim enerjim çekilmiş sanki. Ama eşimin beni ezikledigini söyleyemem doğrusu. Aksine bı ortamda olsun ailesine karşı olsun benden hep övgüyle bahseder. Bu övgüler güzellikle yada dış görünüşle ilgili değil tabi. Mesela çok çalışkan, tutumlu, becerikli olduğumu söyler durur
yukarıda sizi eleştirdiği konular ile ilgili bir mesajınız vardı o yüzden dedim. başkalarının yanında yapmaması güzel. sizin gibi ısınamamış ise anlattığınız fedakarlıklar, onun gözünde büyümenizden çok zavallı gibi gösterebilir bile onun gözünde sizi. siz bu kadar iyiyken neden sevemiyorum diye kendine öfke duyuyor bile olabilir. o size yaptığı eleştirilerde, bazen dayanamamış ve anlık öfke ile sizi suçlamaya gitmiş olabilir. kendince o da hayal kırıklığına uğramış ve suçlu arıyor kafa karışıklığı yaşıyor olabilir. belki de bunlarla alakası yoktur bambaşka sebepler olabilir. karakteri bu olabilir. seviyordur ama sevdiğini gösteremez. yani herşey olabilir. ama siz bunu çözerken yorulacaksınız. bence artık çözümlemeyi fedakarlığı bırakıp kendinizle ilgilenin. o da bu değişimi görsün. sevmiyorsa belki o zaman kıymet anlar sevmeye başlar. seviyorsa da artık dank edip göstermeye başlar. zor valla ne deyim. motivasyonu yüksek tutun yarın yeni bir güne başlayın. motivasyon düştüğünde pes etmeyin ertesi gün yeniden yeni bir güne başlayın. bazen hayal ettiğimiz gibi olmuyor bazı şeyler diye hayatı durduramıyoruz ki. hayat devam ediyor. bebek beklemekte yeterince motive edici bişi, yeni hayaller kurun. inşlh düzelirsiniz hem siz hem eşiniz hem ilişkiniz

İyi dilekleriniz için teşekkürler. Burda da günlük hayatta da o kadar toksik insanlar var ki gerçekten. Utanmasa iyi olmuş yazacak, başkalarının mutsuzluğundan hoşnut olacak kadınlar var. Ben burda dertleşmek için bişey yazıyorum saçma sapan yorumlar. Neden çocuk yapmışım diye bile suçlandim düşüne biliyo musunuz?
Ama size ve sizin gibi motive edici yorum yazan birkaç kişiye ayrıca teşekkür ederim. Eleştirmeden gerçekten iyi niyetle yazılmış olduğunu hissedebiliyorum ♥️

Hanfendi siz kendi ağzınızla , size neden çocuk ? diye soran arkadaşa , bilmiyorum belki düzeliriz alışırız birbirimize diye kendiniz yazmışsınız , Allah Allah sanki ben iftira atıyorum ya
Ben çocuk olursa düzelir demedim. Zamanla düzelir birbirimize alisiriz diye düşündüm dedim. Yanlış ifade etmiş olabilirim yada siz öyle anlamak istemiş olabilirsiniz

Şu an zaten tek dayanağım bebeğim. Hep kaderine boyun eğen bir insan oldum hayatım boyunca. Bağırdım çağırdım kızdım küstüm ama hep en çoğunu içime attım ve yoluma bakmaya devam ettim. Nereye kadar gidecek bu böyle bilmiyorum
Yahu yorum yapan arkadaş kinaye yapmış kaderin suçu derken… Bu olaylara rağmen evlenip çocuk yapmak sizin seçiminizdi yani sizin suçunuz diyor (haklı olarak). Hayat dileklere, düşüncelere değil harekete cevap verir. Harekete geçmeniz gerekli, işe öncelikle ev işlerinde yardım etme ile başlayın kendinizi önemseyin, bakın. Önceliği kendinize ve evladınıza ayırın zaten adamsa anlar hatalarını.

İyi akşamlar hanımlar.
o kadar mutsuz bi durumdayım ki kimseye bişey anlatamıyorum. Biraz akıl, biraz dertleşmek ne derseniz artık, içimi dökmek istedim. Eşimle görücü usulüyle evlendik. 3 aylık flört ardından söz nişan derken tanıştıktan 1 sene sonra evlendik. Nişan süreci çok yıpratıcı geçti ailesinden dolayı. Sürekli sorunlar çıkarttılar bir sürü vaatler verip yapmadılar vesaire.. ben eşime öyle çok aşık olmuştum ki herşeye göz yumdum hiç bir talepte bulunmadım. İtiraf etmek gerekirse nisanliyken bile eşimde bende olan aşkı görmedim. Aramaz sormaz yapım bu derdi hep. İyi, ılımlı, yumuşak yüzlü bir insandır. Bu yüzden hep görmezden geldim evlenince mutlu olacağımıza inandirdim kendimi. Evlendik ama tabi ilk günden başladı kabus. Tam 4 buçuk ay vajinismus ile uğraştık. Bu süreç bizi zaten yıprattı. Maddi sıkıntılar, borçlar cabası. Çalıştım eşime destek oldum hep. Yemeğimi yaptım, kendime özel tek bir harcama bile yapmadım, bir yere çıkmadım o olmadan. İdeal eş olmaya çalışmışım kendi kendime. Ama hiç kiymetim olmadı. 40 yılda bı bı yere gitmek istesem bahaneler sunup götürmez ama onun istediği her yere gideriz. Hiç öyle durup dururken güzel bı söz cikmaz ağzından. Hamileyim mesela 1 gün bile naz yapmadım. Hiç yardımcı değilsin çalıştığım halde bütün işler benim omzumda diye dırdır yaparsam oylelikle birkaç gün yardım eder sonra yine aynı. Henüz 1 yıllık evliyiz ama nasıl desem sanki yıllanmış birbirinden bıkmış çiftler gibiyiz. Örneğin geçenlerde 3 günlüğüne şehir dışına çıktım 1 kere bile aramadı ben aradım aptal gibi. Mesajlastik arada. Defalarca çok özlediğimi söyledim. Bir kere bile ben de özledim demedi. Geldim,gelir gelmez arabasının arızalarını anlatmaya başladı ne bı sarılmak ne bı sıcaklık. Konuşmayı kestim ben de hiç bişey söylemedim. Birkaç defa ne olduğunu sordu geldi özlemiştin hani dedi yüz vermedim. Artık içimden hiç bişey gelmiyor sadece ağlamak istiyorum nasıl bı evliliğin içine düştüm diye kendi yiyorum. Üstelik hamileyim ve böyle mutsuz bi anne olduğum için evladima haksızlık yaptığımı düşünüyorum. İstediğim tek şey sevilmekten sevmekten ibaretti ama o kadar hissetmiyorum ki bunu ne yapacağımı şaşırdım artık
Göz göre göre lades demişsiniz üstüne de hamile kalmışsınız.Ne kendinize ne bebeğinize acimamissiniz.Evet böyle br ortama çocuk dünyaya getireceğiniz için bencilsiniz.Onceden iyi olur, sonradan değişir,kendini farklı gösterir anlarım ama siz baya göz göre göre mutsuzluğa atlamissimiz.Ne diyeyim ins düzelir.

Back