kahve olayını sunun icin yazdım yani kahvede takılan tipler vardırya kapı önlerinde esim hic öyle degildi cıkarken küfür desen hic etmedi hani kendini felaket gibi sakladı bana tanri gibiydi ben ne dersem yapar nereye gidersem okeydi bende oda böyle seylerden zevk alıyo sandım3 yıl bu adamın kahveye gittiğini nasıl anlamadın ?
küfürlü konuşan bi insan nırmal hayatında da argo konuşur bunlarıda mı duymadın.
eşin sana uyum sağlamıyosa sen de tek takıl.
Inan bu sorunun cevabini cogumuz bilmiyoruz. Neden degisir? Belkide degismedi maskesi düstü bu kendini daha fazla nereye kadar saklama oyunundan bıktıkahve olayını sunun icin yazdım yani kahvede takılan tipler vardırya kapı önlerinde esim hic öyle degildi cıkarken küfür desen hic etmedi hani kendini felaket gibi sakladı bana tanri gibiydi ben ne dersem yapar nereye gidersem okeydi bende oda böyle seylerden zevk alıyo sandım
ayrıca suan zaten ben istedigim gibi takılıyorum cogunlukla ama kendime cok kızıyorum erken evlendim diye cünlü esime güvendim bize dediler siz uygun degilsiniz ben esime güvendigim icin dedim biz farklıyız biz farklı olucaz cünkü esimin degisicegini hic düsünmedim
normal bi insan neden degisirki diye düsündüm yani bide ben esimle cıkarken ben21 esim 28 di yani cocukta degil
Zenginlik/ zevk belirtisi olmamasının yanı sıra sağlığa kastetmek resmen. Mümkün olduğunca tüketmemek lazım öyle şeyleri. Kahve içeceksen mis gibi türk kahvesi iç, miktarı abartmadıkça hiçbir zararı yok; faydası var.Limoncu senin şu Starbucks hayranlığına ben de hayranım. Çok naifsin ama inan Starbucks' da kahve içmek ne hovardalık ne de zenginlik inan.
ben zenginlik icin yazmadım esimle ayrı dünyalar ayrı kafalardan oldugumu belirtmek icin yazdım o kahvede okey oynaıp cay icen bende kavhe icmekten zevk alan yeni tatları denemekten mutluluk duyan biriyim farklı anlayabildin miLimoncu senin şu Starbucks hayranlığına ben de hayranım. Çok naifsin ama inan Starbucks' da kahve içmek ne hovardalık ne de zenginlik inan.
Bende zengin degilim hatta durumum o kadarda iyi deil ama arada starbucks caffeye giderim. Insan bazen kendi icin biyerlere gitmeli biseyler yapmali. Tabi kocasinim onu bildigin kandirmasi hic hos olmamis. One oyle mahalle cocugu gibi küfür argo kelimeler.Limoncu senin şu Starbucks hayranlığına ben de hayranım. Çok naifsin ama inan Starbucks' da kahve içmek ne hovardalık ne de zenginlik inan.
suan yeterli bi param olsa zaten kendime bi hayat kurmak gayem milli piayngo alıyorum sürekli bi 100 bin cıksa yeter sirincede magnet dükkanı acmak istiyorum :)))Eşin degismemis ki limoncu, sadece flört sürecinde kendini sana değişik göstermiş; epey bir rol yapmış. Ki bu bence aldatmak. Sen de tecrübesiz ve saf olduğun için iyi incelememişsin o yaşta, evlenmişsin bir de. Hayata bir kere geliyoruz sonuçta, anlaşıp uyuşamadığım biriyle evli kalamazdım ben.
sükür yazdıklarımı anlayan olmus 10 liraya kahve herkez gider ben zenginim demedim zaten zevklerimi anlatmak icin yazdımBende zengin degilim hatta durumum o kadarda iyi deil ama arada starbucks caffeye giderim. Insan bazen kendi icin biyerlere gitmeli biseyler yapmali. Tabi kocasinim onu bildigin kandirmasi hic hos olmamis. One oyle mahalle cocugu gibi küfür argo kelimeler.
aynen esimede diyorum neden sen düsünmedim ya bu kız bana göre degil suanki aklımda esime göre kadın safcna böyle hic biseyden anlamayan sus dediginde susan kimseyle görüsmeyen sosyal faliyeti sıfır yegane görevi kocasına yemek yapmak hizmet etmek olan biriyle evlenicektin benle ne isin vardı diyorum belki oda pismandır ama 9 sene gecmisss genc yasımı en güzel zamanlarımı esimle gecirmisim diye susuyodur ikimiz icind egecerli 21 yasındaydım evlendigimde taptaze yanıı tam genc kızEşin degismemis ki limoncu, sadece flört sürecinde kendini sana değişik göstermiş; epey bir rol yapmış. Ki bu bence aldatmak. Sen de tecrübesiz ve saf olduğun için iyi incelememişsin o yaşta, evlenmişsin bir de. Hayata bir kere geliyoruz sonuçta, anlaşıp uyuşamadığım biriyle evli kalamazdım ben.
Herkes karıyı değiştirir (argo tabirle) sende kocayı değişiyorsunsuan yeterli bi param olsa zaten kendime bi hayat kurmak gayem milli piayngo alıyorum sürekli bi 100 bin cıksa yeter sirincede magnet dükkanı acmak istiyorum :)))
bugun gittim görüstüm güvenlik icin sınavların zamanını bekliyorumAma sen hep baskın olmuşsun
Adamı bırakmamışsın o bir yere götürsün ya da işte sürpriz planlasın
O hep aynı imiş ama flörtte sen aktif olup o sana uymuş Evlenince de her dediğini yapmamaya başlamış gerçek beklentiler ve para ortaya çıkmış
Kv ye bir şey demesini bekleme ne gerek var sana bir şey derlerse cevabını ver gerisinden bana ne de geç
Ama tüm samimiyetimle sana önerim çalış
Ev seni basıyor, hani güvenlik olacaktın sen
Yani ne olduğun da önemli değil ama ev eş baba kardeş üçgeninden çık
Hiçbirşey yapamıyorsan kpss çalış Atananazsanız da çalış kendin için bir şeyler yap
yoo isterse esimde gelebilirHerkes karıyı değiştirir (argo tabirle) sende kocayı değişiyorsun
Yine de bunu bir kayıp olarak düşünme limoncu, kendini geliştirdiğin bir deneyim olarak düşün. Artık insanları daha iyi ölçüp tartar, daha iyi tanırsın. Hem hâlâ gençsin, daha önünde yeni fırsatlarla dolu uzun yıllar var. Artık insanlar 30lu yaşlarda evlenmeye başlıyor. 20li yaşlar düşe kalka öğrenme zamanları; en güzel zamanlar asıl ondan sonra başlıyor.aynen esimede diyorum neden sen düsünmedim ya bu kız bana göre degil suanki aklımda esime göre kadın safcna böyle hic biseyden anlamayan sus dediginde susan kimseyle görüsmeyen sosyal faliyeti sıfır yegane görevi kocasına yemek yapmak hizmet etmek olan biriyle evlenicektin benle ne isin vardı diyorum belki oda pismandır ama 9 sene gecmisss genc yasımı en güzel zamanlarımı esimle gecirmisim diye susuyodur ikimiz icind egecerli 21 yasındaydım evlendigimde taptaze yanıı tam genc kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?