Eksik bir anlatım olmuş. Bayağı ayrıntılı yazdım ya konuyu bir de neden rahatsızlandığımı, hastalığımı da anlatırsam iyice her şey ayan beyan ortaya dökülür. Olur da tanıyan eden varsa kimliğim açığa çıkabilir. O yüzden yazmak istemedim. Kalbimle ilgili bir sorun çıktı diyelim. Teşekkür ederim.Cok gecmis olsun kokay şeyler atlatmamışın endişende haklisin ama.biyke yaparsan sağlığın yine tehlikeye girebilir o yüzden kendin çok önemlisin kendin iyi olmalısın ki çocuğun hep yanında olsun
Bide kimliğim ifşa okur demişin hastalığı deyince ifşa neden oluyorsun ki bunu anlamadım
Umarım, çok geçmiş olsungeçmiş olsun.. ben benzer bir şey yaşamasam da kanamalarımdan dolayı bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum bütün gün kendimi dinliyorum karnıma ağrı giriyor bazen endişeleniyorum bebeğimi kaybedeceğim diye.. saçmasapan kabuslar görüyorum. hormonlar mı, kaygı bozukluğu mu ne bilmiyorum.. yalnız olmadığınızı söylemek istedim.. Umarım sağlıkla zamanında kucağımıza alırız bebekleirmizi..
Gerçekten önceden üzüldüğüm, kendimi yediğim şeylere inanamıyorum. Hepsi bir duş alıp uyuyup uyanınca geçecek şeylermiş meğer. Aklım gidiyor düşündükçe ya bebeğime bir şey olsaydı? Ya o şu an içimde olmasaydı? Sanırım gerçekten öyle oldu. O kavga sonra bu olay kaybetme korkumu tetikledi. Güçlü durmaya çalışıyorum ama bazen yıkılacak gibi oluyorumKötü günler geride kaldı eşine düşmen çok doğal şu sıralar o da baba olduğu için korunmaya kollanmaya ihtiyacın olduğunu hissediyorsundur. Bir de kavganızdan sonra böyle bi olayın olması kaybetme korkunu tetiklemiştir.
şimdi sorununun ne olduğunu biliyorsun acı yoldan tecrübe ettin, ama buna göre de önlemlerini alıp devam edeceksin, yeni güne uyanıyorsak devam etmekten başka çaremiz yok. Ya öyleyse ya böyleyse diye düşünme bebeğim için güçlü kalacağım deArada sırada sarsılabilirsin ama ailen hep seninle, bebeğin de bak güçlü yanında devam ediyor. Çok geçmiş olsun artık iyi şeyler düşünmeye çalış kötü ihtimalleri at kafandan.
Çok geçmiş olsun, bir daha tekrarı olmasınGerçekten önceden üzüldüğüm, kendimi yediğim şeylere inanamıyorum. Hepsi bir duş alıp uyuyup uyanınca geçecek şeylermiş meğer. Aklım gidiyor düşündükçe ya bebeğime bir şey olsaydı? Ya o şu an içimde olmasaydı? Sanırım gerçekten öyle oldu. O kavga sonra bu olay kaybetme korkumu tetikledi. Güçlü durmaya çalışıyorum ama bazen yıkılacak gibi oluyorum
Teşekkür ederim çok tatlısınızÇok geçmiş olsun, bir daha tekrarı olmasın
kötü bir olay ama belki iyi bir sonuca sebep olmuş mı diye düşündüm nacizane. Bebişi isteyip istemediğinize dair içten içe bir sorgulama yaşıyordunuz. Malesef yaşadığınız kaybetme korkusu aslında Güneşinizi istediğinizi kendi kendinize kanıtlamış. Bundan sonra biraz akışına bırakın derim. Ne güzel aileniz yanınıza gelmiş öncesinde bazı kırgınlıklar vardı, belli ki hallolmuş. Yanlış yorumluyor olabilirim ama sevgililikten birden baba mertebesine geçen eşinizle de işler eskisi gibi olmaz diye içten içe endişe ediyordunuz gibi geliyordu bana. Şimdi o yüzden eşinize iyice sarılmış olabilirsiniz.
Ayrıca önce can sonra canan. İlk trimestrda mide sıkıntılarım varken bebeği çok istememe rağmen zorlandığım oldu. İğneden canınız yanıp söyleniyorsunuz diye bu bencil anne yapmaz sizi.
bu dönemde size yardıma hazır eşiniz ve aileniz varken ben olsam hiçbir şeyi içime artık atmaz, birlikte atlatmaya çalışırdım. Sevdiklerimizle güçlüyüz
Ayrıca foruma geri dönmenize de sevindim, merak etmiştim durumunuzu
Amin amin çok teşekkür ederim. Sapasağlam kollarıma gelsin gerçekten başka hiçbir şey istemiyorum.Çok üzüldüm, allah tekrar yaşatmasın inş. Allah yardımcınız olsun. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inş canım❤
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?