Dertleşme-me

Biordanbiburdan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2024
1.265
1.096
Derdinizi birine anlatırken eline koz vermiş gibi hissediyor musunuz?
Ya da günü gelince sizi, anlattığınız şeylerden, en hassas noktanızdan vurmasından korktuğunuz oluyor mu?
Ben birine bişey anlattıktan sonra, gece başımı yastığa koyarken ‘keşke anlatmasaydım’ diyorum mesela. Sizde de oluyor mu ?

O kadar dandik insan yok çevremde. Ama ben genelde dert anlatmayı sevmem. Yakınmak gibi şeylerden hoşlanmam diye sanırım. Hiç de olumsuz şeyleri konuşmayı o enerjiyi sevmem. Anlatmam zaten.
Ya bana da bunu düşündürten şey, çevremin dandik olması değil ki. Öyle olduğu düşünsem hiçbirşeyimi anlatmam zaten 😂

Benim anlattığım şeylerde dert denmeyecek türden olabilir hatta ama güven sorunu mudur yoksa aşırı kaygı mıdır bendeki onu anlamadım 😒

Ya bana da bunu düşündürten şey, çevremin dandik olması değil ki. Öyle olduğu düşünsem hiçbirşeyimi anlatmam zaten 😂

Benim anlattığım şeylerde dert denmeyecek türden olabilir hatta ama güven sorunu mudur yoksa aşırı kaygı mıdır bendeki onu anlamadım 😒
Yoo dandik olmaları. Bunları düşündürten onlar. Başka sebep olamaz.

Bir tane dostum var arkadaşım çok ama bı kişi var ki anlatmama gerek yok hisseder bana birsey olsa uzulsem.Birbirimize çok uzağız ama yinede yetisiriz herseyimize ona anlatırım sadece ve asla kaygilanmam bir gün bunları kullanirmi acaba die

Ya da günü gelince sizi, anlattığınız şeylerden, en hassas noktanızdan vurmasından korktuğunuz oluyor mu?
Ben birine bişey anlattıktan sonra, gece başımı yastığa koyarken ‘keşke anlatmasaydım’ diyorum mesela. Sizde de oluyor mu ?
Muhtemelen anlattığınız kişi yanlıştır

anlattığım kişi önemli. Kız kardeşime şeffaf şekilde anlatır pişman olmam mesela.

tek çoçuğum ben anlatabileceğim bi ablam yada kardeşim yok arkadaşlarım çok fazla bilmesi gerektiği kadarını anlatırım bu yüzden sonradan düşünmeme gerek kalmaz önceden düşünülmüştür anksiyetenin faydaları :KK70:

X