Dertleşme. Hamile kalamama

anonim0647

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2024
54
6
1
25
Yaklaşık 2 yıldır evliyim ve çocuk istiyoruz. Daha bu kadar zamandır nasip olmadı. Kâh geldi ağladım kah geldi şükrettim. Rabbimin geciktirmesinde ki hikmeti bir türlü anlamadım ama Rabbim beni ve çocuk isteyip de nasip olmamış herkesi diğer insanlardan bence çok ayrı ve özel kıldı. Bunu çok hissediyorum. İnsanların inşallah Sizinde olur Allah size de versin lafının altındaki küçümseme ve acımayı çok fazlasıyla hissettim. Şu sıralar bi evlat eksikliğini çok fazla hissediyorum. Evimiz sessiz…… geçen gece namaz kılıyordum ve üst komşumun çocuğu öyle çok ağlıyordu ki annesi de ona bağırıyordu sus sus diye sonra düşündüm ki şuan benim evimdeki sessizlik mi yoksa yukarıdaki seslilik mi. Ben yukarıdaki sesliliği seçtim çünkü meğer evde bir çocuğun ağlaması ve sizi üzmesi bile büyük bir nimetmiş. Bu Rabbim bi imtihanı sabrediyor ve şükrediyorum. Rabbim peygamberlere verdiği imtihanı bana da vermiş ebette ki duamı da kabul edecek. Gün gelecek yavrumu evladımı kucağıma alacağım ama bana acıyan ve her görüştüğümüzde inşallah şeninde olur diye yüzüme ikidebir aynı şeyleri diyen insanların yaptığını unutmıcam…..

Benimde evlendikten 2 sene sonra kendiliğinden olmuştu rabbim sizede nasip eder inşallah en kısa zamanda herkes bir şekilde sınanıyor bu hayatta önemli olan sınavı nasıl geçtiğimiz stres yapmayın üzmeyin kendinizi eşiniz ve sizde problem yoksa hele ki hiç üzülmeyin en hayırlı zamanda olur inşallah

Bende 4 yıllık evliyim. 3 senedir istiyoruz fakat hicbir şekilde hamile kalamadım. Gerçekten bizim için çok büyük bir imtihan. Rabbim imtihanımızı hakkıyla geçmeyi hakkıyla bebeğimize kavuşmayı nasip etsin insanların dediklerini boşver kafana takma. Çocuğu olmayan herkese aynı şekilde konuşuyolar. Banada biri senden sonra evlenenler hep hamile kaldı senin neden çocuğun olmadı demişti. O zaman çok ağrıma gitmişti. gerçekten de benden sonra evlenen bütün akrabalarım ve arkadaşlarım hamile kalıp çocuğunu doğurdu. Biliyorum ki birgün banada bizede nasip olucak

Benimde ilk oğlum evlendikten 2 yıl sonra kendiliğinden oldu kafaya taktıkça psikolojik olarakta olmuyor inanın ben kafamı boşalttığım bi dönemde geldi mucizem tatile gitmiştik o ara daha sonra ikinciye karar verdik oğlum 2 yasındaydı 3 yıl sonra ikinciye hamile kaldım o da tam kafamı boşalttığım bi dönemdi işe girmiştim lakin riskli bi gebelik geçirdiğim için işi bırakmak zorunda kaldım en sonunda bebeğimi de 6 haftalıkken kaybettim. Üzerinden 1 buçuk yıl geçti doktora gidiyorum hala gebe kalamadım kafama çok taktığımı farkettim şimdi kendimi kilo vermeye yönlendirdim elbet bi gün olacak buna inanıyorum

Doktora gidip kontrollerinizi yaptırmıs mıydınız? Özellikle de rahim filmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…