• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık DERTLEŞELİM PAYLAŞALIM VE HAMİLE KALALIM..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa bende yapayım soğan kürü şuan hastayım sen hamilesin o zaman silik çizgi çıktıysa hayırlısı olsun canım gastirit olanlara pek iyi gelmiyor soğan mideye ama faydası oldu demek yarın yenile bence testini
Canim gastrit varsa yapma ben bir gun yaptim 4 5 saat mide yanması cektim benimki cok agir gerci kola icsem agrir

Başka topicte gordum hamile arkadaş, cnm bu arada ben de gastrit var yine de aksam tok karnına yaptım soğan kürunu aşırı akıntim oldu bembeyaz, yumurtlamadan sonra bitti.
sağol canım bende işten anca geliyorum aç karnına yapamıcam sanırım zamanım olmuyor demekki akıntı varsa temizliyor hadi bakalım darısı bize inş

sağol canım bende işten anca geliyorum aç karnına yapamıcam sanırım zamanım olmuyor demekki akıntı varsa temizliyor hadi bakalım darısı bize inş
Allah razı olsun canım benim :) Aç karnına olması şart değilmiş sanırım videoda anlatıyordu İbrahim Saraçoğlu vakti olmayanlar tok karnı da içebilir diyordu

biz hiç bir sorun yok sandık gecen yılı baz alarak eşimde cok düşük cıktı sperm testı dr tüp bebek dedi varıkosel teshısı konuldu evde kür yapıyorum keçi boynuzu sıyah üzüm felan bakalım umut yok bence morelım cok bozuk

benim de 3. ayim ve bat'a bugun dahil 6 gun kaldi. ben de senin dediklerini yaptim ama bir de temmuz gibi sanirim esime de bakildi. sperm sayisi iyi ama hareketlilik olmasi gerekenin yarisi neredeyse. yediklerine dikkat ediyor simdilik kecoboynuzu pekmezi vs yiyor ama ilac almiyor. oyle olunca ben bu ay ilk defa preseed diye bir jel kullandim madem hareketlilik az bu jel ile daha kolay ulasirlar yumurtaya diye. bakalim neler olcak. ama regl olcakmisim gibi hissediyorum cunku canim cok tatli istiyorrr :KK43:
bence eşinizde gitsin

biz hiç bir sorun yok sandık gecen yılı baz alarak eşimde cok düşük cıktı sperm testı dr tüp bebek dedi varıkosel teshısı konuldu evde kür yapıyorum keçi boynuzu sıyah üzüm felan bakalım umut yok bence morelım cok bozuk
geçmiş olsun cnm ama varikosel ameliyatı basit ve olduktan sonra çok insan gebe kalıyor hiç üzülme çözümü var Allah'ın izniyle.

suan psıkolejısı bozuldu olmuyorda amelıyat bılmıyorum nasıl ıkna olcak
biraz zamana bırakıp bu ameliyatı olanların hikayelerini anlatıp okutursan yoluna girecektir, ayrıca tüp bebek diyen doktor sadece bu nedenle dediyse kesinlikle para içindir çünkü çok yakınım bu ameliyatı oldu ve hemen bebişleri oldu. üzme kendini Allah yardımcın olacaktır eşin de ikna olur sen inan yeter ki.

inş canım sagol gecen yıl hamıle kaldım aldırmak zorunda kaldık bırsuru sey söyledıler kafamız karıstı yok rahimde fakat bebek iç sezaryan dıkısıne yapışmış gelişemez felanlar bu arada ıkı cocuk annesıyım ılk evliliğimden gecen yıl ıkıncı evliliğimi yaptım gebeliğim kötu bıttı sonrada korunduk bıraktık mayısta korunmayı bu kezde genbelik olmadı dr gttım bende hiç bir sorun yok esımı dr götürdüm onda neredeyse dr demesıne testlere göre kısır dedı bu gebelik oldu sonucta suan eşim inanmıyor kafası karıstı dr ınanmıyor böyle mucızeymiş gebelik artık benim için.

inş canım sagol gecen yıl hamıle kaldım aldırmak zorunda kaldık bırsuru sey söyledıler kafamız karıstı yok rahimde fakat bebek iç sezaryan dıkısıne yapışmış gelişemez felanlar bu arada ıkı cocuk annesıyım ılk evliliğimden gecen yıl ıkıncı evliliğimi yaptım gebeliğim kötu bıttı sonrada korunduk bıraktık mayısta korunmayı bu kezde genbelik olmadı dr gttım bende hiç bir sorun yok esımı dr götürdüm onda neredeyse dr demesıne testlere göre kısır dedı bu gebelik oldu sonucta suan eşim inanmıyor kafası karıstı dr ınanmıyor böyle mucızeymiş gebelik artık benim için.
başka doktora gidin cnm biraz sakinleşsin ama bunlar olağan şeyler eşine de söyle ben araştıyorum okuyorm bak ne sorunlar var diye anlat. bana doktorun biz böyle yüzde üç şansın olur dedi başka doktor pko sun çok zor dedi diğer doktor hiç bir sorun yok ben yumurta takibi yapayım olur inş dedi oldu o ay çok şükür, doktorun yaklaşımı çok önemli inanç sağlıyor. eşime ne okusam anlatıyordum bak şu var bu var diye hiç sorun etmedi, biz de sayı baya yüksek hareket azdı ama sorun olmadı şükür.

bizde sayıda düşük harekette morfolojı 0 okuyorum anlatıyorum fakat zamana ıhtıyacı var sanırım dr urolojı uzm fakat benım dr prösör ıyı bı dr daha ona gıdıp göstermedık gıdıcem izne cıktığımda

bizde sayıda düşük harekette morfolojı 0 okuyorum anlatıyorum fakat zamana ıhtıyacı var sanırım dr urolojı uzm fakat benım dr prösör ıyı bı dr daha ona gıdıp göstermedık gıdıcem izne cıktığımda
inş ameliyata ikna olur da gerekli sayıya ulaşır hayırlısı olsun inş.

Back