Gebeliğe Hazırlık DERTLEŞELİM PAYLAŞALIM VE HAMİLE KALALIM..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım.. Gebelik planlıyoruz diye doktoruma gidip bütün testleri tahlilleri istedim folik asite başladım.. Haziranda ilk denememiz oldu bu ay da bekliyorum sonucu.. 3.ayımız bat 7 gün kaldı..

benim de 3. ayim ve bat'a bugun dahil 6 gun kaldi. ben de senin dediklerini yaptim ama bir de temmuz gibi sanirim esime de bakildi. sperm sayisi iyi ama hareketlilik olmasi gerekenin yarisi neredeyse. yediklerine dikkat ediyor simdilik kecoboynuzu pekmezi vs yiyor ama ilac almiyor. oyle olunca ben bu ay ilk defa preseed diye bir jel kullandim madem hareketlilik az bu jel ile daha kolay ulasirlar yumurtaya diye. bakalim neler olcak. ama regl olcakmisim gibi hissediyorum cunku canim cok tatli istiyorrr

Merhaba canım.. Gebelik planlıyoruz diye doktoruma gidip bütün testleri tahlilleri istedim folik asite başladım.. Haziranda ilk denememiz oldu bu ay da bekliyorum sonucu.. 3.ayımız bat 7 gün kaldı..

Benim de kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı var dünden beri.. Eşim için hiç gitmedik biz erken diye düşünmüştüm ama gerekli galiba hiç bişeyine bakılmadı onun.. Acaba biz de mi baktırsak.

Sogan kuru yaptim bu ay adet olamadim daha gecen ayda gecikmisti zaten test yaptim negatif cikti adet olmayi bekliyorum bende canim
Bu ay bende soğan kürü yaptım canım ilk başlarda çok umutluydum ama adet öncesi sendromlar başladı bende reglimi bekliyorum artık hissediyorum olacağımı

ben baktirinca abim doktor benim kizdi bana bu ne pimpiriklik kocani da geriyorsun filan ama iste dusuk cikti yani bisey kaybetmedik birseyler ogrendik hatta. yani siz bilirsiniz cok gerilip kafaya takmayiz derseniz gidin baktirin neden olmasin . Tabi ki hastane ortaminda sperm ornegi vermek sonra sonucu beklemek filan can sıkıcı ama bizim yaşımizda var biraz o yuzden de ogrenelim ona gore bakariz dedik dedik. siz de biraz daha bekleyip duruma gore baktirabilirsiniz. esine ve doktoruna da danis tabi istersen.

Evet haklısınız.. Geçen gün sohbet ederken iş konusunda çok stres yaşadığını stresinde etkili olabileceğini kendisinin de bişeyler yapması gerektiğini söyledi belki de benden kaynaklanıyordur gibi şeyler söyledi.. Tekrar konuşayım.. Hastane ortamında da sperm örneği vermek biraz zor olsa gerek düşünecek olursak hem kadın hem erkek için biraz zor bir durum galiba..

vallahi erkek icin tabi cok daha zor :) spermiyogram filan diye bakin internetten oyle hazir gidin canim insallah cok iyi cikar degerlerii

Kızlar son 2 gun derken kahverengi lekelenme geldi sanırım yarin daha fazlası olur. Hamilelik düşündüğümden beri adetim degisti 28 günde bir oluyordum 29 oldu sonra 30 smdi 27 saka gibi . ve yumurtlamada degisiyor tabi

Canım yerleşme kanaması da olabilir nasıl rengi yoğunluğu falan farklı mı adet baslangıcından

Kızlar özel hastaneler ya da labaratuvarlar uygun bir ücrete yapıyor bu testi hem steril ortam hem daha güvenilir. 50-70 TL arası diye biliyorum. Araştırma hastanelerinin özel odaları oluyor genelde onlar da olabilir. Benim eşim hiç dert etmedi kişiye bağlı biraz da.

Sizce 3. Ay bu test için çok mu erken siz ne kadar zamandır istiyorsunuz acaba

Sizce 3. Ay bu test için çok mu erken siz ne kadar zamandır istiyorsunuz acaba
Cnm biz on birinci ay yaptırdık eşim istiyordu ben erken diyordum ama sayımız yüksek hızımız düşük çıktı buna rağmen doktor normal dedi yine de beklemenin anlami yok diyorum ben beni 1 yıl hiç bir doktor incelemedi bir yıl sonra gel dedi. Bir yıl oldu deyince de hemen ilaç başlamaya kalktılar çok şükür bu ay herşey normal oldu bitkisel kürler ile. Kısmet haftaya bebiş vardır da seviniriz. Bir yıl ne çektim ben biliyorum neden demekten. Ne gerek var neden demeye. Doktora bir yıl oldu demezsen ilgilenmiyor. Allah nasip etsin herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…