dertlesebilir miyiz?

trueblue_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2017
50
23
kizlar merhaba , uzun zamandir konustugum biri var sosyal medyada kendine göre aktif biri ama son 1 ayda tüm sosyal medya hesaplarini kapatti instayi gizli ye aldi ama ara ara aciyor yeni fotolar koyup tekrar gizliyor bu arada hic kadin hesap takip etmiyor artik silmis , hayatinda biri var mi diye sordugumda hayir yok hayat ayni slklcl diyor. wp de mesaj sorunu yasıyoruz zaman zaman benim mesajlarim ona ulasmiyor bende iki gri tik olmasina ragmen, ulasmadigina inanmiyorum bunu da söyledim ama ögrendim ki bu aralar böyle bir sorun var mis . bir kac haftadir ona yazmiyorum haliyle inanmadigim icin oda bana yazmiyor, kafam cok karisti kimsenin yok yere günahini da almak istemiyorum ama wp de olanlar ve sosyal medya dan elini cekmesi biri oldugunu düsündürüyor, gerci wp de cok az online oluyor.
biraz dertlessek? fikir verseniz?

O kadar çok dertler silsilesi varki hayatımda dertleşemeyix maleseff..

İlgi duyan erkek bir yolunu bulur, ulaşır.
Wp'de mavi tik olmaması, o erkeğin kolaylıkla yapabileceği bir şey. Görüldü'yü kapatmıştır.
Hem hiçbir şeyiniz olmayan birini zihnimizde bu kadar yüceltmeyin.
O yüzden toplum böyle şişme özgüvenleri yüzünden kadınları meta gibi kullanan erkeklerle doldu. Biraz kendinizi değerli hissedin. Ay onu niye öyle yapmış, bu hesabı açmış, yok şunu kapamış, bu kızı takip etmiş, onu etmemiş.
Allah aşkına aşkta bu kadar saçmalık olur mu?
Hayatında biri var mı diyorsunuz, hayır yok diyor. Sizle ne konuşuyor o zaman, ya da siz onunla niye hâlâ konuşuyorsunuz?
Salıverin gitsin böyle tekinsiz tuhaf erkekler.

Yuksek ıhtımal uzun ilişkisi var ayrılıp ayrılıp barısıyor . Uzun ayrılık dönemınde konusmaya basladınız barışır gibi oldular suan. Kızla yanyanaykende engellıyor ondan mesajınız gitmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…