- 9 Haziran 2014
- 1.153
- 1.693
- 32
- Konu Sahibi cansumeryem
İŞTEYİM CANIM BEN :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kolay gelsinn:) haftasonu bile :) şimdi gözün yatağa bakıyodur :)İŞTEYİM CANIM BEN :)
nooodu nooduugünaydınlar gene kötü gene mutsuz bi gün
ne olmadı ki ne başıma gelmediki bu zalim hayattannooodu nooduu
öyle dersen baştan kaybedersin.önce şükür bitanem.şimdi dökül :)) neyin var?ne olmadı ki ne başıma gelmediki bu zalim hayattan
sessiz kaldım evet yapım öyle bigün ters laf etmedim onlara ama gene olan bana oldu hayatım bittiNE FENAYMIS KAYNANAN AYIP DENİRMİ HERKESİN ÖNÜNDE YA SENDE SESSİZ Mİ KALIYORDUN BUNLARA
boşanalım demeseydim çıkmazdıki sevsede ne farkeder şimdimi aklına sevgi geldi 3 yıl dile kolay ben mahvoldum yediğim yemeğe laf atan insanlardı onlar oğlu askere gitti para göndermediler ben çalıştım gönderdimben olcaktım onların ............. neyse hiç bi sewgi kalmadı esine karsı ayrı ewede cıkmıssınız bak ne guzel sewiyo demekki seni
canım yardımcı olmak isterdim ama yaşım 21.inan aklım almıyor.ama senin için dua edermsessiz kaldım evet yapım öyle bigün ters laf etmedim onlara ama gene olan bana oldu hayatım bitti