DERTLEŞEBİLECEĞİM ARKADAŞ ARIYORUM

bende kaçarak ewlendim 19 yasında ama hiç kendimi ezdirmedim gercekten kimine göre saygısızlık gibi geliyo ama o ne derse ben 2 dedim kaynanama o saygılıysa saygılıydım değilse değildim

kızlar bi rüya gördüm. mutluda uyandım ev ve bebek istiyorum.

rüyamda eşimle annemlerde vardı bi ara otobüse binmişik ama otobüs okadar konforlu değil ama gittiğimiz yerler okadar güzelki manzara süper. bi yerde iniyoz annemlerde var yanımızda bi kıyafet valizimizi ve bide bir kova dolusu kumu alıyoruz otobüsten eşimle ben yürüyerek devam ediyoz başka bi otobüse daha biniyoz. yolda balıkların çok güzel göründüğü bi gölde iniyoz. ve kumu boşaltıp ağaç dikmeye ve balık tutmak için olta yapıyoz ama balıklar okadar güzellerki. göle elimi koyduğumda birsürü balık yakalamış oluyom.

ama dün akşam eeşimi ev almak için ikna ettim . o ev almak istememesinin sebebini sordum. fabrikada çalışıyo . fabrikaya güvenip borç yapmak istemiyom diyo.bende dedimki ben memurum haklısın ama ben 2000 lira alıyom .. sende 1350 alıyon işsiz kaldaığında. 1500luk kredi çekeriz , sen işten çıksan bile 500le gecinirim dedim. mantıklı geldi.

X