Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamm bende güzin abla olabilirm seqercim
buyur canım benim guzin ablamız ol sen bizim hosgeldin tekrar..
kendini biraz tanıtsana yasın kac evlimisin vss?
tmm güzin abla benim
23 yaşındayım cnm yeni evliyim öğrenciyim ya sen ? bi derdin mi var konuyu böyle açtıgına göre ? anlat dinliyim şekerim.
canm bende 19 yasndayım 2 yıllık evliyim bebeğim yok daha..
benm derdim 1gunluk birsey değil..mutlu olmak ve olmaamak arasndayım ikisde cok kısa suruyor..
bian pişman oluyorm yasadklarımdan bi an sükür ediyorm kesin ve nt bişi yok haytmda ben kesinlessin istiyorm bazı seyler artık..aslnda cok derin meseleler var..
:118:bende geldimm dertler derya bende bi sandal
:118:bende geldimm dertler derya bende bi sandal
hosgeldin deryacım senin ne derdin var dinleyebilriz..
bazen insanları dnlemek kendi hayatınada pay katmak olyor basksnn yasdğndan kendinide görebilosn bu yuzden dnlemeyi cok sviyorum..
nerden başlamamı isterseniz
nerden başlamamı isterseniz
mutlu olmadıgın neler var canım ? hayatımda kesinlik benimde yok.bu çok büyük bi sorun gerçekten .herşey belirisiz
bildiğinden şaşmayan kocam,bu yaşa gelmiş ama hala anlaşamayan anam babam,kardeşini kıskanan kızım
hayatında kesinleşmemiş birşeyleri olanların derdiyse bu bende varım kızlar sizin gibi evli değilim 4 yıllık bi beraberliğim war 23 yaşımdayım bnde :78::78::78:
bildiğinden şaşmayan kocam,bu yaşa gelmiş ama hala anlaşamayan anam babam,kardeşini kıskanan kızım
cnm ben cok kolay mutlu oalbiliyorum cok kolay sevnebiliorm.. esim beni cok svior aama en ufak sylerle mutlu olabilcğmi blmior..hep kalp kırdıkdan snra mutlu etmeye calsıyor oysaki bi gülücük bi opücükde beni mutlue debilr bazen sakalasıyorz ben kakır kakır gülüorm bakıo yuzme cocuk gib nslda gülüosn dior ama snrasında o mutlluk gellio gidio..
bide verdği sözleri tutsun istiyorm en ufak ornek bana sıla konsrne gtcez dedi aslnda cokda lazm değil sıla ama smdde gdemiorz para yok dior ozamn diosan o paranı ayır dimi söznü tut hep böle olyor blmiorm uzluyorm hepsi birikm mutsuz olyorm..
hayatında kesinleşmemiş birşeyleri olanların derdiyse bu bende varım kızlar sizin gibi evli değilim 4 yıllık bi beraberliğim war 23 yaşımdayım bnde :78::78::78: