Canim daha 8.kisideyiz. sen oku istersen girince yazarsin okuyup okumadgni vaktin var yani :)feraheymen canım yarın yurtdışına dışına cikicam 2 gün giremeyecegim ben yarin okurum 9. Sıradaki arkadaşımız için , olur mu?
Tamam canım Çarşamba girerim aksama ben o zamanCanim daha 8.kisideyiz. sen oku istersen girince yazarsin okuyup okumadgni vaktin var yani :)
Okundu8.ArkadaşAmor-a için okuyoruz.
elfce92 okudu
ebruli-- okudu
feraheymen okudu
Nara87
herounchained
@poeticcry okudu
Amor-a
Gooseberry
Sealand okudu
B Berlinay okudu
suleeeem
M1601B okudu
Canim.8.arkadasa okudum...o bana okudugu icin okumazsam hak gecerdi..9.arkadasa da okudumSeni 8.kisiden sonra geri alayim listeye cunku surekli okuma sayisini degistrnce arkadaslar ne oluyo ya demesinler
Tamam canim. Allah kabul etsin.Canim.8.arkadasa okudum...o bana okudugu icin okumazsam hak gecerdi..9.arkadasa da okudum
Canim 7 ve 8. Kisilerin duasini okumamissn galiba regl den dolayi yarina kdr okuyablrsin insallahh senin siranmis sonra :)Canım Allah razi olsun
insallah yarina bitmis olacak okuyacaktim ben de hakkini helal et Allahim dualarini tez vakitte hayirlisiyla kabul etsin insallah :)
Tamam canim :)evet canim insallah yarin sabah okuyabilince hemen bildiricem :) Allah razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?