- 15 Ağustos 2014
- 1.376
- 1.101
- 83
Yukarda 83 yazıyo canımCanim 77 adet okudun dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yukarda 83 yazıyo canımCanim 77 adet okudun dimi
Yok canim 83 zaten hani yeni yazdim ya belki 77 okumussundr diye sordum. Tamam canimYukarda 83 yazıyo canım
Evet oyle okudum. Su an reglim basladi ama yetisirim herkes bitirene kadar.Canim 77 adet okudun dimi
Canım ben 77 okumuştum şimdi 83 e tamamlıyorum8.ArkadaşAmor-a için okuyoruz.
elfce92
ebruli-- okudu
feraheymen okudu
Nara87
@damla22
herounchained
changelife
Amor-a
@selince3
Sealand
B Berlinay okudu
suleeeem
M1601B okudu
Canim regl iken okunabiliyor ben biraz arastrdimda dua niyetiyle okuyoruz cunku.Evet oyle okudum. Su an reglim basladi ama yetisirim herkes bitirene kadar.
Canim ben senin eksigi tamamladim :) sorun degilCanım ben 77 okumuştum şimdi 83 e tamamlıyorum
Okurum ben insallah.Canim regl iken okunabiliyor ben biraz arastrdimda dua niyetiyle okuyoruz cunku.
Seni 8.kisiden sonra geri alayim listeye cunku surekli okuma sayisini degistrnce arkadaslar ne oluyo ya demesinlerCanim listeden cikarirmisin diye bugun en buyuk hatayi yaptim hala yerim var mi aranizda. Bugun arkadasimin bebek mevlidi vardi orda cok ustume geldiler cok agladim..eve gelince esimle de tartistim...bugun herseyden kendimi soyutladim beni listeden cikarma canim...Dua etmeden asla duramayan biriyim