ben anladım seni. Ve böyle olması inan beni çok mutlu etti. Yüreğine sağlıkBen bazen düşündüğüm gibi yazıp sonra da insanların anlamasını bekliyom
Ne zaman yapsam duasini diye düsünürken teheccüd vakti cok uygun diye aklima geldi
Insaallah Rabbim katinda makbul olur
cnm okudumchangelife kardeşimiz okudugunu bildirmedi ama suleeeem kardeşimizin okuması ile 1001 i tamamladık
Elfce92 kardeşim Rabbim kabul buyursun insaallah
elfce92 duasini yapar misin? Yoksa ben yapayim mi?
- Elfce 92 Rabbim evlilik yolundaki zorluklari kaldir,kapali kapilari ac ,sevdigim ile Aile rizasinin oldugu ,hayirli ,huzurlu, mutlu,iman dolu evlilik nasip et
- Ebruli Gönlümdeki dilegin hayirlisi ile Kabul olmasi
- Feraheymen Hayirlisi ile Esimin ameliyatinin istedigi gibi gitmesi, hayirli saglikli imanli salih saliha evlatlar; hayirlisi ile evlad sahibi olup huzur ve saglik icinde yasamayi Rabbimin nasip etmesi
- Damla22 Imanli saglikli evlad sahibi olayi Rabbimin nasip etmesi
- Herounchained Insaallah biran önce toparlanip, kendimin en iyi kaderini yasayabilmeye muktedeir olmak ,duygusal tatmin olmayi Rabbimin nasip etmesi
suleeeem - Berlinay hayirlisi ile gönlümün dileginin Kabul olmasi
dileklerini yazmayan kardeslerimiz de yazabilir mi?
Ebruli kardesimiz icin
elfce92 okudu
EbRuLi
feraheymen okudu
Nara87
@damla22 okudu
herounchained okudu
changelife okudu
Amor-a
Gooseberry okudu
B Berlinay okudu
suleeeem okudu
Kişi başı 83 adet düşüyor ben 1.001 e tamamlarım :)Rabbimden isteğim esimin ameliyatinda çokça kaliteli sperm hucresi bulunmasi ve sonucunda tedavimizin hayirli saglikli imanli salih saliha evlatlarla sonuclanmasi.. Insallahh Allah anne baba olmayi evimizde evlatlarmzla huzur ve saglik icinde yasamayi nasip eder.[/QUOTE
feraheymen kardeşimizin duasına geçiyoruz
ebruli-- kardeşimizşn duasını kim yapmak ister? Ebruli kardeşim duayı sen yapmak ister misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?