- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Tamam canim Allah razi olsun emeklerin icin.Tamam insaAllah
feraheymen
Hep mobilden giriyorum
Tlf dan liste cok sorunlu evden pc den girip aksam düzenlerim insaallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canim Allah razi olsun emeklerin icin.Tamam insaAllah
feraheymen
Hep mobilden giriyorum
Tlf dan liste cok sorunlu evden pc den girip aksam düzenlerim insaallah
Damlam sağol canım kızlar şimdi girdim hemen okuyorum@damla_22 Öyle mi yapalım bilemedim
Dur kınama hemen kimsenin hakkına girmek istemedim
Şimdi yeni gelenler daha az okucak siz daha cok okudunuz haksızlık olmasın dedim
Ama yanlış düşünmüşte olabilirim
Canım çok sağol aldığın için
Kişi başı 91 adet düşcek bundan sonra
- Elfce 92 Rabbim evlilik yolundaki zorluklari kaldir,kapali kapilari ac ,sevdigim ile Aile rizasinin oldugu ,hayirli ,huzurlu, mutlu,iman dolu evlilik nasip et
- Ebruli Gönlümdeki dilegin hayirlisi ile Kabul olmasi
- Feraheymen Hayirlisi ile Esimin ameliyatinin istedigi gibi gitmesi, hayirli saglikli imanli salih saliha evlatlar; hayirlisi ile evlad sahibi olup huzur ve saglik icinde yasamayi Rabbimin nasip etmesi
- Damla22 Imanli saglikli evlad sahibi olayi Rabbimin nasip etmesi
- Herounchained Insaallah biran önce toparlanip, kendimin en iyi kaderini yasayabilmeye muktedeir olmak ,duygusal tatmin olmayi Rabbimin nasip etmesi
suleeeem
- Berlinay hayirlisi ile gönlümün dileginin Kabul olmasi
dileklerini yazmayan kardeslerimiz de yazabilir mi?
kizlar benim duam da hayirlisi ile tez bir zamanda Rebbim esimle bana yol acsin, para yetirsin kaynanaslz ayri eve cikalim problemlerimiz artik bitsin. bebeyimizi kendi ozel evimizde sagsalim kucagimiza alalim. amin
canım sen yaparsan süper olur. ben yapamıyorum@poeticcry kardeşimiz okudugunu bildirmedi ama suleeeem kardeşimizin okuması ile 1001 i tamamladık
Elfce92 kardeşim Rabbim kabul buyursun insaallah
elfce92 duasini yapar misin? Yoksa ben yapayim mi?
Teheccüd vakti gönlüme düştücanım sen yaparsan süper olur. ben yapamıyorum
Ben bazen düşündüğüm gibi yazıp sonra da insanların anlamasını bekliyomTeheccüd vakti gönlüme düştü
O zaman yapayım duasını inşaallah
Canım Allah senden razı olsun . Rabbim ne muradın varsa tez zamanda hayırlısı ile versin İnşallah. :)Teheccüd vakti gönlüme düştü
O zaman yapayım duasını inşaallah