Günaydınlarayşenaz ilk yazını bu topikte bulup beğendim, beni listeye dahil etmeyi unutma
Bizim topiğin eski haline dönmesi için yapabileceğimiz bir şey var mı? Biraz karışık görünüyor böyle ama
Okudukça mı haber verelim, toptan mı Ayşenaz?
Sevgilerimle
cnm bende sinir oldum takip edemiyorum böle. hergün bildirim yapıcaz. bugün bende esmalarımı ve salavatlarımı çektim.
Günaydınlarayşenaz ilk yazını bu topikte bulup beğendim, beni listeye dahil etmeyi unutma
Bizim topiğin eski haline dönmesi için yapabileceğimiz bir şey var mı? Biraz karışık görünüyor böyle ama
Okudukça mı haber verelim, toptan mı Ayşenaz?
Sevgilerimle
selamlar konu başka bir yere taşınmış kafam karıştı:44:
şimdi bende okumak istiyorum ALLAH ın izniyle tabi şu dönem regli günüm yakın olduğu için başlayamadımda:26:
adetten sonramı başlasam adetliyken okusamda olurmu:26:
Arkadaşlar ben mrvb, azelya, özlem2423, vck, uygulama, nekadarzor, dicle ve kendim için duaları okudum ve liste bitti. Rabb'im kabul etsin, okuyan herkesten razı olsun inşallah...
teşekkür ederim cnm .bizim topik neden buraya taşınmış anlamadım. bende maslow azrazehra melancol elanur84 sevgilim06 için tek tek yasinlerinizi okudum kızlar.bujuuu arkadaşımız için okudum allah tez zamanda karşısına hayırlısını çıkarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?