okudukça da ben bugün şu kişi için okudum diyosun,listemizi güncelliyoruz![]()
tamam canım anladım sağolasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okudukça da ben bugün şu kişi için okudum diyosun,listemizi güncelliyoruz![]()
Allah kabul etsin kızlar, şu an işyerınde yogun bir döneme girdik, ben de en kısa zamanda sizlere eşlik etmek isterim. zamanında az okumadık tövbe tövbeiyi akşamlar.
Yeniler bizede okuyun =)
TARİH ----------------------OKUNAN ----------------OKUYAN
10.02.2013 -----------------MASLOW --------------- Esilayagmur, azrazehra, melancol,elanur84 / TAMAMLANDI.
11.02.2013 -----------------azrazehra -------------- MaASLOW, elanur, esilayagmur, melancol / TAMAMLANDI.
12.02.2013 ---------------- melancol --------------- Azrazehra,MASLOW, esilayagmur
13.02.2013 -----------------Esilayagmur ------------- Melancol,Azrazehra
14.02.2013 -----------------Elanur84 ------------------
15.02.2013 -----------------Sevgilim06 -----------------
16.02.2013 -----------------Kokoosh -----------------
Okudum Esilayağmur, allah gönlüne göre hayırlı eş versin![]()
azrazehra beni unutmuşsun tatlımbu eski bi liste.sın hali.Dilerseniz liste güncellemesini her akşam yayınlayalım.Gerçi bitti sayılır ama bu tip karışıklıklar yaşanmasın diye dedim
![]()
Pardon tatlım sırf kendime odaklanmışım =) Sana yük olmasın diye yaptım ama evet herkes yazsın akşamları sen ayarlarsın![]()
Tarih ----------------------okunan ----------------okuyan
10.02.2013 -----------------maslow --------------- esilayagmur, azrazehra, melancol,elanur84 / tamamlandı.
11.02.2013 -----------------azrazehra -------------- maaslow, elanur, esilayagmur, melancol / tamamlandı.
12.02.2013 ---------------- melancol --------------- azrazehra,maslow, esilayagmur, sevgilim06[/B
13.02.2013 -----------------esilayagmur ------------- melancol,maslow,azrazehra,
14.02.2013 -----------------elanur84 ------------------ MASLOW, melancol
15.02.2013 -----------------sevgilim06 -----------------
16.02.2013 -----------------kokoosh -----------------
Sana dua ettim bugun uc ayetel kursi okudum. Rabbim kabul etsin insaAllah...
Okudum Esilayağmur, allah gönlüne göre hayırlı eş versin![]()
Kizlar gun gelmeden sonraki arkadasa baslanilmasin. Karisiklik oluyor.
Bu arada 14 subat gunu kutlamak caiz mi degil mi emin degilim.