herkese yürekten selamlar, topiği ilk sayfadan itibaren okudum, bu konuyu açan vck ve buna destek veren herkesten Allah razı olsun.
4 yıllık evliyim, 3 hafta önce 2.tüp bebek maceram da negatifle sonuçlandı, öncesinde de 1 aşılamam vardı. eşimde morfoloji ve hareket problemi var bende de fsh 12 civarında ama yumurtalar iyi olduğundan, hiç bir doktor bu fsh değerini sorun olarak görmedi.bunun dışında görünen bir problemimiz yok. bizim de imtihanımız bu, Allah sabrını verir inşallah herkese,
yazan arkadaşlar olmuş, gerçekten çok doğru, yaşadıklarımızı ancak bu dertten muzdarip bizler anlayabiliriz, dışarıda bir sürü densiz ve haddini bilmeyen insan var. dua her zaman olduğu gibi böylesi bir durumda da kurtarıcı olacak biziler için inşallah.bu duanın ayetlerini Kur'an-ı kerimden bulup okuyabiliriz, arapça okuyabilenler için söylüyorum, beni de listeye ekleyebilir misiniz
Hayırlı haberler alırız inşallah
beni de eklertmisiniz
benim niyetim evlat için
arkadaşlar listeyi bitirdim; mrvb, özlem, ironik, vck, uygulama, ne kadar zor, ve dicle Allah sizin de gönlünüzdekini versin, dualarımızı kabul etsin inşallah..
denız bu lıste bıttı cogu arkadas bıtırdı bu lısteden sonra devam edılırse ısmın yazılır canım
15-özlem2423......(evlat için)----------------------------
16-ironik .............(evlat için) ---------------------------
17-vck..........(evlat için) -------------------------------
18-uygulama......(iş ve şifa için)-------------------------
19-ne kadar zor....(evlat için)---------------------------
20-dicle21............-------------------------------------
canım ben listeyi bitirdim Rabbim kabul etsin herkesin gönlünün muadını versin inşallah :)
ecrin23 msjını bugun okudum tabikide okurum msj sayım dolmadıgı ıcın msj atamadım insallah burayı okursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?