Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr ben bebeğimin olması nıyetıyle 500 yasın okutuyorum herkese 1 tane dusuo almak ısteyen olurmu aranzda acaba_?
merhaba blk10.fırsat bulamadığım için bir kaç gün giremedim siteye. Ben 3 tane ismi azam okudum. Niyet olarak
listede adı bulunan arkadaşlarımın hayırlı niyetlerine vesile olması amacı ile niyet ettim.
Pamuk yayınlarının güllü kitabında bulunan ismi azam duasını okudum bu arada. Sizin başka okuduğunuz dua ver ise
onu da seve seve okurum. Eksik varsa daha da okuyabilirim. Ismi azam duası bitince hepimizin hayırlı
muratları için kenzül arş duasını okuyalım. Rabbim dualarınızı kabul etsin.öpüyorum sevgiler...
Ben alırım canım Rabbim kabul etsin inşallah
tefriciye okurum size isterseniz.200 tane
okursanız memnun olurum arkadaşım eksiğim var ve ben malum durumdan dolayı kendi duamı bugünden itibaren okuyamıycam
eğer okuyunca haber verirseniz sevinirim Allah razı olsun.niyetim eşimde sperm çıkması ve bebeğimin olması ismim remziye eşimin ismi mehmet veysel![]()
okursanız memnun olurum arkadaşım eksiğim var ve ben malum durumdan dolayı kendi duamı bugünden itibaren okuyamıycam
eğer okuyunca haber verirseniz sevinirim Allah razı olsun.niyetim eşimde sperm çıkması ve bebeğimin olması ismim remziye eşimin ismi mehmet veysel![]()
canim daha eksigin cokmu?ayin 3 de bitecek demi..varisa eksigin aliyim bende canim sen cok sikistin galiba..yetisir dualarin merak etme sen insallah
canim daha eksigin cokmu?ayin 3 de bitecek demi..varisa eksigin aliyim bende canim sen cok sikistin galiba..yetisir dualarin merak etme sen insallah
evet canım eksiğim çok ben okurum dedim aslında.17yasin,24meryem eksiğim var eğer müsaitsen alabilrsen çok sevinirim. benin hastalığıma 3 gün vardı acelesi var herhalde erken geldi yada soğan suyu içtim miyom için belki o işe yaramıştır.bu sebepten dolayı dualarım eksik kaldı.![]()
evet canım eksiğim çok ben okurum dedim aslında.17yasin,24meryem eksiğim var eğer müsaitsen alabilrsen çok sevinirim. benin hastalığıma 3 gün vardı acelesi var herhalde erken geldi yada soğan suyu içtim miyom için belki o işe yaramıştır.bu sebepten dolayı dualarım eksik kaldı.![]()
ben iki yasin alabilirim ancak onu okuyabilirim ayin3 ne kadar..tevriciyye varisa okurum anu gezdigim yerdende
selam arkadaşlar nasılsınız
sizlerden bir ricam olacak biliyorsunuz biz önümüzdeki günlerde tüpbebek tedavisine başlıycaz eşimde sperm çıkması ve bebeğimin olması için dua okuycam o yüzden sonucun iyi çıkması için salavatı tefriciye 41 meryem suresi ve 41 yasin suresi okumaya niyet ettim yetiştiremem diye sizden ufakta olsa yardımcı olmanızı rica edicem müsait olan arkadaşlarım Allah rızası için bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim dualarınıza çok ihtiyacım var.ayın 3ne kadar okunması lazım![]()
canım hastayım sadece tefriciye okuyabilirim 500 adet okuyum olur mu acaba? Rabbim yanında olsun inşallah