Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim benim için okuyan herkesten bin kere razı olsun , bana verdiği iyiliğin güzelliğin mutluluğun en iyilerini en güzellerini en fazlasını sizlere nasip etsin . dileğim kabul oldu . Sizlerinde en kısa sürede kabul eder inşallah .
nisanbu......(evladını sağlıkla kucağına alması için)------
Beni bu şekilde günceller misin canım ?
ben de katılayım mı arkadaslar aranıza
ugurluselın,cok sevındım dıleklerının kabul olmasına..pekı sen okuyacakmısın..eger okuyacaksan yada okumayacaksan buraya yazarmısın lutfen bızde ona göre haraket edelım
ugurluselın,cok sevındım dıleklerının kabul olmasına..pekı sen okuyacakmısın..eger okuyacaksan yada okumayacaksan buraya yazarmısın lutfen bızde ona göre haraket edelım
ben sonradan basladigim icin hepsini bir arada bildirmek istedim o yuzden yazmadim...okuduklarim......sevgilim06,perlanene,ecrin23,capri,blk10,ceror,nesrin6868,E_M_A,freeware,rainsu....bunlara okudum size yetistim,insallah kimsenin hakki kalmadi,buna cok dikkat ediyorum,yanlislikla olursa lutfen hatirlatin....gerekirse listeyi tekrar bile okuyabilirim...
Ben herkese okudum , bildirdim arkadaşım buraya . biraz geciktim reglim oldu nişanım oldu vs . ama bitirdim . her zaman girip okuyacağım listedeki arkadaşlara . Bitanecik daha dileğim var eklerseniz mutlu olurum eklemezseniz de canınız sağolsun :) listede olsamda olmasamda okuyacağım . Rabbim hepimizin dileğini kabul eder inşallah.