- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
aganın lafının üstüne laf olur mu
Kemal Sunalın filmi geldi aklıma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aganın lafının üstüne laf olur mu
Kemal Sunalın filmi geldi aklıma
Bende geçen ay boyamıştım
Saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum bu ayda
Evet cok yakın senin sac rengine. Kendin nasıl boyuyorsun ben beceremiyorum
Ben de bugün filmlerden müziklerden gidiyorum zaten
hafta sonu uzun hikayeyi izledim cok güzeldi yaa
Çok kısaltma , üzülürsün
Ben hiç bilmiyordum ama saçımda kına vardı ve kendi saçım çıkınca iki renk oluştu
Boyayı pek sevmemekle beraber kınadan daha kolay olduğunu duydum ama kuaförleri sevmem saçlarımı emanet edemiyorum kolay kolay..
İşyerindeki arkadaşlar tarif etti, bizimkini annemiz boyuyo dediler
Bana da ablam dedi, haftasonu boyarım bekle diye ( ablam evli )..
Bende aklıma düşünce hemen yapmak isterim bişeyi, eve giderken boya aldım içinde yazıyordu kullanımı zaten.. Ama okuma tembeli olduğumdan bi göz attım.. Hepsini karıştırdım saçıma sürdüm ( küçük saç kreminini de karıştırmışım ), bir iki anlıma bulaşma olmuştu onları da ıslak mendille aynaya bakıp sildim..
O gün bugündür kendim boyuyorum, bi cesaret etsen sende yaparsın hep..
Ben yemeğe gidip geliyorum.
İşte o yüzden emin olamıyorum kısaltsam mı bilemedim...
Ben de kendim boyamak istedim son sefer ama dipleri çok geldi diye kuaföre gittim...
Bence uçlarından aldır, şekil verdir o kadar yeter.. Kısaltma , uzun saç daha iyi...
Benimki ince telli diye çok fazla uzatamıyorum ama omuzlarımdan aşağıda bir karış zaten..
Benimde dipler çoktu zaten kendi saçıma dönmeyi düşünüyordum epey uzattım ama bu ara düğün dernek çok oldu bir de aklıma esti hepsi tek renk olsun diye boyadım.. Saçım açık renk diye her renk tutuyor benim..
elommmm ben resmini göremedim...
merhabalar bayanlarrr...
Ben hep saçlarımı kısacık kullandım...Alın hizasında oluyordu...İlk defa bu kadar uzadı zor geliyor o yüzden bakımı filan
Ben küçükken öyle kullanırdım
Şimdi bilerek uzatıyorum
Çünkü kısa saç beni iyice küçük gösteriyor
ben bu topigin bir zaman ki kadrolularindandim...
sizde hosgeldiniz
Seviyorum ben kısa saçı
Uslu duralım o halde
yok canimmm rahat ol evinde hisset kendini
selam bayanlarrr
Zaten misafir gibi hissedemiyorum Elmayra'da hizmet sıfır...
uzun süredir buraya ev sahipligi yapmadigi icin hazirda birsey yoktur o yüzden yoksa o aslinda cok misafir perverdir
neyse ben hazirladim birseyler...
buyursun herkes
Sen de olmasan açlıktan ölecektik
Elmayra gör bak...Gör de utan