Dert yok, Sohbet var.... :)

Evde güzel bi sofra hazırla beybi...
Benim bf turkiyede zaten.. dün netten konuştuk bi o kadar..

Elinize kücük birer browni alıp mum üfleyin

Ya bişi itiraf etmek istiyorum güzel bi sofra deyin aklıma patates kızartması geliyo

Hem de ne zor.... herşey iyiydi ta ki pasaport kontrolunun orada
kadının tekinin ağlamaya başlamasına kadar. o da ailesinden ayrılıyordu.
İpler koptu...
Sağol noremu ...
En erken vakitte tekrar bir araya gelirsin inşallah.
Aile hisleriniz kuvvetli ise eve dönüşten sonra, insanın kendine dönmesi zaman alıyor biraz..

Elinize kücük birer browni alıp mum üfleyin

Ya bişi itiraf etmek istiyorum güzel bi sofra deyin aklıma patates kızartması geliyo

Pizzayı unutma

Hep zor yaaa... onların da üzgün olduğunu bilmek daha çok üzüyor
beni. azicik rahat olsalar ben de olacagim ama....

Olmuyor gizemcim anne babalar böyle işte,kızımda beni havaalına bırkın gidin diyor ama pasaporttan çıkana kadar bekliyoruz bizde

Her iki taraf için de zor...
Muhtarim netekim neredeyse hiç girmedim.. annelerle vakit geçirmekten
fırsat olmadı. haberlesemedik kusura bakma..

Kesinlikle zaman alır,kızımda dönünce kesin aynını yaşayacak öyle tahmin ediyorum 5 senedir ayrı bizden
Birlikte kaldığınız ortama dönen için çok daha zor. Giden kişi bir şekilde farklı ortama geçiyor, esas eksikliği aynı ortamda yaşıyor falan filan...
Üniversite de okuyan kardeş yazın geldiğinde bi iki üç ay kenetleniyoruz...Sonrası bildiğiniz gibi işte:)

Sevgililer gününüz kutlu olsun hanımlar

Seninde sevgililer günün kutlu olsun madamcım

Zor bir durum aslında öyle tahmin ediyorum,oraya alışıyor tabi eve gelincede farklı oluyor..Görüp yaşayacağız bizde umarım rahat atlatır bunu...

Giden için mi kalan için mi daha zor.... Mukayese yapılamaz bence
herkes ayrı yaşıyor...

Hersekilde zor sinir bozucu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…