Beni de ağlatıcan
Allah kavuştursun demek kaldı bize
Sağol Muhtarim... ınş .
Ee sen nasılsın var mi bugüne bi plan
Yoğun hava yağışı nedeniyle hicbişi yokHem haftaici hem hava soğuk hem paşa hasta Ben de bu seneyi atladım
Hem de ne zor.... herşey iyiydi ta ki pasaport kontrolunun orada
kadının tekinin ağlamaya başlamasına kadar. o da ailesinden ayrılıyordu.
İpler koptu...
Sağol noremu ...
Evde güzel bi sofra hazırla beybi...
Benim bf turkiyede zaten.. dün netten konuştuk bi o kadar..
Elinize kücük birer browni alıp mum üfleyin
Ya bişi itiraf etmek istiyorum güzel bi sofra deyin aklıma patates kızartması geliyo
Mayonez ve ketçap artı kola
İlk zamanlar bende öyleydim gizmo hiç kolay olmuyor ayrılmak
En erken vakitte tekrar bir araya gelirsin inşallah.Hem de ne zor.... herşey iyiydi ta ki pasaport kontrolunun orada
kadının tekinin ağlamaya başlamasına kadar. o da ailesinden ayrılıyordu.
İpler koptu...
Sağol noremu ...
Elinize kücük birer browni alıp mum üfleyin
Ya bişi itiraf etmek istiyorum güzel bi sofra deyin aklıma patates kızartması geliyo
Hep zor yaaa... onların da üzgün olduğunu bilmek daha çok üzüyor
beni. azicik rahat olsalar ben de olacagim ama....
En erken vakitte tekrar bir araya gelirsin inşallah.
Aile hisleriniz kuvvetli ise eve dönüşten sonra, insanın kendine dönmesi zaman alıyor biraz..
Birlikte kaldığınız ortama dönen için çok daha zor. Giden kişi bir şekilde farklı ortama geçiyor, esas eksikliği aynı ortamda yaşıyor falan filan...Kesinlikle zaman alır,kızımda dönünce kesin aynını yaşayacak öyle tahmin ediyorum 5 senedir ayrı bizden
Her iki taraf için de zor...
Muhtarim netekim neredeyse hiç girmedim.. annelerle vakit geçirmekten
fırsat olmadı. haberlesemedik kusura bakma..
Sevgililer gününüz kutlu olsun hanımlar
Hep sevgi dolu olalım
Birlikte kaldığınız ortama dönen için çok daha zor. Giden kişi bir şekilde farklı ortama geçiyor, esas eksikliği aynı ortamda yaşıyor falan filan...
Üniversite de okuyan kardeş yazın geldiğinde bi iki üç ay kenetleniyoruz...Sonrası bildiğiniz gibi işte:)
Birlikte kaldığınız ortama dönen için çok daha zor. Giden kişi bir şekilde farklı ortama geçiyor, esas eksikliği aynı ortamda yaşıyor falan filan...
Üniversite de okuyan kardeş yazın geldiğinde bi iki üç ay kenetleniyoruz...Sonrası bildiğiniz gibi işte:)