Dert yok, Sohbet var.... :)

işimizi angara tayfasına laf atmadan görsek aplaaa...
ayıp oler ama yaaa...
hem neticeyi görmeden haticeye göre havaya girmesek...
zati angara tayfası komple çene bilirsin Allah maafaza buluşamazsınız filan...:KK53:

Yokkk canısı ya diyordunuzya istanbul buluşun diye bizde yapalımda angara görsün dedik yani,yoksa mazalllah dilinize düşeriz demiii olmazsa :KK53: gayret gösterip buluşcaz inşallah :KK4::KK4: adımları atmaya başladık bile :KK24:

işimizi angara tayfasına laf atmadan görsek aplaaa...
ayıp oler ama yaaa...
hem neticeyi görmeden haticeye göre havaya girmesek...
zati angara tayfası komple çene bilirsin Allah maafaza buluşamazsınız filan...:KK53:

Yokkk canısı ya diyordunuzya istanbul buluşun diye bizde yapalımda angara görsün dedik yani,yoksa mazalllah dilinize düşeriz demiii olmazsa :KK53: gayret gösterip buluşcaz inşallah :KK4::KK4: adımları atmaya başladık bile :KK24:

ben umutluyum
hem de çok
hatta heyecan bile yapyım
yeminnenn:21:

arkadaslar hepinize güzel bir gün diliyorum

ilk önce aciklama yapayim

kimseye darilmadim küsmedim

persembe aksami cok stresli gecti is ardindan patron yarin egitime gideceksiniz dedi haber veremedim hic
(baska birini gönderecekti ama o kisi isi oldugunu söyleyip gidemeyecegim diyince piyango bana patladi)

yanlis anlasilmalara sebebiyet vermek istemedim asla

birseye kirilmis olsaydim da bunu acik bi dille söylerdim ama sessiz sedasiz topice gelmemezlik yapmazdim

simdiiiiiii ben sizi coookkkkkk özledim sarin sarmalayin beni lütfen:KK54:

Sevgililer gününde çıktım hapisten :KK70: Benim anlam ve önemime uygun oldu :KK70:

Çenemi tutamadığım için mi yoksa birilerinin kini üzerimde olduğu için mi ceza aldım bilmiyorum, sorgulamak da istemiyorum. Sorguladıkça soğuyorum, uzaklaşıyorum forumdan.

Uzaktayken hiç sıkılmadım, sıkılmamam icin elinden geleni ardına koymayan arkadaşlarım, canlarım, iyi ki varsınız....:KK16:

Sevgililer günümüz kutlu olsun, her günümüz sevgi dolu geçsin :KK71:

Sevgililer gününde çıktım hapisten :KK70: Benim anlam ve önemime uygun oldu :KK70:

Çenemi tutamadığım için mi yoksa birilerinin kini üzerimde olduğu için mi ceza aldım bilmiyorum, sorgulamak da istemiyorum. Sorguladıkça soğuyorum, uzaklaşıyorum forumdan.

Uzaktayken hiç sıkılmadım, sıkılmamam icin elinden geleni ardına koymayan arkadaşlarım, canlarım, iyi ki varsınız....:KK16:

ooyyyy minnak odunum gelmişşşşş :KK70:

hoşgeldin bebeğim,bir daha gitme

sevgililer günün kutlu ve aşk dolu olsun :KK16:

ooyyyy minnak odunum gelmişşşşş :KK70:

hoşgeldin bebeğim,bir daha gitme

sevgililer günün kutlu ve aşk dolu olsun :KK16:

Seni bırakıp gider miyim minikkuşum :KK16: KK yanıyo deseler bir bardak su dökmem bundan kelli :KK70:

Elocumm hoş geldinnn seninde sevgililer günün kutlu olsun şekerrrr :KK54::KK54: seni görmek çok güzel bir dahada gitme

eloooo hoş geldin sefalar getirdin...

X